MINUUTTIPELLE

Minifitness_home_Indecoria_nojatuoliHerranjestasonko minusta tullut laiska lepsuilija?! Entistä minääni olisi voinut kutsua nimellä minuuttipelle. Olin aina ajallani joka ikisessä paikassa ja sitäkin useammin olin etuajassa. Nykyään en harrasta tätä jälkimmäistä juuri koskaan, vaan olen joko tarkalleen sovittuun aikaan sovitussa paikassa, tai muutaman minuutin myöhässä. Onko minusta tullut huono arjen suorittaja?

Koen olevani täsmällinen, mutta kyseenalaistin sen kuitenkin hetkellisesti – olenko sittenkään? Hoidanhan aina työt ja sovitut asiat asianmukaisesti ja aikataulussa? En siis usko lepsuiluun. Ehkä meille jokaiselle käy elämän aikana tämä sama hölläämiseksi kutsuttu ilmiö – jostain on pakko joustaa tai muutenhan täällä ajaa itsensä vain sulaan hulluuteen kaikkien näiden velvollisuuksien ja tehtävälistojen kanssa? Nykypäivän elämäntyyli nyt kun sattuu olemaan aika suorituskeskeistä ja minuuttiaikataulun kanssa pelaamista, ettei ole ihmekään jos arkea ei kykene suorittamaan täydellisesti jokaikinen hetki. Riittämättömyyden tunne on meille kaikille varmasti tuttua.

Mikä on sinun nykypäivän elämäntyylin nostattama uusi ”huono puolesi”? Ehdotan että annamme nämä anteeksi itsellemme? Meidän ei ole pakko olla täydellisiä, eihän arkikaan ole sitä. Näin arkeen palattuasi pohdi sitä omaa ”huonoa puoltasi” ja sen aitoja vaikutuksia ympäristöösi ja itseesi. Onko se kuitenkaan niin iso kuin alkuun ajattelit? Olisiko siinä mahdollisuutesi vähentää arjen stressilastiasi?

Väitän että tämä entinen minäni minuuttipellenä vain stressasi enemmän kuin nykyinen minäni. Nykypäivän minäni tietää ehtivänsä hyvin astetta rennommallakin lähestymistavalla. Pieni arkinen ennakointi antaa mielenrauhan, mutta ei luo ylimääräistä stressiä. Minuuttipelle olkoon siis historiaa! Arkeni ei tähän kaadu- eikä kaadu kenenkään muunkaan. Tämä muutos on tehnyt minusta itseasiassa ajankäytöllisesti jopa tehokkaamman.

On myös hyvä muistaa, ettei toisen stressi ole koskaan vertailukelpoinen. Me jokainen stressaamme eri asioista ja toiset kestävät stressiä paremmin kuin toiset. Kenelläkään toisella ei ole samanlaista elämää kuin sinulla. Siksi emme voi koskaan täysin ymmärtää toisen olotilaa, vaan on katsottava kohti omaa elämäänsä ja keksittävä ratkaisuja sitä kautta. Jatkuva stressaaminen varastoituu kehoon ja sillä onkin varsin oikukkaat kiemurat!Minifitness_indecoria_lepotuoli_rentoudu

Astetta rennompaa viikkoa <3 -E

Tuoli – Indecoria / Sivupöytä – Everydaydesign

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “MINUUTTIPELLE”

 1. Tässä kesään aikana on ensiksi voinut tosi hyvin, sitten mahavaivat/stressi tuli kolme kertaa. 🙁 Mutta nytten vain uusiksi voida taas paremmiin. 🙂

 2. Tuohon paikasta toiseen ehtimiseen olen tehnyt sellaisen jutun, josta on lähes aina kiiretilanteessa ollut hyötyä. Nimittäin auton kello näyttämään 5 minuuttia enemmän. Kun on tosi hoppu, sitä ei muista että kello edistää ja kas, onkin ajoissa paikalla! 😁

 3. Moi Eevi! Olit hei yhdessä jaksossa fitnesspäiväkirjoja jossain hoidossa, missä sulla vedettiin takareisiä jonkun laitteen avulla? Muistaakseni puhuit et sen avulla pääsee noista ”rasvapoimuista” mitkä kerääntyy naisille pakaroiden alapuolelle, niin eroon? Mikä tämä hoito oli! Mahdatko osota edes yhdistää mitä tarkotan 😀

  Kiitos vastauksesta!

  • Moikka Salla,
   Joo tosiaan tuo lymfahoito laittaa hyvin liikkeelle jämähtäneet tukokset just noista ongelma-alueista, joihin ei oikein millään pääse käsiksi 🙂 Suosittelen kyllä lämpimästi! Käyn itse Bulevardilla Essi Care-hoitolassa, jossa kyseinen hoitokin tehtiin. http://essicare.fi/
   Toivottavasti löydät avun <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta