EVERY STEP MATTERS

Minifitness_bikbok_summer2016Tiedostan että parhaimmat ajatukset, ideat ja ratkaisut tulevat silloin kun on aikaa pysähtyä ja olla hiljaa. Siksi päätin lentää Nizzaan lomani kunniaksi ja saavuin tänne torstaina aamulla. Kuten moni siellä tietää, Nizzassa tapahtui torstaina ikäviä asioita. Onneksi päädyin kuitenkin muutamien seikkojen kautta valitsemaan toisin, enkä ollut terrori-iskun tapahtumapaikalla tuohon aikaan. Luultavasti olisin ollut, jos olisin valinnut sen toisen vaihtoehdon, mutta jokin voima päätti toisin. Se herkistää.

Avatessani puhelimeni seuraavana aamuna, oli se täynnä puheluita ja viestejä. ”Oletko kunnossa rakas”. Ymmärsin jotenkin sen niin konkreettisesti, ketkä ovat oikeasti elämässäni läsnä ja tietävät asioistani. Oikeastaan nuo ihmiset eivät varsinaisesti yllättäneet, mutta oli kuitenkin tärkeä huomata heidän aito merkitys puolin ja toisin. Koin suunnatonta kiitollisuutta myös heidän läsnäolostaan ja rakkaudestaan.Minifitness_summer_travelling_Antibes

Fakta on, että jos jatkuvasti pelkäämme jotain tapahtuvaksi, emme kykene elämään täyttä elämää. On jatkettava eteenpäin surullisien asioidenkin jälkeen. Päätin heti aamusta lähteä pitkästä aikaa ihan kunnon lenkille, koska tuntui että olisi aiheellista tuulettaa päätä ja ajatuksia. Maailma ahdisti, se tuntui pelottavalta paikalta. Sitä pyöritti päässään kysymyksiä miksi ja mitä jos? Oli hyvä käsitellä asia, eikä vain todeta tällaista tapahtuneeksi. Siinä syntyy paljon uutta kiitollisuutta ja onnellisuutta. Sitä ymmärtää myös elämän haurauden hieman paremmin. Emme kuitenkaan pysty elämään jatkuvassa pelossa, sillä muuten elämä pysähtyy. On jatkettava eteenpäin surullisien asioidenkin jälkeen.

Olen kiitollinen ja huojentunut siitä, että en ollut tapahtumapaikalla. Asiat ja tapahtumat kuljettivat omia suunnitelmiani sen verran, että lähdin Nizzasta jo päivällä Antibesiin. Ajatuksena oli palata Nizzaan illaksi, syömään ja katsomaan ilotulitusta. Hyvä että näin ei tapahtunutkaan. On kuitenkin turha pelätä elämää, sillä missään ei voi olla oikeasti turvassa ja mitä tahansa voi sattua missä tahansa. Voimme ainoastaan antaa elämän kuljettaa ja elää kaikki päivät täysillä näistä annetuista hetkistä nauttien.

Nyt aion toteuttaa sitä miksi tänne alunperin matkasin – kuunnella itseäni ja ottaa vastaan kaikki ajatukset, tunteet ja inspiraation jonka tämä matka eteeni kuljettaa. Minifitness_Antibes_travellingToivon paljon jaksamista heille jotka kohtasivat tämän mielettömän pahuuden ja surun. Täällä alkaa tänään virallinen suruaika, joka kestää kolme päivää.

<3-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “EVERY STEP MATTERS”

 1. Ihana kirjoitus Eevi! Olen itse Nizzassa, rantabulevardilla en ollut, mutta kyllä tapahtuma järkytti ja kovaa.

  • Hyvä että olet kunnossa <3 Tapahtuma pysäytti todella. Mahdoitko käydä rantabulevardilla tapahtuman jälkeen? -E

 2. Sulla on aina sun omat enkelit läsnä varjelemassa ja suojaamassua sua kaikelta pahalta! 😇 Älä pelkää.

  Ihana olla osa sun henkistä kasvua. Olet mielettömän hieno inspiraation ja voimaantumisen lähde. Yhdyn kanssasi täysin, että välillä pitää pysähtyä ja kuunnella. Kun on kiire, se on merkki siitä että pitää pysähtyä.

  Voimia ja rakkautta 💖

  • Voi Rosa <3 Ihana olet. Iso kiitos tästä kommentista ja halit -E

 3. Tämä teksti tuli justiinsa oikeeseen tilanteeseen, samoja asioita oon tänään pohtinut. Tänään luin aiemmin uutisia ja mut valtasi todella suuri huoli koko maailman tulevaisuudesta ja siitä, mitä jos mulle itselleni tai mun läheisille sattuisi jotain tämän tapahtuneen kaltaista kamaluutta. Eikä yhtään helpottanut, kun aloin ajatella, että vajaan kuukauden päästä olen itsekin matkustelemassa.. Mitä jos juuri silloin olisin väärässä paikassa väärään aikaan? Hetken ahdistuksen jälkeen osasin rauhoittua ja todeta, ettei minkään tällaisen pitäisi rajoittaa omaa elämääni, koska jos jatkuvasti varoisin kaikkea niin siinähän jäisi lopulta elämättä jossittelun vuoksi. Voimia ja jaksamista sinne, nauti lomasta <3

  • Hyvää pohdintaa Laura <3 Kiitos sen jakamisesta. Kuten sanoitkin, ei pysähtyminen mihinkään auta. Ei anneta pelolle valtaa. Oikein mukavaa tulevaa lomaa
   ja kesää sulle! -E

 4. Hyvä kuulla että itselläsi on kaikki hyvin. <3 Mulla on sukulaisia Nizzassa, heilläkin onneksi kaikki hienosti. Ihan kauheita tapahtuu tällä hetkellä maailmassa. 🙁 Oon miettinyt paljon sitä millainen paikka tää maailma on mun lapsille kasvaa, jotka ovat vasta tosi pieniä. Surullista. :/
  Oot mahtava tsemppari ja niin positiivinen ihminen, että blogiasi on ilo lukea. 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja mahtavaa kesän jatkoa! Pus! 🙂

  • Hyvä kuulla Viivi <3 Oot ihan oikeassa siinä. Se on vaikea aihe kieltämättä. Kiitos ihanasta palautteesta ja mahtavaa kesää sinne! -E

 5. Eevi toi sun peppu näyttää niin mahtavalta. Ja tuli mieleen hassu pyyntö. Voitko joskus laittaa peppu kuvan ilman mitään poseerauksia eli ihan luonnollisesti?? Mikset muuten enää napakorua käytä?

 6. Kiva juttu . Kuvat on kyllä kieltämättä koomisia . Kaikkea hyvää kuitenkin roppakaupalla .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta