MY MIDSUMMER

Minifitness_midsummer_lookOma juhannukseni ei olisi voinut oikeastaan yhtään täydellisempi olla. Jäimme kahden parhaan ystäväni Minnan ja Lindan kanssa meille riehumaan. Vähän alta kolmekymppiset naiset, mutta meno vaikutti ajoittain kuitenkin suhteellisen teinihelvetiltä. Ollaan varmaan käkätetty ja hilluttu koko vuoden bileiden edestä tämän viikonlopun aikana. Voisi sanoa, että suhteellisen villi juhannus noin kolmen naisen kesken. Yhtään isompaa volyymiä ei varmasti olisi ollut mahdollista edes tuottaa. 

Ruokaa näytti perjantaina olevan kokonaiseksi viikoksi, mutta nyt kun tuonne jääkaappiin kurkkaa, on se lähes kokonaan tuhottu. Kävin ennen juhannusta Familian lihamyynnissä ja nappasin sieltä mukaani aaaaivan törkeän hyvää (ja edullistakin!) lihaa jota ollaan grillailtu vähän väliä. Yllärinä löysin Lidlistä myös kalkkunanakkeja, joissa rasvapitoisuus oli 3 % ja lihaa jopa 90 pinnaa. Näiden lihaisien herkkujen lisäksi olimme todella täpinöissä Lindan väsäämästä juustokakusta. Siinä ei ollut mitään muuta kevyttä tai terveellistä kuin stevialla makeutettu kermavaahto – tämäkin täysin siksi että sokeria ei meikäläisen huushollista yksinkertaisesti löytynyt.

Isoin pettymys oli juhannusheila-testi, jossa Linda sai matchikseen Antti Tuiskun. Naisen suu loksahti varpaisiin ja silmät olisivat voineet pullahtaa ulos, sen verran vihaiseksi tämä tulos neidin teki:D Ei siinä meillä muillakaan mitään helmiä tullut, mutta ymmärrän juhannusheila pettymyksen lyöneen kovaa. Siitäkin toivuttiin ja tämä jäi koko juhannuksen ainoaksi surkeudeksi. Minifitness_friends_loveMinifitness_friends_summer Minifitness_juhannus_kattaus Minifitness_Mustang_grillikesa Minifitness_dinner_kattaus Minifitness_Juustokakku Minifitness_midsummer_dinner Minifitness_kitchen_food Minifitness_riisipaperirullatMinifitness_riisinuudeliMinifitness_outfit_midsummer_white

Paras juhannus ikinä <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “MY MIDSUMMER”

  1. 😂😂😂 Linda ja Tuisku! Mä aina räkätän kippurassa Lindan postauksille, koska muijan jutut on yhtä surkeita kuin mun – ja mäkin sain Tuiskun juhannusheilaksi 😂

  2. Ihania kuvia ja ihana tuo sun mekko! <3 Vaikuttaa tosi rentouttavalta juhannukselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta