NE PIENET VINKIT MAUSTAMISEEN

Minifitness_soijakastike_salaatille_broileripihvitMonet blogiani pitkään seuranneet tietävät ruoanlaittoni kaksi tärkeintä salaisuutta. Suola ja mausteet. Ne ovat ehdottomasti ne kaksi joilla minkä tahansa ruoan maut pääsevät esiin parhaiten. Vaikka lajinani onkin Bikini Fitness, en yksinkertaisesti kykene luopumaan maistuvasta ruoasta. Siksi jokainen ateria on usein katettu ja sille on varattu omaa aikaa kalenterista. Se on hetki, jolloin en plärää puhelinta tai keskity mihinkään muuhun kuin edessäni kutsuvaan ruokahetkeen. Jos minut näkee muovirasia kädessä, on se selvä merkki kiireestä.

Rakastan makuja ja tulisuutta. Yrtit, mausteet, chili, sipuli ja valkosipuli tekevät paljon. Harvemmin käytän ruokani valmistuksessa kastikkeita, mutta muutamia juttuja lisäilen ruokaani silloin tällöin. Sinappi, oliiviöljy+balsamico, tomaattipyre, soijakastike, sirachakastike, Poppamiehen valkosipulikastike, Kasvisliemikuutio (esim riisin seassa) ja Alpron soijajugurtti (maustettuna oiva salaattikastike) ovat kaikki omia jippojani ruoanlaitossa. Näin siitä fitnesspöperöstäkin tulee ihan mielettömän maukasta ja maistuvaa päivästä toiseen! Ei sitä osaa jäädä kaipaamaan arkiruokailuun mitään enempää – toki joskus sen loihtiminen vaatii hieman aikaa ja paneutumista.

Halusin vinkata teille uusimmasta löydöstäni, jonka olemassaolon olin jo päässyt hetkeksi unohtamaan. Löysin tämän juhannuksen alla Familian lihamyynneistä ja nyt se tarttui käpälääni maustehyllyni kätköistä. Nyt tämä salaperäinen lakritsisuola pääsi broilerin jauhelihasta (5% rasvaa) valmistettujen grillipihvien päälle ja pakko sanoa että toimii. Nyt homma lähtee tietenkin ihan lapasesta ja tämä salaperäinen suolani päätyy aamupuuroonkin. Haha, suosittelen oikeasti kokeilemaan jos tämmöinen jossakin silmään osuu!Minifitness_lakritsisuola_maustaminen_Saltverk

Kivaa ja maistuvaa viikonloppua <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “NE PIENET VINKIT MAUSTAMISEEN”

 1. Tuli mieleen, että eikö ns. ylimääräinen suola ole pahaksi, kun se kerää ja varastoi nestettä kroppaan? Tai niin olen ainakin ymmärtänyt.
  Ihana lukee näitä sun juttuja:)

  • Sitä saa ammentaa aika paljon että on haitaksi 🙂 Jos kohtuullisesti maustamattomaan ruokaan lisää on määrät varmasti ok -E

 2. Kiva postaus! Jäi mietityttämään, millä maustat soijajogurtin salaattikastikkeeksi? 🙂

  • Tää resepti löytyy vegeburgerin kanssa samasta postauksesta 🙂 Mutta esimerkiksi tästä; sitruunaa, chiliä, ruohosipulia, sinappia, suolaa ja mausteita!
   Tosi helppoa ja hyvää -E

 3. Laitoin sulle snäpissä kuvia kun testasin sun burger ohjetta jos kiinnostaa haha!:) kun sulla ei ollut se päällä että vastaanotat viestejä..

  • Hei Elina kiitos tiedosta 😀 Oon ihmettellyt miksei mulle tuu viestit 😀 haha, loistavaa että selvisi <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta