RUOKAKAUPASSA LAS VEGASISSA

Minifitness_ruokakaupassa_video_matkusteluKuten aikaisemmin puhuinkin, on lomallakin yllättävän helppo tehdä niitä parempia valintoja ja vielä nopeasti! Omat eväät kannattaa olla mukana etenkin silloin, jos terveellisiä valintoja ei ole helposti saatavilla. Muuten sitä nälkäpäissään sortuu helpommin myös niihin epäterveellisiin välipaloihin.

Rakastan ruokakauppoja ja niiden koluaminen onkin reissatessa meikäläiselle sama asia kuin nähtävyydet! Tässä pientä videopätkää Las Vegasista, jossa homma oli todellakin aivan toisesta ääripäästä. Hotellialueella ei saanut mitään muuta kuin drinkkejä jokaisessa mahdollisessa värissä. Vesipullotkin salakuljetettiin pyyhkeiden alla:D

Terveellisiä valintoja sai siis itse metsästää ruokakaupan puolelta. Mutta onneksi niitä löytyy aina, jopa Las Vegasista! 

Oikein loistavaa viikonloppua! <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “RUOKAKAUPASSA LAS VEGASISSA”

 1. Pakko kommentoida se on probiootti, ei proobiootti 😀
  Ai että kun tollanen kauppa Suomessa pelastais kiireisen päivän!

 2. Ei tähän liittyen mutta kiinnostaisi tietää,mitkä kuulokkeet sinulla käytössä salilla?

  • Moikka Essi,

   Käytän Bosen bluetooth-kuulokkeita (langaton versio) 🙂 -E

 3. Näyttipä ihanalta kaupalta! 😀 Oon aina kateellisena himoinnut meidänkin Prismoihin tollaisia valmiiksi pilkottuja hedelmärasioita hyllykaupalla… Paradise 😀 Toki Prismassakin on sellainen yksi pieni rasia valmiiksi pilkottuja hedelmiä (tyyliin 125 g) jossain hyllyn nurkassa ja hinta on suolaiset 3 euroa… Eli on jäänyt toistaiseksi kauppaan. Mutta jos valikoima olis isompi ja menekki suurempaa, niin ehkä hintaakin saisi pienemmäksi? Muutenkin ärsyttää, että Suomessa kasvikset ja hedelmät on niin törkyhintaisia, halvempaa on syödä huonoa ruokaa, joka sairastuttaa ennemmin tai myöhemmin.

  • Ihan samaa olen monesti miettinyt 😀 Niin harmi ja kuten sanoitkin, menekin tulisi varmasti olla korkeampi jotta hinta olisi kohtuullisempi 🙂
   Tuntuu että niissä on usein vain viinirypäleitä jotka ei kiehdo 😀 -E

 4. Kerrohan heti, missä tällainen kauppa on! 😉 Tuolta on pakko hakea loman aamu- ja iltapalatarpeet!

 5. Toivottavasti myös suola ja lisäaine-arvot on kohtuulliset valmis- ja pakasteruuissa..

 6. Hei ihan huippuja nää tälläset videopostaukset! Ja mielenkiinnosta kysyn, että käytätkö paljon lightjuomia? Mitä olet mieltä niissä käytetyistä aspartaameista? Paljon näkee ”fitnessmimmien” niitä juovan niin mietin että mitä sä olet niistä mieltä😊

  • Moikka S,
   Kiva kuulla, kiitos palautteesta 🙂 Toki niitä joskus tulee juotua, mutta pyrin välttämään niitä. -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta