COOL

Minifitness_summer_dressViikon lomareissuun mahtuu paljon. Nizza-Antibes-Marseille-Avignon-Arles-Avignon-Montpellier-Barcelona-Nizza. Tuossa on ehditty koluta niin Ranskan puolta, kuin Espanjaakin. Mutta vaikka kaupunkeja löytyy monia, on outoja ja hauskoja tilanteita sattunut eteen sitäkin enemmän!

Barcelonan ravintola Agustin vessanpöntön reunus oli varustettu istuinlämmittimellä. En vieläkään tiedä kuka pitää kuumaa laudetta mukavana pissatessa? Se tuntui siltä kuin joku muu olisi istunut siinä koko päivän hikoilemassa. Lapissa saattaisi tämä ominaisuus olla kova juttu, mutta +37 asteeseen vähän liioittelua. NOT COOL.

Ranska ja Espanja kulkevat käsikädessä WC-musiikin suhteen. Minusta on paljon kivempi kuunnella Justin Timberlakea pytyllä, kuin väkisin kuunnella muiden juoruja. Jännäpissiäkään ei tarvitse enää jännittää, sillä lorottaa saa ihan rauhassa. Kukaan ei kuule. Haluamme tämän Suomeen. Ei sitä lintumusiiikkia, vaan kunnon tekemisen meninkiä meillekin kiitos! SO COOL.Minifitness_travelling_outfit

Koska autolla tuli kuljettua kohtalaisen paljon, pääsin ihmettelemään monesti ihmisten ajo- ja parkkeeraustaitoja. Tajusin kuinka hyviä kuskeja meillä Suomessa on. Vaikka Linda onkin ajotaitojani kehunut, osaan vasta nyt olla aidosti samaa mieltä. Täällä lämpimässä ei ole mitenkään ihmeellistä että kesken moottoritien (140 vauhdista) viereisellä kaistalla oleva päättää kiilata vahingossa puoliksi sinun ajokaistallesi. Normi. NOT COOL.

PIHI, PEHI,TIHI, SEHI, KAHI, LEHI yms. Hikikokoelma on koettu! Matkalla Ranskan puolelta Espanjaan pysähtyi moottoritien liikenne kahdeksi tunniksi metsäpalon vuoksi. Siinä hiessä keskellä motaria kiittelin a. vedestä b. tonnikalapurkeista ja riisikakuista c. bikinin yläosasta. Siinä oli aika hyväkin olla. Ainut hätä tuossa parin tunnin aikana oli väriltään keltainen. Senkin ratkaisin lorottamalla motarin reunalla rekkojen keskellä. Siinähän katotte! Eikä päädy edes Seiskaan. SEMI COOL.

Avoimuus. Barcelonan Sushi Monsterissa (mene!) illallisella ollessani viereisen pöydän pariskunta päätyi esittelemään snapchätin satoa myös minulle. Kuvassa pyllisteli nainen pikkareissa sängyllä. Naisen pään kohdalle oli kuitenkin sijoitettu ankkahymiö. Kysyvän ilmeeni jälkeen nainen päätyi kuitenkin kertomaan, että kyseessä ei suinkaan ole hän, vaan hänen ystävättärensä. En vieläkään ymmärrä. Silti – SEMI COOL.

Olen aina hieman ihmetellyt ulkomailla kuntosalien hikipyyhkeitä. Enää en! Niillä on nimittäin monta käyttötarkoitusta myös sen mahdollisen salihienkin jälkeen. En ole vielä koskaan aikaisemmin joutunut istumaan käsipyyhkeen päällä autossa, jotta välttyisin istumasta lätäkössä. Kyseessä ei ole avoautossa ”nautittava” vesisade, vaan tässäkin kyseessä oli ihan vaan rehellinen hiki. SEMI COOL.Minifitness_summerlook_travelling_outfit

Rentoa sunnuntaita <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “COOL”

 1. Kiva postaus! Muutenkin, jos saisin esittää postaustoiveen niin toivoisin juuri vähän kepeämpiä postauksia. Ei aina tarvitse liikkua niin ”syvissä vesissä”. Noh, hyvä blogihan tämä silti on. 🙂

  • Kiitos J toiveesta 🙂 Varmasti postaukset menevät hieman oman elämäntilanteen ja fiiliksen mukaan usein.
   Pyrin vastaamaan toiveeseesi parhaani mukaan <3 -E

 2. nää kommellus postaukset on ihan parhaita!! saa nauraa😃 ihana blogi ja sinä❤ roolimalli jatka samaan malliin 🙂

  • Kiva että nääkin uppoaa 😀 Välillä jotain kevyempääkin 😉 Pus! -E

 3. Hahaaaa ihana postaus 😂 meinasin kuolla nauruun kun iltalehden otsikon mukaan olit kirjotellut pissajuttuja 😂😂😂 alkaa jo ärsyttää miten ne onkaan ottanu sut syyniinsä… onneks et ota niitä tosissaan, ei todella kannata 😀

  • hahahah kuulin myös itse tästä 😀 Olin aivan että häh! Onpahan jutut taas, mutta olkoon 😉 -E

 4. Moikka! Luin putkeen postaukset sun reissun ajalta, joissa on pohdittu paljon syvällisiä elämästä ja pakko sanoo, että hyviä ajatuksia! Vaikka aiheet ovatkin sellaisia, joita itse kukin on pohtinut usein ennenkin, olet onnistunut tuomaan niihin jotain uutta näkökulmaa 🙂

  • voi miten kiva kuulla Jenna 🙂 Kiitos kun jaksoit antaa palautetta, se on <3 -E

 5. Sun blogi on ihana kun uskallat kirjottaa ”noloista” asioista. Jännäpissi ja hiki on kuitenkin ihan normaaleja ja inhimillisiä asioita eikä niitä kuulu hävetä! Tästä blogista saa muutenkin ihan hirveesti motivaatiota ja positiivista energiaa. Just sellasta, että ”Hups vetäisin litran jätskiä, onpahan energiaa vetää porrastreeni”. Ei yhtään sellasta, että sun kuvia kattoessa iskis hirveet omantunnon tuskat 🙂

  • haha ihanan erilainen palaute Nora! Kiitos 🙂 Just SITÄ elämän kuuluukin olla hei! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta