HÄMÄHÄKINSEITTI

Minifitness_sunflowerfields_FranceOletko huomannut, kuinka joskus asioita tuntuu tapahtuvan ketjumaisesti? Joskus ne tuntuvat olevan pelkästään huonoja ja ikäviä, toisinaan tuntuu että liikennevalot olisivat yhtä vihreää ketjua?

Minusta tuntuu, että kun olemme avoimia sydämelle järjen sijaan, tapahtuu niitä isoimpia asioita, oivalluksia ja inspiraatioita! Silloin se kaikki toiminta tulee syvältä sisimmästä ja tuntuu että hyviä asioita vain tapahtuu ilman suurempia ponnisteluja. Se syvin innostus ja ilo välittyy kaikkeen ympärillämme, jonka vuoksi sen voima onkin varmasti niin voimakas. Positiivinen mieli avaa lisää hauskuutta, onnistumisia ja iloa elämään.

Meidän on kuitenkin usein ajateltava järkiperusteisesti. Nykyajan yhteiskunnassa olemme helposti suoristuskeskeisiä. On kuitenkin paljon tilanteita, joissa voisimme kysyä asiaa sydämeltämme – mitä se haluaa? Kysymme usein mitä haluamme elämältämme, mutta olen itse muovaillut kysymystä viimeaikona hieman toisella tavalla – mitä elämä haluaa minulta? Mitä minulla on annettavana sille? Tuntuu että olen saanut uusia vastauksia.Minifitness_follow_your_heart Minifitness_summer_roadtrip_France

Nämä kaksi voimaa käyvät jatkuvaa valtataistelua sisällämme ja meidän tulee itse päättää kumpaan missäkin tilanteessa nojaudumme – sydämeen vai järkeen.

On kuitenkin turha olettaa että asiat tapahtuisivat heti. Voi mennä aikaa, mutta emme tiedä vielä itse kuinka kauan. Täytyy vain luottaa, että niin kauan kun kuuntelee itseään tulevat nämä asiat lopulta luoksemme. Jos sen sijaan järkeilemme läpi elämämme, saatamme vain suorittaa sitä läpi olematta aidosti koskaan tyytyväisiä.

Oletko koskaan ajatellut jotakin ja seuraavana päivänä tämä saapuu luoksesi täysin yllättäen? Usein saamme mitä hiljaa pyydämme. Joskus sen tulo voi kestää vuosia, joskus vain muutaman minuutin. Onko kyse sattumasta vai punoutuuko kaikki asiat yhtenäiseksi hämähäkinverkoksi?

Olen elämäni aikana vaimentanut sydämeni ääntä ja antanut järjen äänen puhua voimakkaampana. Tiedän nämä tilanteet hyvin ja olen ottanut niistä opikseni. Olen myös tehnyt isoja päätöksiä sydämeni äänen voimasta, jotka ovat kuljettaneet minua pidemmälle, kohti parempia asioita. Joskus on vaikeaa löytää sopiva balanssi näiden kahden äänen välillä. Kuitenkin ne kuuluisat elämän ihmeet tapahtuvat sellaisten asioiden kautta, jotka olet valinnut sydämesi ääntä kuuntelemalla. Siinä on meille kaikille ajateltavaa. Minifitness_quotes_paulo_coelho

Olen innostunut elämästä ja kiinnostunut tulevasta. En tiedä mitä sillä on tarjottavana, tai mitä minulla on sille tarjottavana. Tiedän vain sen, että kaikki menee lopulta kuten pitääkin. On turha murehtia sellaista, johon meillä ei ole vastausta valmiina. Intuitio löytyy sydämestä ja siellä on kaikki vastaukset saatavilla. 

Kaikilla meistä on kiire saada vastauksia. Tiedämme haluavamme jotakin ja haluaisimme päästä tuohon heti. Määränpäätä suurempaa saattaa kuitenkin olla se matka jonka kuljet tuota vastausta kohti. Jos emme nauti lainkaan matkan aikana eteemme tulleista kysymyksistä, ei perille pääsykään tunnu samanlaiselta sen saavutettuasi. On siis ehkä hienoakin, että kaikkea ei voi saada heti. Matka on saattanut herättää uusia kysymyksiä eloon. Olet saattanut myös vaihtaa koko matkasi kurssia niiden myötä.

”Se johtuu siitä, että sydämesi on avoin ja nautit kysymisestä, et siitä, että sinulla olisi vastaukset valmiina. Siitä hetkestä alkaen, kun saat nautintoa kysymyksistä, sinulla on ovi avoinna elmään” – Paulo Coelho – 

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “HÄMÄHÄKINSEITTI”

 1. Nyt kyllä kolahti tämä teksti <3 Välillä tuntuu, että on liian kärsimätön elämää kohtaan, liian täynnä odotuksia ja koko ajan pitäisi tapahtua jotain suurta ja ihmeellistä. Onneksi viime aikoina on löytynyt hetkiä rauhoittua ja vähän miettiä asioita. Aina lopulta elämä kuljettaa sinne minne pitääkin ja asiat vain yllättäen järjestyvät. Toki paljon voi elämäänsä itse vaikuttaa, mutta on rauhoittavaa antaa sen välillä vain kuljettaa.

  • Kuulostaa tutulta Nora. Luulen että meistä jokaisen on helppo lähteä tuohon oravanpyörään, mutta viisas on se joka siitä astuu ulos <3
   Fiksuja sanoja, komppaan! Oikein rentoa kesää sulle -E

 2. Eevi, en tiedä tavoittaako juuri tämä kommentti sua, mutta halusin kertoa sinulle seuraavaa: sinusta välittyy tänne ruudun taakse aivan ihanan aurinkoista energiaa! Perhettäni on nyt koetellut monet kamaluudet ja kaiken tämän keskellä välillä unohtaa itsensä. Sinä muun muassa inspiroit ja muistutat minua pitämään itestäni huolta ja pysähtymään. Kiitos ja onnellista kesää sinulle – ylä- ja alamäkineen!

  • Liisa <3 Kiitos. Juuri näitä sanoja tähän hetkeen tarvitsin. Kiitos siis siitä sinulle!
   On aina mahtavaa huomata millainen voima kauniilla sanoilla, rohkaisuilla ja kehotuksilla voi jollekin toiselle olla.
   Kovasti jaksamista ja halit! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta