KUUMAT SÄÄSTÖVINKIT HEMMOTTELUUN

*sisältää kaupallisia linkkejä

_MG_1158

Haikailemme usein arkeen palattuamme niitä leppoisia kesäpäiviä, kun ei ollut kiire mihinkään. Jokainen loma tuntuu sujahtavan ohi joka kerta vain nopeammin. Siksi näitä arjen rutiineista hyppäämisiä kannattaa toteuttaa säännöllisesti! Joskus se on pakomatka hotellissa, toisinaan ravintolaillallinen, leffailta, pedikyyri tai muuta arjesta poikkeavaa. Tärkeintä on saada omaa aikaa ilman arjen työstressiä ja kiirettä. Tämä on myös loistava tapa viettää aikaa ystävien ja läheisien kanssa. Nyt siihen on myös tullut edullisempi tapa toteuttaa näitä hetkiä, sillä voit hyvin säästää 50-90 % normaalihinnoista varsin helposti!

Nyt teilläkin on mahdollisuus hypätä tähän arjen edulliseen vastahyökkäykseen, sillä Suomalaisen Offerilla.com-palvelun kautta voit käydä ravintolassa puoleenhintaan, säästää kampaajakuluissa jopa 70 %, tai nauttia hotelliaamiaisen kaksi yhden hinnalla periaatteella.

Näin se siis toimii!

  1. Etsi palvelusta sinua kiinnostava tarjous (vaihtuvia tarjouksia päivittäin)
  2. Tämän jälkeen ostat kyseisen diilin ja saat sen jälkeen sähköpostiisi lahjakortin
  3. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa erikseen, vaan riittää, että vilautat lahjakorttia paikan päällä älypuhelimesi näytöltä

Paras tapa olla ajantasalla uusista tarjouksista on tilata päivittäinen Offerilla uutiskirje! 

Itse rakastan ylitse kaiken kaikkea rentoutumiseen/palautumiseen liittyvää ja olemme usein tyttöjen kanssa harrastelleet näitä muutaman tunnin spa-hetkiä, kuin myös niitä viikonloppuja luonnon keskellä kaikessa hiljaisuudessa. Niistä saa niin paljon energiaa ja aivan ihania muistojakin! Flamingo Spahan päädyimme Even kanssa oikeastaan ihan siitä syystä että sinne saa Offerilla-palvelun kautta kaksi henkeä yhden hinnalla – voit lunastaa tästä omasi!

 Flamingoon voi matkata koko perheen voimin, mutta itse suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuota aikuisten puolta. Siellä pääsee nauttimaan niitä terveellisiä vihershotteja tai sitten niitä vähän erilaisella efektillä varusteltuja juomia. Salaattiakin heiltä löytyi! Siinä puolessa oli oma tunnelmansa.

Höyrysauna kiinnosti ja sinnehän me sitten vähän jämähdettiinkin. Juttua oli taas aivan liikaa, mutta ai että miten terapeuttista! Sanotaan että suomalaiset miehet muuttuvat sosiaalisiksi saunassa – no kyllä siinä joku taika selkeästi on, kun tästä meidän puhetulvasta ei meinannut tulla taas loppua laisinkaan. Päädyimme lopulta hihittelemään sen verran rajusti, että oli vain pakko hipsiä äkkiä ulos ja jatkaa rentoa vapaapäivää kevyellä shoppailukierroksella. Harmi ettei sinne löytynyt alennuksia…

koe-kylpyla-2_MG_1166koe-kylpyla3

Kylpyläkuvat – Flamingo Spa

Loistavaa uuden energian viikkoa kaikille -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “KUUMAT SÄÄSTÖVINKIT HEMMOTTELUUN”

  1. Kiitos vinkeistä! Vaikka kotikaupunkia ei listalta löytynytkään, mikä estää käymästä esimerkiksi siellä pk-seudulla. 🙂

  2. Oisko mahdollista sellasta blogipostausta saada erilaisista aerobisista treeneistä mitä kannattaisi tehdä ja saisi hyvin rasvan palamaan?😊 Ja toiseksi odotan innolla postausta/reseptiä ”vatsapuurosta” jonka laitoit eilen instaan😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta