PINTAA

Minifitness_pintaa_syvemmalla”Sulla on varmasti kauheasti paineita”. Viimeaikoina olen kuullut tuon kyseisen lauseen useammin kuin koskaan aikaisemmin. En ole niin vahvasti asiaa joutunut edes itseni kanssa miettimään ennen kuin nyt. Joillekin ihmisille olen kuin roskis, johon voi sylkeä ja oksentaa kaiken. Joskus se on puhtaasti heidän omaa pahaa oloaan, tai vain tietämättömyydestä johtuvaa henkilökohtaista solvaamista – jokatapauksessa siitä tulee välillä paha mieli. Lauseet jäävät kummittelemaan ja kun niitä kasantuu tarpeeksi purkautuu se aikapommin lailla.

En koe että ketään on reilua tuomita tai haukkua anonyymisti netissä. Olen tottunut epäilijöihin, mutta yhtä asiaa en ymmärrä. Millaista vihaa me Suomessa oikein kylvämme? Minä en ole tehnyt sinulle yhtään mitään. En myöskään kykene keskustelemaan kanssasi rumista sanoista joita päälleni syljet. Mihin nämä ihmiset toiminallaan oikein pyrkivät? Meidän ei tarvitse olla samaa mieltä, eikä kaikista tarvitse tykätä. En kuitenkaan käy sylkemässä ihmisten päälle joista en pidä, tai jotka eivät ole kanssani samaa mieltä. Niin kauan kun kaksi ihmistä eivät käy keskustelua kasvotusten, on täysin mahdotonta sanoa millainen toinen ihminen on.

On aika luonnollista, että mitä enemmän julkisuus minusta haluaa repiä, sitä enemmän haluan piiloutua. Kyllä, minä haluan pitää yksityisyyteni julkisuudesta huolimatta. Joskus asiat voivat tuntua kylmiltä senkin seikan vuoksi. Mutta jos pääset lähelleni, upotan sinut rakkauteeni.

Julkisuus on vain työväline, joka edesauttaa minua omassa työssäni. Olisi hyvä muistaa, että minä en iltalehtien otsikoita kirjoita. Saatan närkästyä niistä yhtälailla kuin sinäkin, mutta en jaksa välittää. Millään tuolla ei ole väliä, koska tiedän totuuden. Tiedän että järkeviä päitä on takanani enemmän kuin niitä, joille juorulehdet ovat Raamattuja. On täysin hullua odottaa, etteikö julkisuus kärjistäisi asioita ja sanoja – otsikot myyvät.

Sain kommenttia siitä kuinka vaikutan ylimieliseltä ja tilaa vievältä ihmiseltä. Ymmärsin kommentin syyn heti. Olen äänekäs ja nauran paljon. Se usein pelästyttää ihmiset, eikä käytökseni ole välttämätä kaikkien mieleen. Hölötän liikaa ja kun keskityn salilla treeniini, olen täysin omassa maailmassani – silloin minut maalataan nenäkkääksi ja itserakkaaksi. Myös itsevarmuus on syntiä. Kuinka helppoa minua onkaan tuomita ihan vaan siksi, että satun olemaan julkisuudessa työni vuoksi. Ulkonäköä ja pintaa on helppo osoittaa syyttävällä sormella.

Käyttäytyisin, näyttäisin ja vaikuttaisin todennäköisesti tämän ihmisen silmissä vähemmän inhottavammalta samoine ominaisuuksineni, jos hän ei tietäisi minusta mitään. Olen oma itseni, enkä näitä ominaisuuksiani aio koskaan hävetä tai pahoitella. En myöskään sano että sinun pitäisi niistä tykätä. Ehkä minäkään en pidä sinun katseestasi salilla, mutta en jaksa välittää, koska tiedän tulkitsevani sen hyvin todennäköisesti väärin. Me olemme kovia tulkitsemaan asioita ja vetämään johtopäätöksiä ihmisistä ilman mitään järkeviä perusteluja. 

Tiedän että tämä taakka on ajoittain raskas kannettavakseni. Kuitenkin silloin kun reppuni tuntuu liian raskaalta, saan usein jostain muualta voimaa seuraaviin askeliin. Se tulee usein teiltä lukijat. Hyvän voima on aina suurempi kuin pahan energian. Olette tuohtuneet kanssani, jolloin olette kokeneet osan taakastani. Myös lähipiirini kantaa minua positiivisella energiallaan niin etten aina osaa kiittää tarpeeksi. On ollut myös helpottavaa, että vierelläni on ollut ihminen joka kokee samoja asioita. Ymmärrystä on saatu ja sitä on annettu. Kiitos D.

Mutta isoin taakka kätkee sisäänsä myös paljon hyvää! Koen työni antavan enemmän hyvää ja siksi jaksan tehdä sitä päivästä toiseen. Toivon työnijäljen liikuttavan ja vaikuttavan positiivisella tavalla. Mutta kaiken hyvän karman tie on kaksisuuntainen. Kun minä annan, te annatte – ja toisinpäin. Isoin hyvä lähtee liikkeelle sydämestämme, sillä silloin sen tie on vilpitön. 

Harva voi sanoa tuntevansa minut. Minulle merkitsee eniten se mitä läheiseni, ystäväni ja perheeni minusta ajattelevat. Lukijoilta ja faneilta saan suunnattomasti tukea, mutta julkisuus näyttää vain niin pienen osan minusta – ja ihan tarkoituksella. Selkeä raja on säilytettävä työminän ja yksityisminäni välillä. Joskus käydään pintaa syvemmällä, mutta ihmistä ei voi tuntea julkisuuskuvan tai työnsä perusteella.

Näyttökuva 2016-07-22 kello 13.43.39

LOVE -E

Päivän biisi: Go Ahead Now – Kill them with kindness

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

54 vastausta artikkeliin “PINTAA”

 1. Vitsit miten hyvin kirjoitettu. 👍
  Olen miettinyt samaa, että mikä ajaa ihmisiä puhumaan ja kirjoittamaan ihmisille törkeyksiä ja varsinkin anonyymisti. Lietsotaan vihaa. Mikä edes ajaa ihmisiä tulemaan kommentoimaan negatiivisia esim.toisten blogiin ? En tosiaan ymmärrä. Mutta ymmärrän sen, että se joka jakaa omia ajatuksia ja elämää blogeissa, näiden negatiivisten palautteiden tai haukkumisien jäljeen alkaa pitämään asioitaan enemmän itsellään. Kukapa haluaa jakaa elämäänsä, kun sitä tullaan arvostelemaan tuntematta kuitenkaan oikeasti.

  Itselleni ei tulisi mieleenkään lukea blogia johon haluan mennä kirjoittamaan jotain törkeyksiä. Toki ei kuulu tapoihini ikinä mennä sellaisia kirjoittamaan, vaikka olisinkin eri mieltä, koska jokaisella on omat mielipiteet – onneksi. 😀 Silti eri mielipiteet, eri elämänarvot, eri elämäntyyli yms. eivät tee oikeutta tulla arvostelemaan toista.
  Mä en ikinä vois pitää blogia kun olisin aivan maassa ekasta haukkumisesta 😂 Siksipä nostankin hattua sulle Eevi miten hyvin ja fiksusti sä hoidat asioita. 😊
  Mahtavaa Loman jatkoa 🌞😊

  • Kiitos Taina hyvästä palautteesta 🙂 Monia hyviä pointteja! Välillä on näitä vähän raskaampia settejä, jotka on pakko saada ulos 😉 Onneksi useimmiten
   energia on positiivista! Siksi kirjoittaminen onkin niin mahtavaa, sillä sen voima on aika älytön <3 -E

 2. Tsemppiä! Kaikkia ei voi miellyttää, joten kannattaa miellyttää sitä, jota päätöksesi/olotilasi eniten koskettavat – itseäsi. You go girl! ❤️

 3. Moni taisi vetää herneen nenään, kun sanoit julkisuudessa erostasi, että et vain tainnut olla valmis siihen kaikkeen. Parisuhde ja naimisiinmeno tuntuu olevan sellainen juttu, että pakkohan kaikkien on sellainen haluta. Jos sanot, että et halua naimisiin, tai olet jopa niin radikaali, että et halua parisuhdetta, saat otsaansa vähintään kummajaisen leiman.

  Ja nämä ihmiset eivät ymmärrä sitä, että perinteiset toimintamallit ja instituutiot eivät ole kaikille se onnellisuuden mittari. Onni tulee ihan muista asioista.

  • Samaa mieltä kanssasi Marsu 🙂 Luulen että monilla on mielikuva ja jos tätä mielikuvaa ei täytä, on tehnyt väärin.
   Mitä enemmän koen ja opin, sitä enemmän huomaan kuinka mitään ”normeja” ei ole edes olemassa! -E

 4. Oon halunnut pitkään kysyä sulta, että miten määrittelet sen, mitä fitness kilpailulajina mittaa. Siinä kilpaillaan ulkonäöllä, ja sen ymmärtävät varmaan kaikki, mutta olisi aivan mahtavaa kuulla urheilijalta suoraan niitä syvempiäkin asioita siitä, sillä en usko että kukaan voi harrastaa mitään sydämellä ja tosissaan ilman, että sen merkitys on muutakin kuin ulkonäössä.

  • Olen Olvia aiheesta kirjoittelutkin moneen otteeseen, mutta kiitos toiveesta – taidan palata tähän vielä uudemmankerran 🙂 -E

 5. Todella hyvin sanottu. Oot kyllä uskomaton nainen – hyvällä tavalla! Hyvä, että kirjoitit tän tekstin.

  Mun sympatiat on sun puolella <3

  • Alisa <3 Toivottavasti tästä sai moni voimaa omaan tilanteeseen -E

 6. Hyvä kirjoitus ja erinomaista pohdintaa! Olet ihanan motivoiva tsemppari. Aina kuitenkin löytyy joku kateellinen ja katkera, joka on omaan elämäänsä tyytymätön ja omasta mielestään oikeutettu arvostelemaan kaikkia muita.

  • Näinhän se tuppaa menemään. Kiitos palautteesta Antsku 🙂 -E

 7. Ihmisillä on vaan niin paha olla.. Se on jännä miten ihmisistä jotka menestyy on pakko aina löytää jotain vikaa. Oot upea esimerkki monelle Eevi <3

 8. Hei!
  Anteeksi, ei liity aiheeseen, mutta tiedätkö/tunnetko yhtään bikini fitneksessä kilpaillutta ja myös menestynyttä vegaania tai edes vegetaristia? Omien hakutulosteni perusteella ulkomailta löytyy muutamia esimerkkejä. Blogeja lueskelemalla olen huomannut, että monet lajissa kisaavat nauttivat melko suuria määriä lihaa ja kananmunia. Heidän ruokavalionsa on välillä eettisesti ja ekologisesti kyseenalainen.

  Haluaisin abivuoden jälkeen mahdollisesti kokeilla siipiäni kilpailija (sitten kun olisin valmis), mutta ruokavalio epäilyttää. En haluaisi luopua omista periaatteistani ja arvoistani. Olen jaksanut treenata 5-6 kertaa viikossa vegetaristisella ruokavaliolla. Vegaaniksi olisi kuitenkin tarkoitus ryhtyä jossain vaiheessa. Raskaaseen kilpailuprosessiin en kuitenkaan jaksa lähteä ilman mahdollisuuksia menestyä (ainakin jossain vaiheessa).Mitä mieltä olet veganismin/vegetarismin yhdistämisestä bikini fitneksessä kilpailemiseen?

  • Moi! Liity facebookin vegaaniurheilijat ryhmään, sieltä saat neuvoja & vertaistukea vegaaniseen urheiluun! 🙂

 9. Olet upea juuri tuollaisena. Olen saanut sinusta todella positiivisen kuvan.

  Usein kateelliset panettelee ja arvostelee. Ymmärrän toki, että varmasti satuttaa jotkut sanat ja niitä jää miettimään kun ne ikäänkuin kummittelee mielessä.

  Tsemppiä ja jatka samaan malliin. Sinusta saa sporttisen ja positiivisen kuvan. Ja sellaista esimerkkiä me tarvitaan ☉☉☉

  • Kiitos tsemppaavasta palautteesta Satu! 🙂 Kuten sanoitkin, joskus tulee mitta täyteen ja kummituksia kasaantuu liikaa. Sitten
   tämä myrkkypallo on pakko saada jotenkin ulos – nyt se tuli tekstinä! Toivottavasti positiivinen jyrää taas isommin <3 -E

 10. Hei, en oo tänne koskaan aikasemmin mitään kommentoinut mutta nyt kun luin ton sun viimesimmän kirjotuksen ni alko harmittamaan sen verran että halusin sanoa että jos vaan mitenkään pystyt olemaan välittämättä tollasista suoer typeristä kommenteista niin yritä! En ymmärrä kanssa minkö takia jonkun pitää tai edes kehtaa onlinenä alkaa haukkumaan/suorastaan kiusaamaan tuolla tavalla, kun varmastikkaan kasvotusten ei ikinä kehtais sellasia laukoa. Uskon myös että siinä on kyse ihan siitä kommentoijan omata pahasta olosta/kateudesta! Itsekin otan aina muiden mielipiteet liian paljon sydämelle mutta oon koittanu opetella jättämään ne omaan painoonsa etenkin jos/kun heitä en henk. Koht ole mitenkääm loukannut. Joten tsemppiä niiden typerien kommenttien omaan arvoonsa jättämiseen!!

  • Arvostan Paukku kommenttiasi, kiitos siitä <3
   Teidän energiakentästä ei luulisi menevän mitään tänään läpi, ihan huippu jengiä! -E

 11. Mielestäni ihmisten on ihan turhaa sanoa yhtään mitään syvällisempää henkilöstä, jota ei oikeasti tunne. Muutaman sanan vaihtaminen kaupassa kaan ei tarkoita sitä, että tunnetaan toisemme hyvin. Mielikuva toisesta kehittyy pikkuhiljaa ja välillä kannattaa tarkistaa asioiden todellisuutta ja kaivella niitä omia ennakkoluuloja pois hyvien asioiden tieltä. Olet Eevi sellainen ihminen johon moni haluaisi varmasti tutustua syvemmin. 😘

 12. Olen tosi pahoillani kaikesta siitä sonnasta jota päällesi täällä somessa nakellaan. Muistathan että monet meistä tsemppaavat sinua ihan täysillä, vaikkemme koskaan kirjoituksiasi kommentoikaan. Olemme kuin kesäillan lämmin tuuli joka pyyhkäisee hiuksiasi. Näkymättömiä mutta täynnä lämpöä ja voimaa.

 13. Nyt on pakko laittaa tsemppiviesti! Olet mielestäni tosi ihanan ja energisen oloinen ihminen vaikka tunnen sinusta vain julkisuuskuvasi. Kuitenkin niin television kuin etenkin tämän blogin kautta olen saanut sinulta hirveästi itsekkin uutta energiaa ja vinkkejä terveellisempään ja nimenomaan itsevarmempaan elämään.

  On harmillista että juurikin negatiiviset ihmiset yleensä ovat hyvinkin kärkkäitä kommentoimaan ja ilkeilemään – syystä tai toisesta. Tahdon kuitenkin että jättäisit nämä omaan arvoonsa ja tiedostaisit että blogisi lukijoissa on varmasti huomattava määrä kaltaisiani ”hiljaisia seuraajia” joille tuotat hirveästi hyvää mutta jotka eivät vain saa jätettyä kommentteja ja kiitoksia siitä.

  Olet ihana juuri tuollaisena kuin olet ja jos se ei jotain miellytä se olkoon heidän häpeänsä!

  • On mahtavaa ja aivan parasta saada tuollaista palautetta omasta työstään. Siinä on syy, miksi tätä jaksaa tehdä <3 Kiitos siis siitä,
   että jaksoit kommentoida tänne ja puskea lisää positiivista energiaa tänne!

   Ihana <3 Kiitos vielä. -E

 14. Eevi Moi! Hyvä ja ajatuksia herättävä kirjoitus. Monesti aatellut että bloggaajalla täytyy olla hyvä itsetunto. Sinulla sitä on, minulla ei. Siksipä minä en uskalla bloggailla. Ihmiset osaa olla TODELLA kylmiä ja tunteettomia kaikenlaisine kommentteineen. Täytyy vain ihmetellä minlälainen ihminen sellainen kommentoija on… Tuntuu pahalta puolestasi. Tsemppia, kaikkea hyvää ja ole oma itsesi 🙂

  • Tsempit vastaanotettu, kiitos Johanna <3 Tätä voimaa tarvitaan aina, eikä sitä ole koskaan liikaa! Ootte mahtavia -E

 15. Tosi hyvä kirjoitus Eevi! Tsemppiä! 🙂 Kirjoituksestasi voisi päätellä, että joku on närkästynyt, kun et ole häntä salilla huomioinut kesken treenin. Mikä on todella typerää… Itse ainakin käyn mielelläni yksin treenaamassa, jotta saan keskittyä rauhassa siihen olennaiseen eli treeniin. Et sinäkään sinne salille mene siksi, että hakisit sieltä juttuseuraa. (kaverin kanssa treenaaminen on asia erikseen) Treenaaminen on aika usein myös pään nollaamista, kun ei tarvitse ajatella yhtään mitään muuta 🙂

  Netti on meille suomalaisille vähän liiankin kätevä. Useimmat eivät uskalla sanoa mitään päin naamaa, mutta netissä on sitten helppo avautua…

  • Naulankantaan Johanna! 🙂 Se on mulle sitä omaa aikaa ja usein aika hiljaista työskentelyä 😀
   hahaaa, oot ihan oikeessa tuossa nettikirjoittelussa – tää on tosiaankin aika helppoa 😉 -E

 16. AIka hassua tuo, että jotkut ovat saaneet sinusta nenäkkään ja itsekeskeisen kuvan?! Itse olen tovin seurannut blogiasi, sillä elämäntilanteeni on niin lähellä sinun tilannettasi juuri nyt, rankka eroprosessi meneillään. Anyways, jo alusta saakka, mulla on tullut sinusta todella lämmin, ihana ja aurinkoinen kuva. Että olet sellainen ihminen, jollaisen voisin haluta ystäväkseni. Ajatusmaailmaltasi ja olemukseltasi. Olet ihana <3

  • Voi Sini sinua! Super ihana, tämä kommentti lämmitti todella paljon. Kiitos <3 -E

 17. Joskus näen sivusilmällä salilla, että joku tuijottaa. Entisenä pohjoisen tyttönä mua ärsytti ihmisten tuijotus, oli se sitten kadulla tai jossain julkisella paikalla. Olen kuitenkin oppinut olemaan välittämättä ja olen kun en huomaisikaan. Kuitenkin jos mielialani on joskus sellainen, että se ärsyttää, alan tuijottaa takaisin katseella, että käytös ärsyttää.

  Itselle on edelleen kynnys kysymys tuo toisten mielipiteiden sivuuttaminen joidenkin kohdalla. Kovasti halutaan antaa mielipiteitä miten tulisi olla ja elää. Eikä auta että nämä kommentit tulevat lähipiiristä, joiden läheisyydessä on muutenkin ahdistavaa olla. Mistään muusta ei voi sitten keskustella, ollaan sitten hiljaa. Ahdistavaksi siitä tekee sen, että muuten niin sosiaalinen luonne kun on, sitä ei pääse sitten käyttämään.

  Onneksi suku on eri maata:)

  • Kuulostaa tosi tutulta Mari. Erityisesti tuo lähipiiriläisetn kanssa keskutelu, jossa jaellaan ohjeita oikein mielellään ärsyttää.
   Siinä joutuu usein oma minä sulamaan ja olemaan vain näkymätön. Onneksi vastapainoa löytyy, kuten mainitsikin! 🙂 -E

 18. Vitsit, miten hyvä teksti! En voi käsittää, miten ihmisillä on niin paljon ylimääräistä aikaa ja energiaa käyttää toisten arvostelemiseen. Olet mahtava nainen, jolla on varmasti suuri sydän ja järki päässä. Sinun tekstiä lukiessa minulle tulee monesti vaan ajatus,että olisi niin huippua saada tavata tämä nainen. Uskon, että jaat niin paljon positiviista energiaa ympärillä olevillesi.

  • Voi mikä energiakommentti Ella – kiitos! Huh, ootte upeita <3 -E

 19. Hei Eevi,
  Pakko tänään kommentoida, vaikka yleensä pysyttelen vain lukijan roolissa. Voin vain kuvitella miten kurjaa tuo kaikki on jo riittävän raskaan elämäntilanteen yhteydessä.
  Minä olen hiljainen ja varautunut introvertti, ja saan samoja leimoja liitetyksi itseeni kuin sinä. Olen kuulemma ylimielinen, itserakas. Sen kuuleminen tuntuu todella pahalta.
  Koskaan emme ole täydellisiä kaikille, siksipä meidän täytyy vaalia hyvää itsessämme ja muissa. Sinä annat tervettä mallia itsevarmuudesta sekä omien rajojen vetämisestä julkisessa työssä. Pidä toi. Tsemppiä, vahva nainen!

  • Hei Mai,
   Kiitos että toit esiin myös tämän puolen, sillä en tullut ajatelleeksi että myös toista, hiljaisempaa yksilöä voitaisiin kohdella/suhtautua samoin.
   Tästä sai voimaa, joten kiitos siitä. Kuten sanoitkin, emme koskaan miellytä persoonina kaikkia. Siksi tärkeää onkin löytää ne omat ihmiset lähelleen, jotka aina ymmärtävät 🙂 Tällä tsempillä jaksaa taas! <3 -E

 20. Mun mielestä olet tosi aidon ja ihanan oloinen ja se välittyy myös blogistasi! Vaikka itsekin elän hyvin erilaista elämää kuin sinä niin ei minulla ole mitään syytä lähteä sinua tuomitsemaan vain julkisuuskuvasi perusteella. Sun tekstit motivoi ja inspiroi minua todella paljon ja uskon että monia muitakin, harmi että jotkut jaksaa aina tuomita. Tsemppiä!

  • Kiitos Kati <3 Julkisuuskuva on hankala juttu ja joskus se sumentaa monien ajatuksia ja muodostaa ikäänkuin täysin eri ihmisen – ikäviä juttuja joihin joutuu törmäämään aina välillä. Te osaatte kyllä aina osallistua ja tsemppailla täällä niin minua, kuin toisiannekin. Se on mahtavaa! -E

 21. Toi päälle sylkeminen on suoranaista kiusaamista, ja se ei ole sallittua edes via www! Vaikka sinulla onkin selvästi hyvä itsetunto, niin tiedän että se silti varmasti kolahtaa. Olen itse saanut kärsiä kiusaamisesta aikoinaan koko yläasteen ajan, syynä tähän oli juurikin kateus. Huoriteltiin ja haukuttiin lehmäksi yms. sitä tyttöä joka oli (ja on onneksi edelleenkin) huomaavainen toisia kohtaan, rehti ja asiallinen. Juuri tämä ns. ”Pinta” oli silloinkin syynä, myöhemmin moni kiusaajien kaveri tullut sanomaan kuinka kyse oli vain kateudesta ulkonäköä yms. itsevarmuutta kohtaan.
  No, yläasteelta pääsin n. 15 vuotta sitten mutta tänäkin päivänä saatan saada joskus ikäviä katseita esim. tuntemattomilta äideiltä leikkipuistossa, katsovat päästä varpaisiin ja tuhahtelevat vaikka olen asiallisesti pukeutunut ja käyttäydyn toisia huomioiden.
  Olen joutunut tulemaan siihen tulokseen että nykymaailma on jostain syystä niin kateutta täynnä oleva että en voi kuin ihmetellä. Miten se on muilta pois mitä minä olen tai mitä minulla on?
  Joku sanoi minulle kerran : ”Jos saat noin paljon haloota aikaan tekemättä kenellekään mitään pahaa, teet varmasti jotakin oikein” 🙂

  Tsemppiä, olet huippu <3

  • Kiitos Pauliina kommentista ja tsempeistä <3 Aika loistava tuo sitaatti 😉
   Pitää paikkansa! Kaikkea hyvää sulle, pus -E

 22. Hyvä teksti! En ymmärrä sitä miten joku saa sinusta tuollaisen kuvan 😮 mielestäni olet iloinen ja ulospäin suuntautunut, et suinkaan itse keskeinen. Tsemppiä ja pysy juuri tuollaisena kuin olet! 😊 💪

  • Ihana tsemppari Laura – kiitos 🙂 Kaikkia ei voi koskaan ymmärtää tai miellyttää, niin se vain taitaa olla -E

 23. Hyvä kirjoitus! Mielestäni osoittaa huonoja käytöstapoja, jos haukkuu ja arvostelee ihmistä jota ei edes tunne. Jos ei ole muuta kuin ikävää sanottavaa, niin pitäisi pitää suu kiinni / jättää kommentoimatta. Ja jos ärsyttää, niin ei kenenkään juttuja / blogeja tarvitse lukea. Aika yksinkertaista, mutta äärimmäisen hankala ilmeisesti toteuttaa. Tsemppiä ja kaikkea hyvää elämääsi! Blogisi on mielestäni raikas ja virkistävä tuulahdus 🙂

 24. Oot Eevi aivan ihana! Älä välitä negasta mitä saat, sitä tulee automaattisesti kun on noinkin esillä julkisesti niin kuin sä. ( mutta toisaalta en silti ymmärrä sitä sun kohdalla, kun oot vain aivan ihana! ) Jatka vaan okemasta oma itsesi; hauska, iloinen, aito, vahva, rehellinen Eevi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta