ELÄMÄÄ OMALLA PAINOLLAAN

Minifitness_kisaaminen_bikinifitnessKoska elämäni muuttui juuri jonkinverran, joutuu tiettyjä asioita pohtimaan hieman uudestaan. Yksi niistä on syksyn kilpailut. Omalla prioriteettilistallani ei tule ensimmäisenä kisaaminen, vaikka laji ja treenaaminen lähellä sydäntäni onkin. Paljon tärkempää on pysyä terveenä, tasapainoisena ja onnellisena. Elämä ei ole yhtäkuin #bikinifitness. Se tulee sivussa, mutta tämä sivubisness on kuitenkin sellainen, joka vaatii täyden huomion. Tällä hetkellä en ole varma onko pääkoppa niin täysillä mukana kuin sen kuuluisi. Vertailupintana viime kesä, jolloin keskittyminen ja jano kilpailemiseen oli kova. Olosuhteet olivat tuolloin todella hyvät, koska kaikki muu oli tasapainossa. Nyt motivaatio treenaamista kohtaan on kyllä korkealla, mutta kun se ei yksinään mitenkään riitä. Mieli on suurin voimavaramme ja ilman sen 100 prosenttista läsnäoloa tulen väistämättä jäämään tappiolle omasta mielestäni oli sijoitus mikä tahansa. Mieli voi siis olla myös se pahin vihollinen. 

Mieltä ei voi pakottaa mihinkään. Sitä tulee kunnioittaa ja kuunnella. Vaikka tiedän tasan tarkkaan pääseväni kuntoon, en tiedä haluanko sitä juuri nyt tarpeeksi. Muut asiat ovat elämässä lopulta paljon tärkeämpiä ja kisaaminen on vain harrastus. En halua nousta lavalle puolivaloilla, koska se kaikki näkyy. Jos asioita ei pysty tekemään sydämestä, sen vaikutus on väistämätön.Näyttökuva 2016-07-01 kello 15.49.35

Olen kuitenkin eilen tehnyt ilmoittautumisen syksyn kisaviikonlopulle, mutta se tulenko syksyä kohti lähtemään selviää seuraavien viikkojen aikana. Mitään paineita tai stressiä en tästä aiheesta aio ottaa. Asiat menevät kuten niiden kuuluukin mennä, omalla painollaan. Nyt olisi tärkeintä saada unirytmistä taas kiinni. Ilman kunnon unta jää myös mielen ja kehon palautuminen miinukselle.

Täytyy muistaa kuinka iso kuormitus kropalle ja mielelle kisakausi kokonaisuudessaan on. Nyt elämä myllertää muutenkin aika rajusti. Jos kisakautta ajatellaan, on  vaikein aika kuitenkin vasta kisojen jälkeen ja palautumiseen vaaditaan paneutumista, sekä motivaatiota. Näitä kaikkia tekijöitä on punnittava ennen päätöksen tekoa. Aina ei voi vaan ajatella, ”koska pystyn”. Joskus kannattaa miettiä ”kannattaako”. Se ei tee ihmisestä yhtään huonompaa tai heikompaa, vaan lähinnä viisaamman. Joskus on oikein sanoa ei itselleen.Minifitness_summer_kisakausi Minifitness_bikinifitness

Viikonloppuja <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “ELÄMÄÄ OMALLA PAINOLLAAN”

 1. Tosi paljon voimia sulle Eevi erosta toipumiseen! Itse parhaiten sen tiedät mikä just sulle on parasta nyt ja tulevaisuudessa! 😘

  • Näinhän se on <3 Kukaan muu ei tiedä sinua itseäsi paremmin mitä tunnet ja ajattelet -E

 2. Ihanaa Eevi, olehan armollinen itsellesi ja paljon tsemppihaleja, kyllä se siitä <3

 3. Moi!
  Olen myös lukenut blogiasi pitkään ja viimein uskaltauduin kommentoimaan, kun näin tärkeästä aiheesta on kyse. Kaikkea hyvää sinulle. Olen seurannut myös Fitnesspäiväkirjoista elämääsi, ja positiivisuutesi pistää hymyn huulille! Ja sun nauru on niin tarttuvaa! Monesti ohjelmaa katsoessa aloin räkättää ihan vain koska sun nauru sai omatkin vatsalihakseni töihin.
  Ja muista kaiken keskellä ystävät ja asioista puhumisen tärkeys! Itselle ainakin ne ovat niitä voimaannuttavia kokemuksia jonka kautta joka asiasta löytyy se valoisakin puoli. Tai ainakin saa hyvän syyn nauraa myös huonoille hetkille ja elämän päähän potkimiselle. (Ja ystäville saa näyttää myös sen julkisuudesta poissa pysyvän puolen, huonotuulisuuden ja kiukuttelut!)

  Ei muuta kun tsemppiä ja jaksamista, ihana E<3

  • Ihana palaute ja vieläkin mahtavampi tsemppi – kiitosss <3
   -E

 4. Mieli tarvitsee paljon palautumis aikaa . Ota sitä . Aikaa nimittäin . Kyllä me lukijat ymmärretään , ollaan ihan fiksua porukkaa . 🙂

 5. Voimia ihana Eevi <3 kaikkeen ei aina riitä voimat eikä pidäkään. Sulla on läheisiä auttamassa ja tukemassa sua. Olet/olette olleet todella rohkeita tehdessänne päätöksenne erosta. Moni jää suhteeseen kun ei uskalla erota eikä muisteta että tärkeintä olisi olla onnellinen. Voimahali <3

 6. Eevi! Muista että sinä tiedät itse parhaiten oli päätöksesi kisaamisesta mikä tahansa! Älä anna kenenkään päättää puolestasi ryhtyäkö siihen nyt vai eikö! Kamalan paljon tsemppiä erosta toipumiseen, ota päivä kerrallaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta