HYVÄSTI NESTEPÖHÖ

Onko olo loman jälkeen pöhöttynyt ja paino korkealla? Kehoosi on todennäköisesti kertynyt vain nestettä, joten säästä vaaka turhautumiseltasi. Jos alavireystila painaa, kannattaa aamut aloittaa kunnon koko kehoa boostaavalla mehushotilla, joka auttaa kehoa poistamaan tuota nestekertymää luonnollisin keinoin. Myös liikunta, riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja riittävä veden juominen auttavat tämän olotilan pois häätämisessä.

Mehulinko on paras ystävä tämän reseptin taikomisessa ja juomaa voi tehdä jemmaan seuraavaksikin päiväksi. Yksi ehdoton lempparini on erilaiset itsetehdyt inkivääripohjaiset mehujuomat, sillä voimakkaan maun lisäksi se sisältää tutkitusti paljon terveyshyötyjä. Tällä mehushotilla pöhöttynyt olemus on historiaa ja saat tästä myös luonnon oman rokotteen pöpöjä vastaan. Tarvitset vain kolmea raaka-ainetta; Kurkkua, inkivääriä ja sitruunaa. Sitten mehustamaan!Minifitness_nesteenpoisto_mehushotti_

KOLMEN KOPLA Inkiväärin tiedetään vähentävän kipua ja tulehdusta, sekä edistävän verenkiertoa, ruoansulatusta ja auttavan erilaisissa vatsaongelmissa. Juoman sitruuna tehostaa myös osaltaan ruoansulatusta ja energisoi koko kehoa, sillä se puhdistaa kehoa monipuolisesti. Sitruuna on myös perinteinen flunssan taltuttaja, sillä se taistelee tulehduksia vastaan ja parantaa immuunipuollustusta. Kurkku taas poistaa nestettä kehosta ja bonuksena se sisältää vain vähän kaloreita – näin myös tämä mehushotti on varsin vähäkalorinen! Kurkkua ei ehkä ajattelisi mitenkään erityisen parantavana kasviksena, mutta sitä se kuitenkin on. Tuo hieman mauton vihreän vetinen tyyppi avittaa myös osaltaan ruoansulatusta, joka edesauttaa jälleen pöhön poistumista kehosta.

Kurkkuviipaleet voi myös shottia nauttiessa huitaista silmille, sillä se vähentää myös turvotusta silmänympärysiholta ja on oiva vasta-ase ryppyihinkin – kyllä, leffamatsku pitää toisinaan ihan paikkansa! Jos näitä nesteenpoistobileitä haluaa jatkaa, voi vesikannuun sujauttaa kurkkuviipaleita ja puristaa lorauksen sitruunaa.

Voiko kovempaa kolmen koplan nesteenpoistajaa edes olla! Tämä on vielä mielettömän hyvää <3 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “HYVÄSTI NESTEPÖHÖ”

 1. Siis onnistuuko tuo ihan vaikka blenderissä? Heittää nuo aineet sekaisin ja blendaa? Ja siis inkivääriä vähän (lue ikinä) käyttäneenä pakko kysyä, miten sen siis tuohon lisäät 😀 T. Tietämätön

  • Ainakin kannattaa kokeilla Sara 🙂 varmasti riippuu blenderin tehosta millaista sieltä tulee. Inkivääriohjeet tuossa toisessa kommentissa 😉 -E

 2. Kuinka paljon laitat noita tuohon määrään mitä sulla kuvassa oli?!? Kuoritaanko ne kaikki ja sekoittimeen vai miten? Kas kun ei oo koskaa tehny. Kuulostaa hyvältä kun pidän noista kaikista.

  • Mun satsista tuli 3 annosta; 1 kurkku, 2 sitruunaa, puolikas inkivääri 🙂 -E

 3. Voi vitsit, inkivääri+sitruuna-shotteja on tullut juotua, mutta tuo kurkku kuulostaa ihanalta lisältä! Määrät/suhteet toisiinsa kiinnostelevat minuakin 🙂 Ja onko kuvan pannari pelkistä valkuaisista tehty ja pannulla paistettu, vai onko seassa muutakin (kuten keltuaista, proteiinijauhoja tai mausteita)?

  • Kurkku toimii Hanna tosi hyvin mehuissa – yllättävä maku sanoisin 🙂 Munakkaassa on 1 kokonainen muna ja päällä banaanit – NAM! -E

 4. ”Tällä mehushotilla pöhöttynyt kuontalo on historiaa ja saat tästä myös luonnon oman rokotteen pöpöjä vastaan.” Kuontalo tarkoittaa hiuksia, oli pakko tulla korjaamaan 😀 Kivaa loppuviikkoa ja kiitos inspiroivasta blogista! Mullakin taas mehustusinnostuskausi menossa, ihan parasta!

 5. Haluaisin myös hieman tarkemman kuvauksen, miten tuo shotti tehdään, kun en myöskään ole koskaan inkivääriä käyttänyt. Kuulostaa kyllä hyvältä, etenkin nyt, kun se flunssa ehti jo iskeä..

  • Tosiaan jos inkivääri ei ole tuttu, kannattaa sitä laittaa vain pieni palanen ensimmäisellä kerralla. Vahva maku nimittäin 🙂
   Kuoritaan ja heitetään mehulinkoon. Sitten esimerkiksi 1 kokonainen kurkku ja 1-2 luomu sitruunaa kokonaisina tai kuorittuna mehustimeen! -E

 6. Moikka!

  Itse olen blenderiin laittanut

  1 siruuna
  peukalonpään kokoinen TUORE inkivääri
  kurkkua etusormen mitan verran abaut.
  lisäksi mansikanmakuista protskujauhetta 1dl
  ja soijamaitoa liraus
  joskus baanani

  Mutta tämä on MYÖS treenin jälkeen
  aamulla ottaisin nuo ilman lisukkeita

  Jälkimmäiset peittää hyvin inkiväärin kirpakkaan maun
  jos ei satu siitä pitämään.
  Dont’t worry, harva siitä tykkää.

 7. Eevi kysmys: onko vinkkejä jos on jo kauan jatkuvasti käyttänyt noita ja turvotus ei enää laskekaan niin helposti?
  Kääk – menossa paikkoihin joissa valokuvataan

  Julia

 8. ”Pöhöttynyt kuontalo” oli niin omaleimainen ilmaisu tässä (tai missään) yhteydessä, että pakko kommentoida. Kuontalohan viittaa siis hiuksiin, kampaukseen, tukkaan, fledaan. Sekin voi toki joillain loman jäljiltä olla huollon tai miksei inkiväärinkin tarpeessa, mutta pöhöttynyt, tuskin.

  Huumoriterveisin,

  Sonja

  • Tein juuri välipalaksi, lisäksi banaani ja vähän luonnonjogurttia. Ai vitsi, miten hyvää ja kirpakkaa 😛

  • Oi naaam kuulostaa hyvältä hei!! Pakko päästä kokeilemaan, eli kiitos vinkistä Salla 😉 -E

 9. Kiva postaus! 🙂 Olen harkitsemassa mehuligon ostamista melko vahvasti jo. . Toivoisinkin sinulta postausta erilaisista terveellisistä mehu resepteistä 😛 Mitä vois juoda esim. ihan päivittäinkin ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta