Epäonnistunut yksilö?

_MG_0048En todellakaan koe epäonnistuneeni elämässäni. Vaikka asiat eivät menisikään kuten olisin alunperin suunnitellut, ei se tarkoita että siitä täytyisi kokea epäonnistumisen tunteita – toki niitäkin saattaa tulla, eikä niitä kannata myöskään haudata. Jokainen tunnetila kannattaa käsitellä sellaisena kuin se tänään tulee, sillä bumerangi palaa aina takaisin.

Vain käsittelemällä asiat ja hyväksymällä ne voimme eheytyä oikeasti ja päästä eteenpäin elämässä. Omaa aikaa kannattaa ottaa aina isojen muutosten ja ajatusten tullessa, sillä kukin meistä voi korjata itsensä sisältä vain ja ainoastaan itse. On täyttä harhaa, että joku muu kykenisi siihen. Siinä ei huijaa ketään muuta kuin itseään. Vain ehjä ihminen kykenee nauttimaan elämän iloista täysillä ja ottamaan vastaan uutta.

Vaikka häitä ei tullutkaan, eikä kotini täyty lapsien kiljahteluista, on elämässä paljon muita ihania, iloitsemisen arvoisia asioita. Nyt elämän virta päätti järjestää niin, että saan elää vielä täysin toista elämänvaihetta. Vaikka tämä tuntuu pikakelaukselta taaksepäin, otan sen nyt ilolla vastaan. Aion tutkailla sitä niin kuin en olisi koskaan sitä päässyt edes elämään. Olenhan tullut pitkän matkan viime kerrasta. Olen innoissani ystävistäni, jotka ovat vierelleni tulleet ja siihen jääneet. Kiitos Linda, Minna, Milla, Aino, Eve ja Nanna<3_MG_0008

Ehkä en ollut valmis siihen kaikkeen vielä. Uskon että kaikella tälläkin on tarkoituksensa. Yhteinen matkamme Danin kanssa oli ehdottomasti merkityksellinen meille molemmille, vaikka emme sitä yhdessä loppuun kulkeneetkaan. Tiedän että me molemmat tulemme löytämään ne oikeat. Ja jos elämää olen yhtään oppinut tuntemaan, tapahtuu tämäkin kaikki juuri oikeaan aikaan ja vielä todennäköisesti silloin, kun sitä ei odota saapuvaksi. Elämällä on tapana yllättää ja asioilla on tapana järjestyä. 

Olisin epäonnistunut jos en olisi elänyt. Olisin epäonnistunut jos en olisi kasvanut ihmisenä. All good in here <3_MG_0028 _MG_0046

-Mini E-

Kengät / Superga

Mekko ja hattu / Ulkomailta

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

25 vastausta artikkeliin “Epäonnistunut yksilö?”

 1. 😘olen sanaton! Mahtava blogipäivigys joka sana täyttä asiaa! Tsemppiä jatkoon ja pidetään lippukorkeella Nimim. Omistan myös minin 😍 Ps. Kai omistat jo minin oman MINI laukun se on aivan ihana!!

  • Hei toinen MINI! Näin tehdään – ja sitä MININ laukkua oon kyllä kuolannut 😀 Pakko saada! -E

 2. Ihana Eevi❤️ Suurin esikuva minulle, noin minäkin tahdon elämän kohdata! Tsemppiä sinulle, toivon että nään sinut syksyllä expoillakin ehkä .. ;D

 3. Kiitos Eevi, että haluat ja uskallat kirjoittaa tunteista näin aran aiheen keskellä. Moni vaikenee kaikesta negatiivisesta, ja sekin on ihan okei, mutta uskon että pystyt tällä tavoin auttamaan sekä itseäsi että muita samassa tilanteessa olevia. Negatiiviset kommentit eivät tietenkään lohduta yhtään ketään, mutta siitä huolimatta olet niin rohkea kirjottaessasi erosta. En voi samaistua tilanteeseesi tällä hetkellä, mutta siitä huolimatta tää postaus kosketti aika syvästi. En voi muuta toivoa kun kaikkea hyvää teille molemmille <3

 4. Hei. Olet niin oikeassa.. kaikella on tapana järjestyä! ! Olet nuori ja upea nainen 😚 elämällä on vielä paljon annettavaa sinulle!

 5. Oletko Eevi nyt ihan varma tästä? Minusta tuo kuulostaa (yhtään vähättelemättä siis tietysti) paniikkikohtaukselta ennen isoa elämänmuutosta. Meille kaikille tulee niitä. Ja siksi toivon, ettet anna minkään sumentaa ajattelukykyäsi.

  Mikäli olet täysin varma, en voi tietysti muuta kuin toivoa sinulle kaikkea hyvää elämässäsi. Missään nimessä et ole epäonnistunut – oli valitsemasi tie mikä tahansa. Kaikkea hyvää!

 6. Tästä on tullut kuormittava blogi . Toivon kaikkea hyvää , vastoinkäymisiä tulee elämässä varmasti jatkossakin . Mukavaa kesää kaikille !

 7. Asiat todellakin tapahtuu monesti silloin kun vähiten odottaa. Näin kävi ainakin itselleni ja siihen uskon. Nuorena tyttönä monta vuotta haaveilin poikaystävästä. Mietin ja haaveilin, oikeaa ei löytynyt. Lähdin matkalle englantiin ja kas vain, siellä se kolahti kun sitä todellakin vähiten odotin. Saman kylän kundi ja tässä edelleen. Tänä kesänä kymmenen vuotta yhteistä taivalta takana. Sinne asti piti lähteä hakemaan saman paikkakunnan ihmistä. :).

 8. Näin juuri! Ekaa kertaa taidan kommentoida blogiasi, mutta pakko tulla sanomaan että vaikutat kyllä niin ihanalta ja valloittavalta jalat maassa -tyypiltä 🙂 Ihana elämänasenne <3
  Olen itsekin, kuten varmaan suurinosa ihmisistä, kamppaillut samanlaisien ero- ja parisihdeasioiden kanssa nuorempana! Nykyään, vain neljä vuotta siitä kun erosin melkein kymmenen vuoden pituisesta "teinisuhteesta" ja ajattelin että perhehaaveetkin siirtyi taas hamaan tulevaisuuteen, mulla on jo ihana mies, yksi lapsi ja kaksoset köllöttelemässä mahassa odottaen syntymää 🙂
  Se on ihan uskomatonta mihin tää elämä meitä vie 😀
  Ihanaa kesän jatkoa sinulle 🙂

  • Kiitos kun tulit kommentoimaan Mimi <3 Ihana tarina, kiitos myös sen jakamisesta kanssamme. Hyvää kesää ja odoststa sinne 🙂 -E

 9. Mahtava kirjotus ja moni lause sopii kuin nenä päähän omaankin elämään! Kun monet kerrat ollut että erotaan ja palataan yhteen.. Kun uskaltaisi vaan tehdä sen päätöksen että jättää suhteen taakseen ja jatkaa elämää.. 🙂

 10. Dani tässä eniten säälittää, hän kun kuitenkin ihan oikeasti halusi kanssasi naimisiin. Silti et tietenkään ole epäonnistunut, tunteita ei voi pakottaa / väkisin suorittaa, niinkuin niin montaa muuta asiaa elämässä. Tunneasioissa jos missä täytyy olla 100 % rehellinen. Kulissiavioliitossa hyvin harva on onnellinen.

  • Toisten syistä eroon ei tiedä muutkun he joten jos jättäisi tälläiset asiat kommentoimatta 🙂

 11. Ihana kirjoitus! Ja ihana mekko! Mä ja mun raitamekko obsessio puhkesi taas kukkaan! 😀

  • Kiitos Heidi, kiva kuulla <3 haha mulla oli toi aivan sama! Pakko löytää vielä joku punainen, ahh -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta