PARHAAN MUNAKKAAN SALAISUUS

Minifitness_perfect_omeletOlen jäänyt paljosta paitsi. Uskon että sieltä löytyy myös monia muita, joilla on tietämättään sama tilanne. Nyt puhutaan kuinka valmistetaan maailman paras munakas! Mutta pakko varoittaa. Tämän jälkeen et enää koskaan syö sitä mitenkään muuten. Siihen ei edes liity makkarat tai muut lisukkeet, vaan vain ja ainoastaan ranneliike. Sillä on isosti väliä kuinka munat siihen pannulle päätyvät. 

Pannukakkumainen koostumus. Ilmava, joka sulaa suuhun. Olen uudelleen rakastunut munakkaaseen ja tänään aamulla se maistui makeankin kanssa. Mansikkaa ja munakasta – aivan parasta! Kuulostaa hullulta, mutta kokeile vaikka – se toimii. Vatkaa ja vielä vähän vatkaa. Sillä syntyy maailman paras munakas. Enää ei ole paluuta tavalliseen laiskan naisen munakkaaseen. Tätä herkkua jaksaa taas syödä aivan uudessa valossa, vaikka niiden makeiden mansikoiden kanssa! Tämä on yhtä outo (ja hyvä) yhdistelmä kuin pirtelö ja ranskalaiset. Myös perinteinen suolainen munakas toimii paremmin kuin hyvin.

AAMIAISMUNAKAS

3 valkuaista

1 keltuainen

suolaa

Vatkaa munat vaahdoksi (noin 2 minuuttia) ja lisää suola. Varmista että seos on vaahtoutunut! Voit valmistaa munakkaan myös pelkistä valkuaisista, jolloin koostumuksesta tulee mahtavan kuohkea. Laita kuumalle pannulle noin 1 teelusikallinen kookosöljyä ja kaada munaseos pannulle. Paista noin 2-3 minuttia ja käännä munakas. Anna toisen puolen kypsyä vielä noin minuutti.
Minifitness_paras_munakas Minifitness_paras_munakas_resepti Minifitness_resepti_makeansuolainen_munakasMinifitness_munakasreseptiMinifitness_makea_munakas

Pienet asiat 😉 Sunnuntaina on hyvää aikaa munakkaalle!

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “PARHAAN MUNAKKAAN SALAISUUS”

 1. Just noin. Ja sit siitä saa parhaan pizzapohjan myös. Paitsi et vatkaan silloin vaan sähkövatkaimella eka valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja keltuainen sekaan sen jälkeen. Ja uunissa tietty. Niin hyvää munakkaana ja pizzana!!

 2. Ihanaa! Otan kokeiluun nyt aamulla ja nautiskelen sen ihanassa auringonpaisteessa. Rentouttavaa sunnuntaita eevi!❤️

 3. Toivottavasti ei ole liian henkilökohtainen kysymys 🙂
  Asutko Sä va Däni siinä teidän vanhassa talossa?
  Oot aivan ihana ja oot mun esikuva PUS<3.
  Toivon että olisin joskus yhtä hyvässä kunnossa kun sä 🙂

 4. Tuohon kun vielä lisää kädenlämpöistä vettä noin ruokalusikallisen/muna niin tulee vielä astetta menevämpää;) jääkaapissa kun antaa vielä viilentyä ja syö kylmänä niin nam:D

 5. Nyt on ihan pakko kehuskella. On tullut tehtyä munakas aina noin. Vatkaus ja vähän nestettä. Sitten vaan pannulle paistumaan. Olen aina luullut että kaikki tekee munakkaan niin 😊
  Hyvää kyllä on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta