MOTIIVIT

Minifitness_happylife_quotesOlen tässä viimeaikoina pohtinut sitä mitä kisaaminen itselleni merkitsee ja miksi lähdin tähtämään seuraavalle kisakaudelle. Aluksi ajatuksenani oli haastaa itseäni ja kehittyä urheilijana. Laji kiinnosti ja koin että se antaisi minulle hyvää perspektiiviä myös ammatillisesti tarkasteltuna. Tämä laji tarjoaa minulle edelleen näitä kaikkia hyvin vahvasti. Mutta se on myös paljon muuta. Se on myös matka itseeni. Siinä tutustuu itseensä niin syvältä, että sitä on oikeasti vaikea kertoa edes sanoin. Laji pakottaa sinut kehittymään paitsi fyysisesti, mutta myös henkisesti ja psyykkisesti – ainakin jos siinä aikoo pärjätä ja matkasta oppia. Harva asia tarjoaa niin isoa mahdollisuutta kehittymiseen niin monella eri osa-alueella. Urheilijalta vaaditaan paljon, mutta laji antaa myös takaisin.

Tätä on tehtävä itseään varten. Tämä laji ei yksinkertaisesti jaksaisi palvella ketään tarpeeksi, ellei sitä tekisi tarpeeksi vahvoilla aikeilla. Kisapäivä ei ole kaiken tähtäin, vaan silloin korjataan satoa. Itse odotan jälleen tätä seuraavaa kolmen kuukauden matkaa innokkaana, koska tiedän sen antavan jälleen paljon. Tulen käymään jälleen sellaisia asioita läpi, joita en kykenisi saamaan lautaselleni ilman tätä kaikkea. Olen syntynyt haastamaan. Olen syttynyt urheilijana.

Minifitness_trustyourselfEikä pidä missään tapauksessa aliarvioida kisojen jälkeistä aikaa. Se rakentaa ja kehittää. Se vaatii hermoja ja käsivällisyyttä. Siinä mitataan koko matka. Matkan kaikki omaksutut opit laitetaan koetukselle. Näin itse tiivistäisin kokemani vuoden ajalta. Kiitos siitä, että olet kulkenut sen matkan kanssani <3 Olette olleet mieletön tuki -E

Toppi ja Koru – Nelly.com

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “MOTIIVIT”

  1. Moikka! Kiitos taas kivasta postauksesta. Haluaisin kysyä, että onko sulla vinkkiä miten 15v tyttö saisi kapean vyötärön sivuprofiilista (ja kans kyl edestäki) sillai, et sixpack näkyis kans? En syö ylim. valkoista sokeria tai muita roskaruokia. Ruokamäärät on kylläkin aika isoja, koska olen pikkuhiljaa parantumasta syömishäiriöstä ja nyt kun saan alkaa treenamaan niin olisi kiva, jos saisi vähän vinkkiä kokeneemmilta. Lähipiirissäni kun ei ole ketään treenaamisesta kiinnostuneita.

  2. Tää kysymys ei sinäänsä liity tän postauksen aiheeseen, mutta oon kattonu fitnesspäiväkirjat-jaksoja ja kävitte yhdessä jaksossa ostamassa spinningpyörän niin mistä ostitte sen ja mikä malli?

    • Moikka,
      Käytiin XXL-myymälässä mutta mallia en muista 🙂 Sieltä löytyi muutamia vaihtoehtoja ja tää oli joku harrastajan-malli -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta