WORLD CUP-TORONTO

*Reissussa mukana; NordicbetMinifitness_friends_Eveliina_Eevi_adidas

Nyt ollaan täpinöissä enemmän kuin ikinä! Lähdemme nimittäin ensi kuussa Even kanssa Kanadaan katsomaan lätkän World Cup-kisoja ja samalla pitämään omiin kisoihimme valmistavaa bootcamppia. Olemme molemmat haaveilleet Kanadasta ja mikä olisikaan parempi paikka imeä itseensä kisajännitystä ja painella treenejä kuin lätkähuumaa täynnä oleva Toronto! Voi sitä hien hajua!

Meidän reissumenoa pääsette seuraamaan niin täällä blogin, kuin myös Instagramin ja Snapchatin puolella. Uskon että mielenkiintoisia tilanteita riittää kerrakseen, sillä kisojen alla matkusteleminen eroaa jonkinverran siitä ihan tavallisesta lomareissusta! Meillä on niin mieletön energia yhdessä, että naurua tältä reissulta ei tule varmasti puuttumaan, huhhuh. Vitsailemmekin usein, kuinka Eve on luotu tänne mun aisapariksi – siltä se tuntuu oikeasti ihan liian usein. Meidän välillä on sen positiivisen energiakentän lisäksi hiljaista, harvinaislaatuista ymmärrystä. 

Minifitness_team_adidas_sportlife
Kuvat Tomi Salakari/T2Tuotanto

Nyt on teilläkin mahdollisuus päästä samaiselle reissulle 19-23 syyskuuta. Sun ei tarvitse muuta kuin käydä veikkaamassa viiden lätkäpelin tulokset ja pääpalkinnon voittaja pääsee Torontoon tsiigaamaan Suomi-Ruotsi, sekä Suomi-Venäjä matseja. Matka sisältää liput, hotellin ja lennot. Voit osallistua skabaan täällä. Siellä nähdään!

Nyt meillä tytöillä alkaa matkan suunnittelu ja listallamme on paitsi hyvän kuntosalin metsästys, myös nähtävyyksiä olisi tarkoitus ehtiä katsastamaan niiden lätkämatsien ohessa. Kunnon sporttailua siis luvassa! Jos teiltä löytyy spessutipsejä Torontoon, huikatkaa niitä tännekin päin.

 Ps. Olen saanut kunnian olla ehdolla tämän vuoden The Blog Awardseissa – ISO kiitos jo tässä vaiheessa. Finalistit on valittu tuomariston äänillä ja nyt olisi teidän aikanne vaikuttaa! Haetaan se voitto yhdessä, vihdoinkin !! <3 Arvostan suuresti ääniänne ja tukeanne. Äänestää voi täällä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan Polarin fitnessranneke (arvo 200 euroa) sekä liput säkenöivään gaalaan kahdelle.tbaf_2016_nominated_white_fi

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “WORLD CUP-TORONTO”

 1. Ei millään pahalla, mutta kyse ei ole MM-kisoista vaan World Cupista, joka on eri asia. Siinä pelaa vain muutama maa, ja osalla on tavallisen joukkueen lisäksi junnujoukkueet. World Cupissa pelaavat maiden parhaat pelaajat, kuten olympialaisissa. MM-kisoissa näin ei useinkaan ole. Lisäksi ne pelataan toukokuussa. Saivartelua ehkä, mutta faktat faktoina.

  • Nyt meni omat ja lätkäkisat sekaisin 😀 Tosiaan, sinne lipsahti nyt homma ihan väärin, mutta onneksi edes otsikossa oikein.
   Kiitos Miranda! -E

 2. Moikka! Ellen väärin muista, niin olet käynyt Jenkeissä useita kertoja? 🙂 Itse olen lähdössä sinne ensi viikolla ja mietityttää, voinko ottaa proteiinipatukoita- ja jauheita mukaan vai ovatko ne kiellettyjä.. 🙁

  -Marika

  • Moikka Marika,
   Olen tosiaan kahdesti käynyt ja joka kerta on ollut mukana ruokaa, jauheita ja pillereitä 😀 Ei ongelmia! -E

 3. Toronto on ihana kaupunki <3 kaksi kertaa siellä käynyt ja lähtisin koska vaan uudestaan!
  Käykää hockey all of famessa , cn-towerissa ja jos aikaa riittää, niin matkatkaa niagaralle! 🙂
  Shoppailun paratiisi on valtava eaton center!

 4. Hockey Hall of Fame, CN Tower, Niagara Falls, Toronto Island johon menee ferry rannalta jossa kans kannattaa käydä, St Lawrence Market keskustan tuntumassa iso kauppahalli/markkinat, ihana tunnelma ja old townin vanhat talot ja kirkko yms 🙂 Ei siellä hirveesti keskustassa oo mitään aivan isoa nähtävää mutta just tommosia pieniä ja paikan fiilistelyä vaan 🙂

 5. Jos historia kiinnostaa, niin Torontossa on ihana museoituja koteja kuten Spadina House ja Mackenzie House.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta