KESÄN KEVYIN MARINADI

Minifitness_kevyt ja nopea marinadiJoskus tekee mieli maustaa lihaa muullakin kuin mausteilla ja suolalla. Marinadi on usein kevyempi vaihtoehto kuin kastikkeet, joten päätinkin jakaa yhden todella hyvän marinadi-reseptin. Grillikesä on nimittäin avattu eilen tällä helpolla ja nopealla reseptillä, jonka opin ystävältäni Jenkeissä!

80 kcal MARINADI 

(400 grammaa naudan ulkofilettä)

1 pullo (60ml) kalakastiketta 

1/2-1 Sitruunan mehu

Suolaa

Mustapippuria

 1 Pilkottu chili

Mitä pidempään liha ehtii marinadissa maustua, sen parempi ja vahvempi on myös maku. Koska nälkä yllätti eilen pahasti, sai soossi hautua ainoastaan hetken. Liha sai kuitenkin kivasti makua ja toimi pikamarinoitunakin kivasti!Minifitness_marinadi_kevyt_

Kivaa lauantaita <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta