HETKET

Minifitness_helsinkisummerTänään on ollut vaikea päivä. Edes viime kisadieetillä jalka (ja silmät) eivät painaneet näin raskaasti. Olo on ollu kuin humalaisella, kiitos muutaman tunnin unien. Tänään jos koskaan on oltu lopussa. Tämä johtuu täysin siitä, että olen kärsinyt ensimmäistä kertaa ikinä uniongelmista jo muutaman viikon verran. Heti kun saan unta, tuntuu kaikki sata kertaa helpommalta ja paremmalta. Luulenpa että jokainen teistä pystyy samaistumaan jollakin tasolla tähän sameiseen fiilikseen. Jo tunnin päiväunetkin auttavat oloon kummasti.

Tänään on mietitty mitä positiivista näistä päivistä voisi saada irti? No ainakin sen että ilman näitä harmaita ja raskaita päiviä ei osaisi arvostaa yhtä isosti niitä iloisia ja kivoja päiviä. Niitä, jotka luistavat leikiten! Enkä tiennyt että aivot voisivat olla näin sumussa ikinä. Vaikka tähän päivään on mahtunut todella kovia epäonnistumisia ja virheitä, on sinne mahtunut mukaan myös pienempiä onnistumisia ja hyviäkin hetkiä. Niitä ei olisi koettu jos näistä hankalista tilanteista ei olisi noustu ja todettu, että kyllä tämä tästä. Toki saan myös usein kiittää huikeita lähimmäisiäni niistä pienistä sanoista ja teoista. Myös teidän lukijoiden tuki on usein aivan mieletöntä ja korvaamatonta!Minifitness_look_outfit_bikbok Minifitness_bjornborg_shoes_gold

Tämä taistelija kaivautuu esiin usein silloin, kun tuntuu että voisin heittäytyä maahan makaamaan. Silloin kun tuntuu että nyt riittää! Silloin usein riittääkin. Tänään niiden muutamien kommelluksien jälkeen (ja parin hyvänkin) jälkeen istuin iltapäivällä nuutuneena autopesussa MININ ratissa. Tavallisesti olisin räplännyt puhelinta, mutta nyt en jaksanut.

Hiljennyin enkä oikeastaan miettinyt paljon mitään. Muutaman turhautuneen kyyneleen jälkeen tuli jotenkin hyvä fiilis, vaikka olinkin aivan lopussa. Hyvän olon aalto valtasi minut tuona hetkenä, kun annoin sille tilaa ihan pienen hetken. Taisin päästää ulos sen mitä pitikin ja päästin sisään jotain hyvää. Hyvää energiaa.

Mietiskelin siinä auton vanteita putsatessani, että mitä jos meistä jokainen käyttäisi päivässä yhden tuollaisen lyhyen mitättömältä tuntuvan hetken itselleen ja hiljentyisi? Olisimmeko onnellisempia ja voisiko näinkin huono päivä kääntyä asteen paremmaksi kun päästäisi siitä ruorista hetkeksi irti ja luottaisi oman veneensä reittiin? Kokeile. Koin helpotusta.Minifitness_outfit_summer_skirt Minifitness_outfit_summer

 

Elämä jatkuu rakkaat <3 Kiitos jo tässä vaiheessa kaikesta ymmärryksestä ja tuesta. Tulen vastailemaan teille kyllä myöhemmin

Love -E

Toppi  – BikBok / Hame  – Forvever 21 / Lasit – Specsavers Tommy Hilfiger / Kengät – Björn Borg

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

33 vastausta artikkeliin “HETKET”

 1. En osaa edes kuvitella mitä kaikkea joudut käymään läpi ja kestämään ihan tavisihmisen koettelemusten päälle vain siksi, että olet julkisuudessa esillä ja joidenkin mielestä se oikeuttaa kommentoimaan tökeröjä, arvostelemaan sun valintoja ja väittämään ettet tietäisi mitä elämälläsi teet. Julkisuudella on niin likainen puoli, etten oikeastaan edes halua tietää miten likainen se voi olla. Jäin taas miettimään tätä postausta lukiessa, miten onnellinen olen siitä, että saan olla aivan nobody eikä kukaan ole kiinnostunut elämäni käänteistä. Toki julkisuudella on hyvätkin puolensa ja elämäsi on taatusti mielenkiintoisempaa ja värikkäämpää kuin omani. Loppujen lopuksi elämä on kuitenkin valintoja. Olen puolestasi onnellinen, että teet niitä valintoja, jotka tuntuu sinusta oikeilta. Niin pitääkin. Olen onnellinen omista valinnoistani, sillä ne sopii juuri minulle. Elämä kantaa ja se antaa. <3

 2. Kovien kokemusten jälkeen on hyvä huomata että synkät ajatukset eivät ole vieneet sinua mennessään. Toivon kovasti tsemppiä tulevaan, mitä ikinä tulevaisuus mukanaan tuokaan. Olet valoisa persoona! 💜

  • Elämä koettelee, mutta joskus sen täytyykin tehdä sitä. Silti valo ja ilo jatkuu aina tässä elämässä <3 -E

 3. Olet Eevi niitä ihmisiä joita ihailen valtavasti. Sun ajatukset on hienoja ja ihailen sitä miten saat valoisia puolia esiin synkistä hetkistä. Nostan myös hattua siitä, että sun fitnesselämä ei oo noussut päähän ja osaat silti nauttia elämästä. Oot ollut mulle jo pitkään esikuva. Pysy tuollaisena, olet ihana! Tsemppiä!

 4. En kommentoi koskaan blogeja mutta olen seurannut sinua jo pidempään.. todella surullista kuulla erosta.Paljon jaksamista ja tsemppiä! Ero pitkästä suhteesta vie veronsa aina; vaikka se sopuisa onkin. Ajatukset siitä ” miksei voinut onnistua?” ja pohdinnat välillä siitä oliko päätös sittenkään oikea, ovat omasta mielestäni normaaleja ja aika tyypillisiä. Itsekkin erosin ihmisestä kenestä luulen että ajattelin samoin kuin sinä danista.Ero ihmisestä kuka on sanoinkuvaamattoman rakas ja paras ystävä on raastavaa. (ei sill ettei aina olisi.. mutta ei voi ”edes ” vihata toista) Päätös oli oikea lopulta, ja sen tajuaa kun löytää sen toisen kenen kanssa ne asiat vain sitten loksahtavat. Eikä tunnu ”jotain puuttuu”. Paljon jaksamista..<3

  • Kiitos H <3 On jotenkin hienoa miten jaatte omia fiiliksiänne ja kokemuksia – yhteisössä on voimaa! -E

 5. Minulla , vanhalla akalla tuli ihan pieni itku nyt. Eevi , se riittää että jaksat juuri niin paljon kun jaksat . Ihan vähän on tarpeeksi. Semmoinen tunteiden aiheuttama uupumus on todellinen tila ja hyvä että huomaat näitä ja oot kyllä uskomaton pakkaus ! Mä muuta sano kun ihailen sua , minäkin , vanha höperö opin sinulta aika paljon . Olet hyvä tyyppi ! Hetki kerrallaan etiä päin . Tossa sulle tommonen : ♡

  • ihana Karita! Voi että, ihan liikutuin sun viestistäsi <3 Kiitos, sydämiä takaisin! -E

 6. Jaksamista, Eevi. <3
  Tekstisi osui niin oikeaan – kun antaa fiiliksen olla se mikä on ja hyväksyy ikävätkin tunteet edes pienen hetken tuleekin helpottunut ja onnellinen olo.

 7. Oi Eevi, oot niin kaunis näissä kuvissa!💜 Fiilaan täysillä sitä fiilistä, että itkeminen helpottaa, eikä koskaan voi itkeä turhaan tai liikaa! Oot loistavan inspiroiva ja ihanan energisen positiivinen tyyppi! Voimia ja ihanaa kesää sulle😎🌸

 8. Ihanan virkistävää, että uskallat näyttää täällä blogissa myös ne elämän vaikeat asiat. Etkä vain esitä, että elämä on täydellistä toisin kuin moni muu nykyään tuntuu sosiaalisessa mediassa tekevän. Oot upee esikuva! Paljon tsemppii elämään! vaikeita aikoja seuraa aina lopulta ne hyvät ajat.

  • Kiva Minttu kuulla, että niitäkin halutaan lukea <3 Elämä ei ole pelkkää iloa ja naurua ja toivonkin että moni saa täältä voimaa
   omaa elämäänsä myös tällaisinakin hetkinä – kun kaikki ei ole niin inspiroivaa ja iloista! -E

 9. Hei Eevi. Itse juuri eronnut pitkästä suhteesta ja tunnen tällä hetkellä samaa väsymystä ja uupumista. Monet yöt mennyt valvoessa ja tyhjyyden tunteessa. Itseäni on auttanut kun annan pahan olon vain olla ja hyväksyn, että nyt vain on paskaa ja jonain päivänä on taas hyvä olla.
  Olen jättänyt sosiaalisen median ym. miltein kokonaan jotta saan aikaa itselle. Oma aika on niiin tärkeää kun pää on muutenkin aivan sekaisin.
  Toivon sulle kaikkea hyvää ja aurinkoa myös niihin kaikkein surkeimpiin päiviin.

 10. Varmasti moni eron läpikäynyt pystyy samaistumaan sun fiiliksiin. Sulla oman lisänsä tuo tietysti julkisuus, mutta sä oot niin vahva nainen, että kyllä sä kestät ja ajan kanssa elämään mahtuu taas enemmän aurinkoisia päiviä. Kauheesti jaksamista sulle, tuli jotenkin semmonen halattava fiilis, vaikkei tunnetakaan! <3

 11. Varmasti olet kokenut eroonne liittyen vaikeita asioita viime aikoina ja hirveästi tsemppiä siitä selviytymiseen! Hienoa, jos pystytte pysymään ystävinä, vaikka se ei varmasti koko ajan tunnukaan helpolta.
  Pakko oli nyt vaan kuitenkin kommentoida, että tässä blogipäivityksessä häiritsevät suuresti kuvien ja tekstin ristiriitaisuus. Kuvat ovat itsessään todella kauniita, kuten sinulla aina. Mutta jos teksti käsittelee univaikeuksia, viime aikojen rankkoja hetkiä ja itkemistä, niin miksi sitten toisaalta kuviin pitää vetää se korvasta korvaan hymy kasvoille…? Tuntuu kuin se olisi joku pakosta päälle laitettava naamio ja halusin vain sanoa, että on ihan ok, jos sullakaan ei jatkuvasti ole iloinen ja pirteä olo ja se saa myös näkyä, vaikka oletkin hyvin näkyvä julkisuuden henkilö.
  Aurinkoista viikonloppua ja parempaa heinäkuuta! <3

 12. Jos asiat ovat sekaisin jollain hetkellä.
  Ne ovat vain järjestymässä uudelleen.
  Pitkällä aika välillä,
  kaikki muuttuu aina paremmaksi.

  Näin joku viisas joskus kirjoitti.

  Voimia ja haleja Eevi, olet mahtava 🙂

  • Kiitos voimaannuttavista sanoista Viiru <3 Huippuja ootte! -E

 13. Ihana teksti vaikka puhutaankin ikävämmistä tunteista, mutta ne kuuluu elämään. Niinkuin totesit, tällaisten päivien ansiosta osaa arvostaa todella niitä hyviä päiviä! Kihosi itsellä ihan kyyneleet silmiin, koska pystyn samaistumaan noihin fiiliksiin. Väsymykseen ja uupumiseen. Itsellä on nyt viikko mennyt huonoilla unilla ja isoja muutoksia on mahtunut tännekkin ja tekemistä riittäisi muillekkin jaettavaksi. Koko ajan yrittää itselle hokea, että jaksa vielä, jaksa vielä! Otinkin ihan aikaa nyt viikonlopuksi itselle. Yksinoloa, pohdiskelua, unta, ehkä itkun tirautuksiakin. Kyllä tää tästä! Sain jotain voimaa tästä sun tekstistä, viisaita sanoja! Kiitos! Toivotan sulle kaikkea hyvää ja tsemppiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta