JÄÄVANUKAS – PEANUT COOKIE DOUGH HEAVEN

Tämä on yksi jälkkärireseptien suosikeistani! Se sisältää kahta suurta rakkauttani; BANAANIA JA MAAPÄHKINÄVOITA. Maku puhuu puolestaan, eikä koostumuksesta tarvitse mainita kuin sen suussa sulava pehmeys. Makean ja suolaisen yhdistäminen toimii aina! Tämä jääkylmä vanukas maistuu herkulliselta ja tuo esiin makean banaanin ja maapähkinävoin suolaisuuden unohtamatta sitä tärkeää rapeutta, joka saadaan aikaan täytteillä. Tuli ihan vesi kielelle pelkästään kirjoittamalla tätä! Tämä on tottakai vielä törkeän helppo.Minifitness_jaavanukas_resepti_peanut cookie dough_healthy

JÄÄVANUKAS – PEANUT COOKIE DOUGH HEAVEN

(3 annosta)

5 kuorittua jäistä banaania

3 rkl maapähkinävoita (sokeriton)

Cashew- ja pistaasipähkinöitä

Karkeaa suolaa/Lakritsisuolaa

Laita jäiset pakastetut banaanit blenderiin/tehosekoittimeen ja lisää sekaan maapähkinävoi ja karkea suola. Laita pähkinäsekoitusta tarjoilukulhon pohjalle ja kaada päälle vanukas. Koristele pähkinöillä ja lusikoi napaasi!

Vinkki 1: Saat seoksesta halutessasi juoksevampaa (lusikoitava smoothie bowl) lisäämällä sekaan esimerkiksi Puhdistamon kookosvettä 0,5-3 dl. Tähän voi lisätä 30 g herajauhetta, jolloin se muuntautuu käteväksi aamupalaksi!

Vinkki 2: Jos haluat sekaan pehmeitä sattumia, voit lisätä valmiiseen kulhoon myös jäisiä banaaninpaloja!Minifitness_pahkinajalkiruoka_terveellinen_peanutbutter_banaani

Maistuvaa sunnuntaita <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “JÄÄVANUKAS – PEANUT COOKIE DOUGH HEAVEN”

  1. Näppärän yksinkertainen resepti! Myös mun kaksi lempparia, menee ehdottomasti testaukseen. Vaan kumpikin sattuu olemaan loppu just nyt, eikä 🙁 Kauppa kutsuu 😀

  2. Olen myös testannut samaa reseptiä ja on taivaallista! Olen myös blendannut sekaan tuoreita taateleita niin hieman antaa vielä makuelämystä lisää!

  3. Tää kuulostaa ihan sairaan hyvälle! Maapähkinävoi on yks heikkouksistani, joten tää ei voi olla pahaa 😀

  4. Miten paljon/vähän suolaa kannattaa laittaa? Ja käykö merisuola, onko ns karkeaa…?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta