OMG ICE CREAM

Minifitness_terveelliset_jaatelot_lowcalorie_icecreamHUHHUH! Tänään on perjantai ja todellakin terveellisen herkuttelun paikka. Miltä kuulostaisi jäätelö, joka polttaa rasvaa? Entäpä jäätelö, joka parantaa stressinsietokykyäsi?

Sain tämän ideani iltapäivän liikenneruuhkassa. Olin nälkäisenä, pissatti ja janotti. Haha, kyllä! Näköjään luovimmat hetkeni ovat hieman epämukavia. Tai ehkä autossa kyhnöttely onkin itselleni vain niin stressivapaata aikaa, että ajatus lentää kevyemmin! Aloin jostakin kumman syystä miettimään mitkä ovat olleet elämäni parhaimmat jälkiruoat – nyt ollaan selvästi dieetillä. No keksin niitä kolme, mutta sitä viimeisintä en voi paljastaa koska siitä en ole keksinyt vielä terveellistä versiota. Kahdesta kuitenkin keksin ja pääsin ihan yllättämään itsenikin luomuksillani!

Yksi lemppareistani oli Porvoossa tänä kesänä syömäni, aidon makuinen maidoton lakritsijäätelö. Toinen all time favourite on Tomi Björckin vihreä tee jäätelö jossakin päin Helsinkiä – mikähän niistä sen ravintoloista mahtoikaan olla kyseessä? Lopulta siis nämä kaksi, lakritsi ja vihreä tee olivat ne mistä lähdin liikkeelle. Tuloksena OMG JÄÄTELÖT, joista toinen polttaa rasvaa ja toinen taas alentaa stressiä juuri sopivasti viikonlopuksi! Hahaa, kyllä olen ylpeä näistä resepteistäni. Ne nimittäin maistuvat ihan samperin hyviltä ja sisältävät kaiken tämän lisäksi vain vähän kaloreita.Minifitness_puolukka_matcha_jaatelo_terveellinen

OMG FAT CRY ICE CREAM 200 KCAL

MATCHA-VANILIJA-PUOLUKKAJÄÄTELÖ

(1 annos)

150 g jäisiä puolukoita

30 g vanilijaprodea (esim Nutri Works,L)

1 rkl Puhdas+ Matchaa (vihreä tee polttaa rasvaa)

1 dl nestettä (käytin Alpron Kookosjuomaa 20 kcal/100ml)Minifitness_matchatee_jaatelo_terveellinen_resepti_helppo

OMG NO STRESS ICE CREAM 230 KCAL

LAKRITSI-SUKLAA-MUSTAHERUKKAJÄÄTELÖ 

(1 annos)

150 g jäisiä mustaherukoita

1-2 tl lakritsisuolaa (todella nam!)

1 tl lakritsiuutetta

1/2 tl Puhdistamon Ashwagandha-jauhetta ( Parantaa mm. stressinsietokykyä ja muistia)

30 g suklaaprodea (esim Nutri Works, L)

VALMISTUS: Heitä blenderiin jäiset marjat ja kaada sekaan neste. Hurauta seos sekaisin! Lisää valmiiseen seokseen prodejauhe ja mausteet. Maista ja lisää lakritsisuolaa tai Matchaa tarvittaessa! 

Minifitness_stressia_lievittava_jaatelo_herkuttele_terveellisesti

Nämä jäätelöt ovat todellisia terveellisen herkuttelijan unelmia – ne ovat kevyitä ja sisältävät runsaasti proteiinia, ravintoaineita ja vain vähän rasvaa! NYT saa makunystyrät kunnolla kyytiä! Suosittelen kokeilemaan <3 Omaksi lemppariksi nousi mustaherukan ja lakritsisuolan yhdistelmä, jonka suklaaprode vielä ihanasti täydentää. Jopa parempaa kuin Porvoon jäde. Oikeasti, jokaisen kaapista pitäisi löytyä tuo kyseinen herkkusuola! Iso NAM.

Nutri Works Whey Protein Isolate on nyt uusin kokeiluni protskujauheiden maailmassa. Vatsaongelmani tuntuvat kestävän paremmin joitakin merkkejä ja tässä yksi niistä. Jauheessa on korkea proteiinipitoisuus ja vain vähän rasvaa sekä hiilihydraatteja. Tämä  heraproteiini-isolaatti on makeutettu stevialla.

Ihanaa viikonloppua herkuttelijat! -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “OMG ICE CREAM”

 1. Nyt jätskikone vaan surraamaan, kun vaan osaisi päättää kummalla aloittaa 😉

 2. Mistähän voisi ostaa tuota lakritsisuolaa? Ei ole tullut vielä vastaan missään normikaupassa.

 3. Sun blogi on kyllä aina päivän piristys ja postaukset odottamisen arvoisia!

  Ostin juuri ruokapuntarin jotta oppisin hahmottamaan vielä paremmin annoskokoja.
  En kuitenkaan ole ihan vielä raakapainoista perillä, eli tästä aiheesta kaipaisin postausta (ellet ole jo tehnyt? en ole etsinnöistä huolimatta löytänyt 🙂 )
  Ihana huomata kuinka vireystasot nousee ja suolisto (ikuinen vatsavaivainen!) voi paremmin kun syö oikeasti kunnon annokset kunnon ruokaa ja mässäily jää vähemmälle.

  Ihanaa syksyä sulle! <3

 4. Tuosta lakritsijätskin ohjeesta puuttui neste, käytätkö siinäkin esim. mantelimaitoa? Kiitos hyvästä blogista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta