MITÄTÖN PIKKU VINKKI

Minifitness_kardemummapuuro_reseptiJoskus mieleeni juolahtaa pieniä, mitättömältä tuntuvia ideoita. Minulle näitä tapahtuu usein keittiössä. Tiedättekö, kun keksii jotain uutta ja päättää esimerkiksi kokeilla maustaa lihaa uudella mausteseoksella? Viikonloppuna tämä pieni oivallus hiipi mieleeni jälleen nimenomaan mausteiden muodossa. Nyt kyseessä oli kuitenkin aamupuuro ja sen tuunaus. Kaneli on jo vanha tuttu, mutta jostakin kumman syystä en ollut kokeillut vielä kardemummaa perinteiseen mikropuuroon. Nyt kokeilin, enkä kykene hehkuttamaan sitä tarpeeksi. Tekee mieli syödä puuroa pitkin päivää. Tänään olen syönyt kolme puuroa kardemummalla. Kokeile. Nyt heti! Pullapuuro<3

Aina ei tarvita isoja muutoksia, asioita tai hetkiä. Joskus ihan ne pienet asiat ovat niitä parhaita, jotka piristävät päivää. Olkoon tämä viikkosi täynnä näitä hetkiä!Minifitness_aamiaisvinkki_resepti

Parasta viikkoa tyypit <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

26 vastausta artikkeliin “MITÄTÖN PIKKU VINKKI”

 1. Mä alotin puuron syömisen opettelun niin et laitoin molempia, korvapuustipuuro 😀 Nyt en enää osaa syödäkään ilman noita..

 2. sama juttu täällä 3 menny ja vielä uppoo, marjoilla jogulla ja kardemummalla ! (:

 3. Nyt täytyykin heti huomen aamulla testata, saa vähän vaihtelua aamupuuroon. 🙂 Kardemummalla olen kyllä maustanut chia-puddingia ja smoothieita. 🙂

 4. Mä söin just iltapalasorbetin, jossa oli pakastemansikoita, raparperiä, heraa, 1 raaka valkuainen ns. nesteeksi sekä kardemummaa! Eipä voi siitäkään juuri paremmaksi enää muuttua 😉

  • Oioioiii – raparperi!! Sitä on pakko saada<3 Kiitos vinkistä Niina 😉 -E

 5. Kardemumma maustaa mun puuroa joka aamu. Monesti puuron joukossa vielä valkuaista, niin tulee koostumukseltaan ihanan taikinainen, ah <3

 6. kardemumma ja vanilijahera puurossa best ever <3 mä hehkutan jokaiselle puuroloverille etenkin kardemummaa..

  • Omg! Älä! Fitnessgurun One Whey vanilla white chocolate + kaurahiutale + kookosöljy + kaneli! Oumaigaad. Niin hyvää. Tota kardemummaa pitää ehdottomasti kans kokeilla koska korvapuustit❤❤

 7. Kiitti vinkistä, tätä pitää ehdottomasti joskus kokeilla! 🙂 Hyvää ja aurinkoista kesää sekä kiitos motivoivasta ja ajatuksia herättävästä blogista 🙂 Ensimmäisen fitnesspäiväkirjakauden aikoihin kävin selailemassa blogiasi ja kohta huomasinkin jo odottavani koko ajan lisää uusia julkaisuja 🙂

 8. Kardemumma-kaneli puuro ollut jo kauan vakiona ja helpostihan siitä saa pullamakuisen. pikkuvoisilmä vielä päälle=)

 9. Vinkki kanelin puputtajille:

  Kaupan tavallinen kaneli (kutsutaan kassia-kaneliksi ) sekä halvat luomukanelitkin, mitä jokaisen pullamummon kaapista löytyy, sisältää kumariinia. Maksalle melkoista myrkkyä, suositus käyttöön taitaa olla jotain lusikallinen tms. päivässä. Mutta koska tuonkin itsensä tietoisen myrkyttämisen voi välttää, suosittelisin teille kaikille kanelin mättäjille ceylon-kanelia. Löytyy monista viherpiiperökaupoista. Makukin jotain ihan toisenlaista, pehmeää ja aromaattista. Ei puske läpi sellainen kitkeryys, mitä mummokaneleissa on…

  • Erittäin hyvä vinkki, kiitos että kerroit sen myös muille lukijoille 🙂 Käytän itse samaa -E

 10. Hei mitä mieltä mahdat olla nuorten treenaamisesta? Surullista kun nuoret saa paljon ”paskaa” niskaan kun treenaa ja näyttää tuloksiaan. Esim @pernillabockerman kuvassa on yli 500 naurettavaa kommenttia, jossa luultavasti kateelliset nauraa kuvalle ..

  • Kuinka nuori se on? Ei ainakaan kuvien perusteella näytä niin nuorelta ettei voisi treenaa tjtn…eiköhä nuoret (kuten myös vanhemmatkin henkilöt) saa paskaa niskaan teki mitä tahansa. Pernilla on varmasti vahva ihminen ja kestää sen paskan, eikai se IG-profiili muuten olis avoin kaikille.

 11. Oooh nam, kokeilin heti tänä aamuna ja vitsin kun oli nannaa 🙂 Ei olis tullu kyl mieleen, joten kiitos!

  • Mahtavaa kuulla, kiva että vinkistä oli hyötyä 😉 Todellakin NAM -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta