JUICE IT UP

Minifitness_mehustaminen_reseptitMehut on edelleen pop! Oma mehulinkoni päätyi käyttööni jo vuosia sitten ja se pitää edelleen pintansa. Tosin sen olemassaolon pääsee ajoittain unohtamaan, sillä tuo hillittömän ruma vehje lymyää kaapin perukoilla varsin tyytyväisenä. Nyt tuli kuitenkin puristeltua muutama todella kova makucombo, joita oli nyt tottakai aivan pakko tulla teillekin fiilistelemään – toivottavasti nämä vinkit päätyvät jonkun muunkin mehulinkoon pyörimään.

Erityisen innoissani olen chilistä ja kurkusta – chili oli yllättävän pehmeä maultaan ja kurkku taas yllätti vahvan raikkaalla maullaan!Minifitness_chilijuice_homemade

SWEET BUT SPICY (4 annosta)

4 appelsiinia kuorittuna

1 kuorittu sitruuna

700 g porkkanoita

1 kokonainen punainen chili

(1 lime kuorittuna)Minifitness_Cucumberjuice_freshjuice

FRESH MAKER (4 annosta)

1-2 kurkkua

Puolikas inkivääri (oman maun mukaan)

5-6 kpl Granny Smith omenoita

Vinkki: Laita valmiin juoman sekaan tuoretta minttua ja viipaloitua limeä!

Ps. oma mehulinkoni löytyi edullisesti Stokkan Hullareilta ja on merkkiä Stollar. Ainakin tämä merkki on mielestäni toiminut hyvin ja jaksaa prässätä mehun vielä pitkään

Mehukasta uutta viikkoa <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “JUICE IT UP”

  1. Moi!
    Tää ”tukidieetti” etenee kivasti 😉 Tänään salilla alakroppa treeni ja nyt on pylly kipee =)
    Viikonloppuna aattelin väsätä kukkakaali-porkkana pitsapohjia! Porkkanan laitan raasteena, ku ei mulla mitään mehustinta tms. vempainta… Päälle menee tonnikalaa ainaki =)
    Ja mitä tähän dieettiin tulee, niin mietin oisko Fitfarmin bikini challenge tai sit fitbelfie hyvä ottaa tueksi =)

  2. Kiitos näistä mehuresepteistä, pitääpä kokeilla 🙂 Ostin juuri itselleni mehulingon, ja esim. porkkana-inkivääri mehu on todella hyvää yksinkertaisuudessaan ihan sellaisenaankin.
    Miten lasketaan minkä verran näissä mehuissa on kaloreita, onko samat kuin jos söisi vastaavat vihannekset ja hedelmät sellaisenaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta