ERO

Minifitness_parisuhdeOtsikko on suora, koska minäkin haluan olla teitä kaikkia kohtaan suora ja rehellinen. Olemme pitkään pohtineet Danin kanssa, jatkammeko yhdessä vai erikseen. Tämän kesän aikana päädyimme siihen, että olisimme molemmat onnellisempia erikseen. Olemme hyviä ystäviä, mutta päämäärämme ovat kovin erilaiset ja toiveemme tulevaisuudesta eivät valitettavasti kulje yhtäläistä polkua. En tiedä voisinko tätä paremmin sanoa – rakastamme toisiamme, mutta emme ole enää rakastuneita toisiimme. En tiedä löytyykö täältä aidompaa ja parempaa ystävää, mutta uskomme että kumppaneina emme toisillemme enää sovi.

Olemme kasvaneet molemmat tämän neljän vuoden aikana aikuisiksi. Nyt on aika jatkaa matkaa ystävinä. Olemme molemmat kiitollisen huojentuneita siitä, kuinka aikuismaisesti ja järkevästi olemme tätä prosessia käsitelleet. Varmasti myös se helpottaa molempien oloa ja tuskaa.

Nämä vuodet yhdessä olivat tähän astisen elämäni parhaat. Se kuinka olemme asiaa pystyneet yhdessä käsittelemään, kertoo myös ratkaisun olevan oikea molemmille. Ollaan itketty, naurettu ja kaikkea siltä väliltä. Välitämme toistemme hyvinvoinnista ja toivomme että tämän ratkaisun myötä me molemmat pystymme elämään elämää kuten sitä kuuluukin elää, kaasu pohjassa!

Nämä vuodet opettivat ja kasvattivat meitä molempia. Olen kiitollinen kaikista kokemuksista joita nämä vuodet meille yhdessä tarjosivat. Opin ennen kaikkea rakastamaan. Opin paljon myös itsestäni ja omista voimavaroistani. Vaikka tämän matkan päättyminen kipeää tekeekin, on itseään kohtaan pysyttävä rehellisenä. Muuten elämä menee ohitse ja jotain tärkeää haudataan.

Itseään tulee kuunnella myös nyt, sillä mikään matka ei ole turha. Mielestäni ratkaisevinta on se tekeekö päätökset 100 prosentilla sillä kyseisellä hetkellä, sillä näitä päätöksiä ja hetkiä ei voi koskaan katua. Sen sijaan käyttämättömiä hetkiä ja mahdollisuuksia voi jäädä katumaan lopun elämäksi. 

Täällä meistä jokainen elää itseään varten. Sitä matkaa tulee kunnioittaa, vaikka se ei kulkisikaan aina kuten itse alunperin toivoi

<3 E & D

Kuva Jouni Harala/Kauneus ja Terveys

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

80 vastausta artikkeliin “ERO”

 1. Ohhoh, tämäpä ylläri mutta ihana kuulla, että olette pystyneet puhumaan asiat aikuismaisesti läpi. Tsemppiä molemmille! 🙂

 2. Pakko oli rollata suoraan postauksen loppuun, mistä paljastuisi että tää on joku aprillipila?? Oon tosi yllättynyt, ettei lopussa lukenutkaan, että lällällää, ähäkutti! Tosi harmi juttu, mutta tärkeintä, että ootte onnellisia. Te olitte mun silmissä match made in heaven, mun usko rakkauteen tais vähän mennä tässä :'( Kaikkea hyvää jatkoon teille molemmille, ootte huikeita <3

 3. Ihanan järkevää ja rehellistä tekstiä! Kaikkea hyvää molemmille jatkoon 🙂

 4. Mikä uutinen tuo muka oli? Niin arvattu! elämässä täytyy olla todella epäonnistunut, kun ero kerrotaan ip lehdissä. Miljoonakämppä, matkoja jne jne muttei aitoa rakkautta, aitoa hyvää peruselämää. Vain minä minä minä ja vielä kerran minä. Noloo Eevi, tosi noloo ja sun ällöt feikkihymyt instassa… Myötähäpeäni on järkkyiso! Ihminen joka postaa aamiaisiaan ja ruokiaan ja vain treenaa kun ei muutakaan osaa…lucka till vaan sullekin! Oot nobody, siks iltapäivälehdissäkin ero kerrottiin.

  • Sari, mulla tuli aidosti paha mieli puolestasi. Surullista, että sulle täysin randomin ihmisen elämä herättää noin suuria tunteita sinussa. Toivottavasti saat elämäsi kuntoon ja olet sinut itsesi kanssa. Itsevarma ja itseensä tyytyväinen ihminen ei toivo toiselle pahaa.

  • Kiitos Ama,
   En olisi itse paremmin voinut asiaa ilmaista. Raskas tilanne kelle tahansa, ja julkisuus ei todella helpota asiaa. Toivon Eeville ja Danille kaikkea hyvää <3
   Toivottavasti Sari löydät onnen myös, koita muistaa pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja antaa muiden elää sellasta elämää joka itselleen tuntuu hyvältä. kaikkea hyvää sulle <3

  • Ama, mietin ihan samaa Sarista, mutta meitä on moneksi.. myös tällä ikävällä tavalla.

  • Kuinka huonosti sä voit ? Hanki apua itsellesi herranjumala.

   Kaikkea hyvää Eevi ja Dan! 🙂

  • Tuolla tyhjänpäiväisellä postauksellasi et kertonut mitään muuta, kuin että sinun elämäsi täytyy olla vielä huomattavasti epäonnistuneempi, kun pitää täällä käydä purkautumassa 🙂

   Hyvää kesää ja parempaa elämää sulle!

  • Sari myötähäpeäni kommenttiasi kohtaan on järkkyiso ja mietin että mitä ihmettä teet täällä. Suosittelen kokeilemaan päästä irti tuosta negatiivisesta sumuverhostasi että lucka till vaan sullekkin vai miten se meni 🙂

  • Wow. Sari tuskin kukaa meistä on nobody. Et ees sinä vaikka noin ilkeä osaatkin olla. Sun sietäis hävetä omia sanojas.

  • Mä oon sanaton. Sä oot Sari todella avun tarpeessa. Voit huonosti, toivottavasti ymmärrät sen ja älyät hakea apua.

   Eevi ja Dan tsemppiä! Ero on vamasti vaikea asia, pää pystyyn ja kohti uusia tuulia. Kyllä se elämä kantaa ja aika parantaa haavat.

  • Hei Jami, meehän ottaa yks diapami ja lopeta mollaaminen.

  • Sanoo ilmeisesti Eeviä tuntematon sieltä ruudun suojista. Jos Eeville treenaus, tervelliset elämäntavat ja muut mainitsemas on tärkeitä asioita, miksei niin sais elää? Onneks kyse ei oo sun elämästä, voit jatkossa nukkua hyvin 🙂

   Tsemppiä Eevi sulle ja Danille molemmille, ihanaa ettei ero oo ollu riitaisa.

  • Tämä veti sanattomaks. Ehkä olet asiasta tätä mieltä, mutta lapsellista on tuoda asia näin rajusti ilmi. Ehkä oletkin joku 15-vuotias pätevä ihmisen alku tai jo lähes elämän hyvät vuodet menettänyt ihminen kun et kestä toisen ihmisen ulkoista ja sisäistä kauneutta. Joillain on varaa miljoona kämppään ja matkoihin, mutta tarkottaako se sitä, että ihminen ei kykene aitoon rakkauteen? Terveisin 23-vuotias 2 lapsen äiti joka yrittää kasvattaa omista lapsista juuri päinvastaisia kuin sinä olet

  • Mikähän tän kaltaisen kommentin motiivi on. Kohtele muita kuten toivoisit itseäsi kohdeltava – tuskin. Toivon edellisten tavoin että Sari saa oman elämänsä kuntoon, ettei tarvitse noin kovin provosoitua muista ihmisistä.

   Eeville hyvää kesää ♡

  • Huhhui…. surullista luettavaa tämmönen kommentointi oletettavasti aikuiselta ihmiseltä. Mietippä omalle kohalle sama teksti. Noloa lähinnä sinulle tämä. Pahansuovat ihmiset voivat usein itse pahoin.

 5. Hienoa, että te molemmat olette samalla aaltopituudella, vaikka eri aaltoihin sukellattekin jatkossa! Hienoa myös että pystytte rakastamaan toisianne ystävinä <3 Olette kauniisti kertoneet julkisesti toisistanne, eikä eri viihdemedioiden tarvitse keksiä typeriä perättömiä juttuja teidän yhteisestä valinnasta. Tsemppiä Eevi ja hyvää kesää <3

 6. Olin todella yllättynyt tästä uutisesta, kun kuulin asiasta olin ihan hämilläni. Onneksi pystyitte puhumaan asiasta kypsästi ja aikuismaisesti ja onneksi myös että pystytte olemaan hyviä ystäviä! Tsemppiä kummallekkin💗

 7. Olipas yllättävä uutinen ja surullinenkin. Olitte niin ihana pari. Ihan mun lemppareita. Mutta kuten kaikissa parisuhteissa, vain siinä elävät tietävät mikä on parasta jatkoa ajatellen. ❤ Ihanaa että ystävyytenne säilyy ja kunnioitus toisianne kohtaan. 😊

  Molemmille paljon Tsemppiä ja Ihanaa kesää! ❤

  • Tää Tainan kommentti puki minunkin ajatukset sanoiksi. Molemmille hyvää jatkoa omilla poluillaan <3

 8. Todella rohkea ja varmasti myös oikea päätös, kun molemmat ovat sitä mieltä. Onnea molemmille omille poluilleen! Hienoa, että olette pystyneet keskustelemaan asiasta kypsästi ja kerrotte siitä näin suoraan. Tsemppiä! 🙂

 9. Tsemppiä ja sinun esimerkkiä seuraamalla rohkenen kuunnella omaakin sydämeni ääntä paremmin. Olette hyviä esikuvia monille ja rohkeita kun teette mikä on teille parhaaksi. Kaikkea hyvää <3

 10. Tsemppiä Eevi sulle ja Danille kovasti!
  Tuli tästä todella surullinen olo teidän puolesta, yhteiseloakin on jo pidempi aika takana. Onneksi muistot säilyy, vaikka tiet erkanevat.. <3 Elämä vie eteenpäin.

 11. Pitkästä aikaa , omilta kiireiltäni kerkesin lukemaan mukavaa blogiasi . Voi teitä nuoret , kyllä se siitä ja asenne on oikea . Oikein paljon voimia , molemmille . Elämä on tämmöstä , en oo kolhuilta säästynyt itsekkään , päinvastoin ! Mutta ne vahvistaa , aina . Ota Eevi ihan iisisti , ne ihmiset jotka on tärkeitä , ne ymmärtää . Nyt kyllä laitan sydämen : ♡ kas noin .

  • Tsemppiä kummallekkin tulevaan, kova päätös ❤. Ja rohkeakin! Yllätyin kyllä kovasti, vaikka minusta ainakin julkisuuskuvan perusteella olette jotenkin erilaisia, joten toisaalta ei yllättänyt..

 12. Eevi, maailman suurimmat tsempit jatkoon kummallekin! Onnea uusiin tuuliin ja pää pystyssä, niin kuin varmasti kuljettekin!

 13. Olet rohkea, kun kirjoitit tästä blogiin.
  Tunnetusti ihmiset osaavat kannustaa ja HAUKKUA.
  Ulkopuoliset ei voi tietää teidän suhteesta, eikä niillä olekkaan oikeutta sanoa siihen mitään.
  Tsemppiä ja kaikkea hyvää elämiinne.

  ”Kun tuuli kääntää suuntaa siinä, missä luuli seinän tulevan vastaan, on edessä ennennäkemätön reitti, jota ei kannata pelätä.”

 14. Onneksi teitte tämän päätöksen ennen häitä. Olen etenkin lähiaikoina ihmetellyt ja miettinyt, että miksi ihmiset menevät naimisiin, mutta eroavat esimerkiksi kuukauden päästä häistä. Olen myös miettinyt, miten joku pystyy sanomaan, että ”oon lapsesta asti haaveillut täydellisistä häistä”, sitten on ne täydelliset häät ja pian sen jälkeen ero. Haaveillaanko silloin vain täydellisistä häistä, eikä ajatella tai nähdä, millainen kumppani oikeasti on? Monet menevät naimisiin siinä vaiheessa, kun tulee ongelmia ja vaihtoehtoina on ”JOKO eroaminen TAI häät”. Sitäkään en ymmärrä.

  Tämä edellä kirjoitettu teksti ei nyt liittynyt millään tavalla teidän eroamiseen, vaan päinvastoin, nostan hattua teille. Mielestäni on ihan uskomatonta, miten kypsästi pystytte suhtautumaan asioihin. Harva pystyy. Muutenkin esimerkiksi fitness-päiväkirjat-ohjelmaa seuranneena kiinnitin huomiota siihen, että te olette (olitte) parina iloisia ja teillä oli oikeasti hauskaa ja huumoria arjessa, ja näki myös sen, että kaikki oli AITOA. Ehkä juuri siksi pystyitte tekemään päätöksen yhdessä ja kypsästi. Pystytte siihen, mihin moni ei; myöntämään asiat itsellenne ja toisillenne, ja luopumaan. Luopuminen ei ole sama kuin luovuttaminen.

  Täysin puskista tullut uutinen, mutta voimia ja tsemppiä teille molemmille! Teillä on elämän taival vielä alussa, eikä tiedä mikä teitä odottaa ja kaikki tiet ovat avoinna. Tsemppiä!! <3

 15. Ikävä kuulla! Olitte hieno pari ja huippua että jatkatte ystävinä mutta arvostan että teitte noin rohkean päätöksen! Moni jää suhteeseen vain tottumuksesta eikä elä omaa elämäänsä eteenpäin ja tee töitä oman onnellisuutensa eteen! Pitäkää molemmat lippu korkealla!

  ”When the wind of change blows, some people build walls, other build windmills” 😉

 16. Surullista, mutta joskus paras ratkaisu on tosiaan erota. Tsemppihali ja toivottavasti teidän molempien tulevaisuus on täynnä onnea!

 17. Kuten aiemmissa kommenteissa nousi jo esiin, olin yllättynyt uutisesta sillä fitnesspäiväkirjoja seuranneena vaikutitte siltä, että teillä on aidosti ihanaa ja hauskaa keskenänne 🙂 Niin kuin teillä varmasti on ollutkin. Omasta mielestäni todella rohkeaa olla muutenkin näin näkyvästi esillä, saati vielä puida parisuhdetta julkisesti. Nostan hattua molemmille!

  Jokaisella saa olla oma mielipiteensä ihmisistä, mutta ilkeitä ja muita tahallaan mollaavia kommentteja en ymmärrä. Miksi seurata sellaisen ihmisen blogia, jota noin kovin halvekusuu? Jos Eevin postaamat kuvat ja päivitykset ovat jonkun mielestä niin kamalia tekohymyllä täytettyjä, miksi niitä pitää katsoa? 😀 Jokainen meistä on omanlaisensa, eikä kaikkia voi ikinä miellyttää. Parempi siis, että alusta saakka tekee asioita itselleen. Vihalla ja toisten mollaamisella ei voiteta mitään 🙂 Onnellisella ja itseensä tyytyväisellä ihmisellä ei ole tarvetta arvostella muita, jotta voisi tuntea itsensä muita paremmaksi.

  Taitaa kommentoijilla olla oma lehmä ojassa, kun tuntee noin vahvasti toisten erosta. Itse toivotan kaikkea hyvää ja jaksamista, älä anna ilkeiden kommenttien lannistaa! Kukaan muu kuin kyseisessä parisuhteessa oleva ei voi tietää, millainen suhde on ollut. Asioita voidaan analysoida hamaan loppuun saakka, mutta mitä siinäkin muiden suhteiden ruotimisella voitetaan? Saadaan ehkä oma suhde tuntumaan paremmalta kun löydetään muista jotain vikaa? Älkää käyttäkö aikaanne muiden vihaamiseen, vaan itsenne rakastiseen. Peace.

 18. Mä en valitettavasti ollut yllättynyt, mutta surullinen kyllä tästä uutisesta. Viime aikoina useampi sun postaus on sisältänyt sellaista pohdintaa, jota mä itsekin pyöritän pääni sisällä (ne pirut olkapäillä, joista ei vaan tiedä kumpi on järki ja kumpi sydän). Olisin toivonut että kyse on jostain muusta ja te olisitte pysyneet yhdessä, mutta silti ihailen teidän rohkeutta myöntää tosiasioita ja tehdä ratkaisuja, mua kun pelottaa kaikki vaihtoehdot… No, omaani sen enempää purkamatta onnea ja tsemppiä teille molemmille uusiin tuuliin ja uuteen elämänvaiheeseen ❤

 19. En tiedä miten, mutta jotenkin olen tätä aavistellut postauksiasi lukiessa. Surullista, mutta mahtavaa että pystytte hoitamaan asiat fiksusti ja sovussa ilman ovien paukkumista. Tsemppiä molemmille, varmasti hyvistä väleistä huolimatta ero tekee todella kipeää <3

  Terveisin blogisi aktiivinen lukija, jolla on myös kova ääni ja vielä kovempi nauru, 160 cm sinttikropassa 😀

  • Samaa mietin minä. Just muutama päivä sitten sekasin Eevin instaa ja mietin että toivottavasti eivät olisi eroamassa. Ja kun tuossa aiemmin mainitaan niin parempi tosiaan kun että tämä olisi tapahtunut vasta kun olisitte mennyt naimisiin.
   Mites teidän asunnon käy nyt jos sitä olitte jo kivasti laittanutkin?
   Hyvää jatkoa molemmille ja tsemppiä!

 20. Sydän rakastaa, sydän haluaa, toisen ihmisen, toisen sydämen(A.HIRVONEN). Koruton ja puhdas rakkaus elämää kantaa. Mammona ei valitettavasti tuo aitoa onnea. Intuitio kertoo mikä on oikein, kuka on oikea, kun sen aika on.

 21. Tsemppiä teille! Teillä pysyy ihanat muistot toisistanne 🙂 Aika parantaa haavat ennemmin tai myöhemmin. Oot E tosi aito ja iloinen ihminen 🙂

 22. Voi, olipa yllättävä ja pysäyttävä uutinen. Mielestäni parisuhteissa tulisi olla voimaa pitää kiinni, mutta tarpeen tullen myös rohkeutta päästää irti. Teiltä löytyi varmasti molempia. Joitain ihmisiä ei vain ole tarkoitettu yhteen, vaikka jollain tapaa heidät on tarkoitettu toisten elämään. Tähän sopisi erittäin hyvin Apulannan laulun sanat: ’Mutta viisaus on siinä, että ymmärtää ketä seurata pitkään, milloin kääntyy pois.’ Olette upeita ihmisiä molemmat ja toivon teidän elämiin tulevaisuudessa kaikkea hyvää! Suuri arvostus teitä molempia kohtaan!

 23. Tsemppiä Eevi 🙂 Olet ihailtavan valovoimainen ja positiivinen ihminen, tulet varmasti löytämään ’sen oikean’ kun on sen aika.

 24. Vielä Eevi rakas : saat poistaa mielenterveyspotilaiden sairaat kommentit . Asemani puolesta tunnistan nämä ihmiset , siellä on kaikenlaista vaaratonta hiipparia , mutta tämä on erittäin hyvä blogi ja jopa minun toiveeni että poistat noi hölmöilyt . Siispä lukijan toive : minä pyydän oman itseni vuoksi , että heivaat asiattomat kommentit roskikseen jotta saan lukea kaikkea mukavaa . Toivottavasti toteutat toiveeni , ymmärrän toki ettet halua hulluja yllyttää . Luen silti , aina kun kerkiän . Ei muuta kun hikeä pintaan ja kisoihin keskittymään . Tässä minulta harvinaine veto : 🙂 elikkäs hymiö .

 25. Täh!? Ihan sydämestä otti kun otsikon luin. :'(
  Mutta oikein paljon iloa ja onnea teille tulevaan/elämään!

 26. Miksi aina pitkäänkin yhdessä olleet pariskunnat eroaa, kun puoliso aloittaa fitnesstouhut? Sama kävi Linda Manuellalle, Susanna Mustajärvelle ym. niin monelle, jonka blogia olen täältäkin lukenut. Olitte niin hyvä pari Danin kanssa, joten yllätyksenä tuli. Tsemppiä!

  • Monien fitnessharrastajien blogeja lukeneena olen huomannut, että joillain toi harrastaminen menee niin pitkälle, että tosiaan eletään vain siinä omassa fitnesskuplassa. Kaikki pyörii oman ruokavalion, ruokarytmin ja treenien ympärillä. Eevinkin blogia olen lukenut monta vuotta ja viimeisen vuoden aikana blogi koki melkoisen muutoksen.
   Ei ole siis ihme jos toinen ihminen ei pysy menossa mukana, etenkään kun ei ole ollenkaan samanlaiset elämäntavat.

 27. Toiveemme tulevaisuudesta = lapset. Toinen halusi, toinen ei. Tässä tilanteessa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin erota. Simple as that. Tsemppiä molemmille!

 28. Just katselin Fitness päiväkirjojen viimeisen jakson… on ollut tosi kiva seurata elämäänne fitness-touhujen tiimoilta. Olen pahoillani että teille näin kävi, mutta parempi tehdä ratkaisu ajoissa kuin katua sitten myöhemmin. Tosiasiat on hyvä tunnustaa eikä yrittää uskotella itselleen että kaikki on hyvin. Tsemppiä molemmille jatkoon, tulette varmasti pärjäämään elämässä mitä tahansa teettekin tai kenen kanssa olettekin!

 29. yllättävää minullekin, tuntui että olitte unelmapari ja häät tulossa vielä. Kuitenkin hyvä jos yhteisymmärryksessä erositte ja väkisin ei ei ole hyvä olla.Jos me lukijat voimme jotenkin auttaa kerro.

 30. Harmi! Vaikuttitte niin hyvältä tiimiltä….mutta kkuten joku jo kirjoittikin, parempi nyt kuin papin aamenen jälkeen. Olette nuoria vielä molemmat ja elämällä on vielä vaikka mitä ihanaa teille varattuna <3

 31. Niin paljon kommentteja, ehkä Eevi luet tämänkin, ehkä et ehdi, mutta pakko oli kirjoittaa. Järkytyin ilkeistä kommenteista. Miten toinen ihminen voi sanoa toiselle näin ilkeitä asioita? Haluan sanoa että televisiosta välittyvä kuva sinusta on hirveän aito, kiltti ja välittävä. Aidon rakkauden välillänne pystyi aistimaan ruudun läpi. Ihanaa että ystävyytenne ja rakkautenne säilyy erosta huolimatta. Hirveästi voimia, varmasti raskaita aikoja olleet.

 32. Hyvin sanottu. Monesti nämä tyhjäpäät eivät ymmärrä omaa arvoaan (arvottomuuttaan) ennen kuin muuttavat vuokralle jakomäkeen.

 33. Rehellinen, rohkea ja koskettava kirjoitus. Kaikkea hyvää teille molemmille <3

 34. Olin todella yllättynyt, kun ekan kerran näin tämän postauksen. Voi harmi 🙁 Sovitte niin hyvin yhteen ja tykkäsin teistä, tykkään edelleen! 🙂 Teissä on vaan sitä jotain, huumori on ainakin ihan huippua ja sun nauru! Oon kattonut kaikki jaksot ja kaudet fitnesspäiväkirjoista miljoonaan kertaan! Mä vaan niin diggaan teistä!! 🙂

 35. Ottamatta eroon kantaa sen kummemmin, niin ihmetyttää vaan, että miksi nämä Dania mollaavat kommentit on pitänyt julkaista? Toivoisin myös, että lukijoita ajatellen vastaisit muutamiin kysymyksiin, joita täälläkin on esitetty ja spekuloitu. Valitettavasti minunkin silmissäni olet kovasti muuttunut niistä ajoista, kun oikeasti pidin sinua esikuvanani. Kaikkea hyvää silti tulevaisuuteesi ja toivottavasti saavutat tavoitteesi!

 36. Täytyy kulkea sitä polkua mihin sydän johdattaa. Tärkeintä on olla rehellinen itselleen. Zemppiä Eevi ja Dani! ❤

 37. Aito rakkaus ei ole rakastumisen tunnetta loppuelämän ajan. Siinä vaiheessa, kun ihminen jatkaa elämää yksin, voi se hetken tuntua hyvältä, vapaudelta, mutta pian tulee herääminen todellisuuteen. Se tavallinen arki ja kiireet, saa suhteen tuntumaan huonolta, mutta loppujenlopuksi se ihminen oli kuitenkin se, jota ilman ei halua elää. Ei tietenkään kaikissa oikeasti huonosti voivissa suhteissa, mutta niissä, joissa toista kohtaan on vielä rakkautta.

 38. Voimia molemmille! Oli eropäätös sitten kumman tahansa tai tässä tapauksessa molempien, niin se on iso juttu. Ha mahtavaa että olette sovussa. Tuli pintaa omat eromuistot, hieman ikävät sellaiset. Siinä menetti ennen kaikkea ystävän.

 39. Dear Eevi, Sorry to hear you are going in different directions. Hopefully you will find what you are looking for in life.
  Kind regards. Anne

 40. Tsemppiä Eevi ja Dan !!Nämä on niitä Elämän kiemuroita ,kuitenkin ihanaa ,että pysytte ystävinä.Ja sun blogisi on kyllä mun makuuni todellakin .Jopa niin , että oon harkinnut yhteydenottoa ruokavalioihjelmaan liittyen. Ja ehkä sen joku päivä teenkin.

 41. Jotenkin oon aistinut alunpitäenkin, ettet ole ollut kovin innoissasi kihlauksesta ja avioliitosta?

 42. Hei Eevi. Mä oon tykännyt susta jo heti ensimmäisis Fitnesspäiväkirjat jaksois joita näin tvs ekalla kaudella. Mä heti tykästyin sun iloisuuteen ja huumorintajuun. Oli aina jännittävää nähdä uusia sarjan jaksoja sekä lukee tätä blogia. Kun katsoin sun voittoa suomen mestaruudesta bikini fitnesissä mä olin niin iloinen sun puolesta ja ajattelin et mäkin haluun vielä joskus olla samanlainen kun sinä. Oot mahtava. Ja kun luin uutisen eka iltalehdestä ja sun blogista Mä vaan aloin itkee. Tuntui et mikä sua vaivaa? miksi näin kävi? Musta tuntuu et nyt et oikeesti tiedä mitä teet. Mietin vaan et miten vaikka miten kävis voi joku asettaa tavallaan kaiken omansa toisen edelle? Ei oo loppupeleissä kyse itsestään vaan toisistaan. Mä oon vähä pettynyt mut mä vaan ajattelen näin. Ajattelen et jos jonain päivänä auto ajaa vaikka mun yli niin kumpaa mä mietin sitten kun mua ei enää ole. Mietinkö et saavutin kaiken mitä unelmoin vai et olin aina hyvä niille keistä välitin ja rakastin. Kaikki tekee miten haluaa mut mä ajattelen et jos luet ees tän niin oon oikeesti ottanu sut ihanana ihmisenä aina. Mut nyt musta tuntuu et on kuinka mahtava vain en ikinä jättäis rakkaimpiani yksin, makso mitä makso tai kävi miten kävi.

  • Pakko kommentoida tähän että mitä ihmettä? Eevihän kertoo avoimesti eron olleen yhteinen päätös, jota on ilmeisesti pohdittu jo pidempään YHDESSÄ. Miksi syyllistät kommentissasi Eeviä, että mikä häntä vaivaa tai että hän olisi asettanut itsensä tai fitness-uransa rakkaidensa edelle. Pitäisikö heidän olla väkisin yhdessä jos toisesta tai kummastakaan ei tunnu enää hyvälle? Kommenttisi alku oli ihana, mutta muuttui kyllä töykeäksi lopussa. Mielestäni yhteinen, kypsästi hoidettu eropäätös on rakkaastaan ja toisesta ihmisestä välittämistä jos ei tunteita enää ole.

  • Ei toisten parisuhdetta voi oppia tuntemaan lukemalla toisen osapuolen blogia tai katsomalla tv-ohjelmaa. Vaikka susta ehkä tuntuu että tunnet Eevin, niin et kuitenkaan oikeasti tunne ja tuollainen syyllistäminen on jo törkeää.

 43. Huhhuh, mitä kommentointia!! Ei voi muuta sanoa kuin että kaikkea te bloggaajat joudutte kestämään!

  Jotenkin tälläisten uutisten jälkeen sitä olettaisi, että kommentit ovat positiivisia ja tsemppaavia, mutta… *huoh* En vaan voi ymmärtää, miten kukaan voi arvostella toisen elämää/valintoja tai olettaa asioiden olevan tietyllä tavalla, etenkään jos ei tunne?! Vaikka jotain kerroitkin rehellisesti, jää suurin osa tilanteesta vain teidän tietoon. Ja vaikka elämääsi täällä jaatkin, jaat siitä vaan tietyn siivun.

  Kaikkea hyvää muutoksien keskelle! 🙂

  • Tämä. Osa kommenteista on pöyrisittyviä.
   Ero ei koskaan ole helppoa, jos ei mitään rakentavaa tai hyvää sanottavaa, parempi vaan olla hiljaa.

   Tsemppiä molemmille!

 44. Kommenteista voi päätellä, että joidenkin ihmisten oma elämä tuntuu ilmeisen pahalta… Surullista.
  Eevi, tuollaista sontaa sun ei tarvitse sietää, lukea tai julkaista, vaikka julkinen blogi onkin. Sananvapaus ei ole mikään kansalaisoikeus puhtaaseen kiusaamiseen netissä tai missään muuallakaan.
  Viisas ja aikuinen päätös, te tiedätte mikä teille on parasta yhdessä ja yksilöinä. Onnea ja menestystä kummallekin tulevaisuuteen!

  • Oon tasan samaa mieltä . Liikaa vapautta antaa mölistä mitä vaan . Sairaat kommentit pitää poistaa . Tää on mun näkemys . Tsempit siitä huolimatta !

 45. Kiitos eevi miljoonasti tästä. Itsellä oli samanlainen keissi vuosi sitten, ja edelleen kaverit eivät ymmärrä miksi erottiin, kun kavereita ollaan, mitään draamaa ei ollut jne. Jos nään exää ihan vilpittömässä kaverimielessä, tulee aina kuittailua että unohda se jo. onko tosiaan nykyään niin harvassa se, että erotaan tälleen fiksusti ilman draamaa hyvissä väleissä vai mitä, mutta tän postauksen haluan luetuttaa parilla tyypillä. Kiitos.

  Ja tsemppiä! rohkee päätös, mutta parempi se on erota kun siltä tuntuu, eikä olla vaan periaatteen takia yhdessä ja katua sitten kun onkin jo esim lapsi hankitti.

 46. Tsemppiä jatkoon molemmille. Ero ei oo ikinä helppo asia, vaikka helpotuksen tuntemuksia olisikin. On äärimmäisen rohkeaa sanoa suoraan ja julkisesti, että ootte molemmat aatelleet toistenne hyvinvoinnin lisäksi nyt itseänne. On surullista miten monet jää parisuhteeseen tottumisen/helppouden vuoksi tai sitten yksinjäämisen pelon vuoksi. Sopiva itsekkyys on osa terveyttä ja hyvin harva sitä ymmärtää. Ihailtavaa miten eroatte ystävinä ja olette aidosti ja avoimesti puhuneet asioista joista moni vain hiljaa vaikenee. Te molemmat löydätte kyllä tienne ja saavutatte hienoja asioita.

  Kiitos, että olet edelleen aito ja vahva, oma itsesi.

 47. Luulin ja toivoin, että rakkautenne olisi kestänyt. Tosin ei sitä koskaan tiedä, mitä elämä tuo tullessaan. No kosinta oli silti aika hieno☆. Tsemppiä jatkoon, Eevi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta