HAKUNA MATATA

Minifitness_aavikko_bikbokElämä yllättää jatkuvasti. Se herättelee, ravistelee ja hellii, mutta silti usein tuntuu että jokainen asia, hetki tai tapahtuma on siinä syystä. Usein sitä ei ymmärrä tällä kyseisellä hetkellä, vaan vasta myöhemmin. Joskus asioiden yhteen kietotumiseen menee vuosia! Mutta sinä näet, sinä ymmärrät viimein miksi. Minusta se on jännittävää. Jos kykenet hyväksymään myös vaikeiden hetkien läsnäolon, kykenet suuntaamaan energiaasikin paremmin. Ne vaikeudet ja haasteet opettavat usein enemmän kuin hyvät hetket. Tärkeintä mitä voit tehdä on elää tässä kyseisessä hetkessä ja ottaa vastaan kaikki eteesi tulevat ilot ja haasteet.

Meillä on kaikki mahdollisuudet vaikuttaa omaan elämäämme. Mutta vaikka kuinka sitä suunnittelisi tai tekisi töitä tuon tietyn päämäärän eteen, eivät asiat koskaan ole helppoja tai yksinkertaisia. Omalle polulleni on mahtunut paljon iskuja ja kivenmurikoita, jotka eivät ulospäin näy. Vierelläni on kuitenkin ollut aina joku, joka on nämä iskut ottanut kanssani vastaan. Koskaan en ole ollut täysin yksin. Silloin on otettu tilanne vastaan sellaisena kuin se on eteeni annettu ja hyväksytty sen tulo. Jos taistelemme jatkuvasti vastaan meitä heikentäviä tilanteita ja asioita, emme voi koskaan aidosti kasvaa vahvemmiksi. Silloin et voi koskaan olla se versio itsestäsi joka haluaisit sisältäsi olla. Hetket ovat kaikki mitä meillä on. Älä siis sivuuta niitä. Siinä on usein vastaus, jota olemme odottaneet, mutta emme osaa välttämättä heti avata. Anna seuraavalla kerralla itsellesi tilaisuus kasvaa ja vahvistua sisältäpäin.Minifitness_bikbok_lookJoskus saattaa tuntua että miksi aina minä? Miksi muilla on paljon helpompaa ja kaikki ikävät asiat tapahtuvat aina minulle? Meille on annettu juuri se kaikki mitä me jaksamme kantaa. Meille ei anneta yhtään enempää, eikä vähempää. Siksi tuo lause tulisi pyyhkiä mielesi horjuessa. Jokaisella meistä on oma tehtävänsä täällä ja jokainen niistä on yhtä tärkeä. Yksin me emme täällä mitään hyvää ja suurta rakenna, vaan yhdessä. Askel ja hetki kerrallaan! Ei menneisyydessä, eikä tulevaisuudessa. Koska mitään niistä ei ole olemassa. On vain tämä kyseinen hetki.

”When life puts you in tough situations, don’t say why me. Say TRY ME”

Loistavaa uutta viikkoa ja intoa uusiin haasteisiin! -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “HAKUNA MATATA”

  1. En yleensä lue sinun blogiasi mutta tämä kirjoitus osui ja upposi ! Kiitos ajatuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta