#LANDE

Minifitness_mokki_kesa_MINIRuoanlaittoa, saunomista ja leffan möllötystä. Siitä on tämä perjantai tehty. Karattiin Minnan kanssa mökille, sillä molemmilla on ollut kohtalaisen työntäyteinen viikko takana. Herkuiksi päätyivät tällä kertaa pullien ja jäätelöiden sijaan mansikat ja vesimeloni. Grilliin valikoitui perus hyvä naudan ulkofile. Tänään siis täysi nollaus ihan vaan tyttöjen kesken ja huomenna onkin luvassa Danin synttärit! En tiedä mihin viimeinen vuosi katosi, sillä tuntuu että juuri leikattiin 34 vee synttärikakkua. Meneekö aika nopeammin mitä vanhemmaksi tullaan? Viime vuonna lahjani oli supermies asu ilmaisilla lihaksilla, mitähän tänä vuonna löytyy paketin kääröistä? Onko nyt aikuistuttu vai ei…

Ihanan rentoa viikonloppua <3 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta