SPORTTAAJAN HERKKUTAIKINA

Minifitness_herkkutaikina_terveellinen_reseptiRakastan taikinoita. Mielestäni kaikki on parempaa raakana. Kehittelin reseptin, joka toimii niin raakana smoothiejuomana kuin pannukakku- ja lettureseptinäkin. Teki vaan niin hirveästi mieli uunibanaania ja kookosöljyä. Kaneli, kookos ja banaani – näillä ei voi mennä vikaan! 

SPORTTAAJAN HERKKUTAIKINA

3 annosta (M,G)

60 g proteiinijauhetta (banaani/vanilija/maustamaton)

2 dl kaurahiutaleita

2 rkl Puhdistamon Kaneli-kookosöljyä

1 rkl mantelivoita

2 valkuaista

2 kokonaista munaa

1-2 banaania (riippuen haluamasi makeudesta)

kourallinen gojimarjoja

ceylon kanelia ja kardemummaa

ripaus suolaa

Koko taikina sisältää noin 970 kcal Minifitness_sporttaajan_herkkutaikina_resepti_banaanikookoskaneli

RAAKA SMOOTHIE: Laita kaikki ainekset blenderiin ja nauti kylmänä! (aivan lempparini)

PANNUKAKKU: Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.  Sekoita munat kuohkeaksi vaahdoksi ja kaada munaseos blenderiin. Lisää sekaan banaani, suola, mantelivoi, kaneli-kookosöljy, proteiinijauhe ja mausteet. Kaada taikina vuokaan tai pellille ja laita päälle banaanisiivut. Anna kypsyä uunin alatasolla noin 10 miinuuttia. Huom! Ole tarkkana ettei pannukakku pääse kuivahtamaan

LETUT: Kaada valmis taikina kuumalle pannulle tilkkaan kookosöljyä ja paista kummaltakin puolelta noin minuutin verranMinifitness_puhdistamo_kookoskaneli Minifitness_herkkutaikina_banaanikookosFEEL GOOD -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “SPORTTAAJAN HERKKUTAIKINA”

 1. Oih, kuullostaa kyl nyt niiin hyvälle et pakko kokeilla tätä ainakin smoothiena! 🙂
  Löytyykö mantelivoita iha ruokakaupoista vai mistä?

  Superi kiitos vinkistä!

  • Moikka Henzku,
   Löytyy monesta joo, näyttää samalta kuin maapähkinävoi 🙂 Varmasti löytyy Punnitse & Säästä ja muista luontaistuotekaupoista -E

 2. Vois kokeilla. Korvaten kauran psylliumilla/pellavalla. 🙂 Mitä luulet kannattaako lisätä vettä hiukan kun näistä raaka-aineista kyse?

 3. Raaka kananmuna ei kyllä uppoaisi jos korvaisi sen psylliumilla tai chialla? Lukenut myös ettei raasta munasta imeydy proteiinit yhtä hyvin kun kypsästä? Vaikkei salmonellariskiä suuresti Suomessa ole niin silti pelottaa vatsataudin usein poteneena.

  • Moikka Ninna,
   Nestettä tuo kaipaa, mutta voithan kokeilla esimerkiksi mantelimaitoa ja psylliumia yhdessä 🙂 Imeytyvyys ei ole tosiaan samaa tasoa kypsän kanssa ja toisten vatsa ei raakaa munaa kestä. Olen itse ollut tyytyväinen ja vatsa samoin 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta