ADDICTION

Minifitness_sportlife_trainingKun olen surullinen, kaipaan sitä. Kun olen vihainen, haluan purkaa siihen kaiken. Jopa silloin kun olen iloinen, haluan nostattaa mielialaani vielä asteen lisää sen avulla. Treenaaminen on aina ollut tapani purkaa tunteita ja ajatuksia. Se on myös tapani ilmaista itseäni. Saan siitä energiaa ja voimaa! Siitä tulee yksinkertaisesti parempi mieli.

Silti joskus saattaa tehdä mieli vain jäädä kotiin sohvalle makaamaan, eikä treeni kiinnosta lainkaan. Tämä fiilis on jyllännyt viimeaikoina aina välillä. Olo saattaa johtua väsymyksestä tai vaikeasta päivästä. Olen kuitenkin yllättynyt, kuinka nimenomaan erityisesti juuri silloin pitäisi saada ne trikoot jalkaan ja jumppa käyntiin – silloin rauta nimittäin tuntuu liikkuvan erityisen sulavasti! Kun ei aseta itselleen liian suuria vaatimuksia, on hommaan paljon helpompi tarttua vaikka ei olisikaan duracellpupun päivä. Loputon väsymys on asia erikseen ja silloin saattaa olla aidosti viisaampaa olla puskematta kropan stressileveleitä yhtään enempää. Silloin parempi tapa tuulettaa ajatuksia ja päätä on esimerkiksi metsässä käyskentely – se rauhoittaa.

Viimeinen viikko on ollut treenillisesti kulta-aikaa. Painot ovat kolisseet ja tuttu irvistysnaama on puhjennut jälleen kukkaan. Nyt ei ainakaan sitä treenifiilistä tarvitse hakea, sillä se on löytynyt viimeistään ensimmäisien sarjojen aikana. Ennätysviikon jälkeen on helppo hymyillä. Huomasin että yhdestä asiasta ei kannata luopua – omasta treenimusasta!Minifitness_bikinifitness_gymlife Minifitness_betteryou

Myös terveellinen ja ravitseva ruoka tekee olosta paremman ja kehosta vahvemman. Kun elämä jyllää, saattaa osalta kadota kokonaan ruokahalu, toiset taas voisivat mättää suklaata ja jätskiä jokaisella aterialla. On kuitenkin hyvä muistuttaa itseään myös silloin miksi syö terveellisesti ja säännöllisesti? Koska siitä tulee hyvä olo! Ole siis oman itsesi paras ystävä ja kuuntele mitä kehosi kaipaa paremman olon saavuttamiseen tänään.

Rokulipäivät ovat joskus todellakin paikallaan niin henkisesti kuin fyysisestikin. Silloin niistä kannattaa nauttia löysin rantein ja ottaa kaikki latautunut energia käyttöön sitten seuraavana päivänä. Tärkeintä tässä hommassa on kuitenkin se, että muistaa missä sen pääpainon pitää suurimman osan ajasta<3 

Loistavaa viikkoa tyypit -E-

Toppi / LivandFit – Housut / Gazoz

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “ADDICTION”

 1. Nyt on asenne rakas Evi kohillaan. – Pidä kiinni tuosta ja narraa itseäsi, kun tuntuu pahalta. Ilosi ja intohimosi on/löytyy treenistä ja haasteista ja nimenomaan haasteista. Sinä rakastat haasteita ja rajojen rikkomista. Nyt on liene se aika, mutta älä helkatissa tässä prosessissa, jos jurppii niin käy minun ”arvokkaasti vanhenevan kimppuun”, ainakaan julkisesti. Tiedän, että tunteet kuumenee muutosvaiheessa.

  Iso halaus ja ranskalainen pusu poskellesi, suloinen Evi.

  T. Outi ex-saunakaveri Sellohuipusta. Ajattele saunailloista tulee kohta 5 (viisi) vuotta.
  Laitan uudet yhteystietoni tulemaan puhelimeesi.

  • Outi <3 Sinä se jaksat tsemppailla siellä – kiitos näistä vuosista -E

 2. Mulla ois sellainen kysymys, että miten pääsee taas eroon siitä sohvalla makoilusta? Myös, että miten voisi lopettaa sellaisen ”salaa syömisen” ja turhan snäkkäilyn? Sulla on mahtava asenne, jatka samaan malliin!

 3. Osaatko suositella/ onko olemassa mitään ruokakaupasta saatavaa oikeasti piristävää juomaa, esimerkiksi joka on tarkoitettu ennen treeniä juotavaksi? Pakollinen valvominen tulossa🙈

  • Ootko kokeillu BCAA juomii? Niis on oman havainnon mukaan puolet enemmän kofeiinia per 100ml.

 4. En oo testannut ku oon miettinyt että piristääkö oikeesti mutta täytyypä kokeilla, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta