SPICE RICE & CHICKEN

Minifitness_tulinen_ruoka_kanaJoka toisella vuotaa nenä ja kurkussa tuntuu asuvan vähintääkin kaktus – kukaan ei puhu mitään, vaan pärskii ja vetäytyy yhä syvemmälle omaan vihreään samettia jäljittelevään penkkiinsä. Ilmassa haisee syksyn viileys ja tuntuu että ratikat ovat aivan liian kylmiä – ilmastointikin puhaltaa suoraan päähäni. Koitan etsiä kohtaa jossa olisin turvassa. Turvassa pärskeiltä ja ilmastoinnilta. Ihan kuin ratikan penkistä olisi tullut mukava nojatuoli, johon voi vajota. Tuossa nuutuneessa olotilassa mikä vain penkki tuntuu kelpaavan ihan meille kaikille…

Kotiin vihdoin päästyäni on aloitettava flunssataisto – vitamiinien yliannostus, inkivääriteetä sitruunalla, Netflixin viritys ja tulista ruokaa. Onko tämä iskenyt sinnekin? Ihan sama kumpi näistä tyypeistä olet – se joka juoksee pöpöjä karkuun, vai se joka kyseisen pirulaisen ikävästi jo omistaa – kannattaa sinun kokata tätä ruokaa tänään. Se on tulista, hyvää, nopeaa ja yksinkertaisesti parantaa niin mielen kuin kehonkin!Minifitness_inkivaari_valmis_ruoanlaitto_flunssa

SPICE RICE AND CHICKEN

(1 annos)

120 g Kanafilettä

50 g riisiä

Basilikaa

Kurkumaa

Currya

Mustapippuria

Chiliä tai chilijauhetta

1 tl inkiväärisosetta

Guerande suolaa

0,5 tl Sriracha-kastiketta

Puolikkaan limen mehu

1 tl Dijon sokeroimatonta sinappia

Keitä riisi ohjeen mukaan ja lisää sen jälkeen sekaan suola ja mausteet oman makusi (ja tulisuutesi) mukaan (curry, chili, kurkuma, mustapippuri). Sekoita joukkoon vielä sinappi, inkivääri, limen mehu ja Sriracha-kastike. Annostele riisi lautaselle ja viipaloi päälle kananfile. Koristele basilikalla ja nauti uunikasvisten kera!

Vinkki; Ruoanlaittoa helpottaaksesi kannattaa kana ja kasvikset valmistaa uunissa. Näin niihin ei tarvitse lisätä ylimääräistä rasvaa, eikä tuhlata sitä Netflixille pyhitettyä aikaaMinifitness_resepti_spicerice Minifitness_spicerice_resepti

 Näillä lähtee kaikki pöpöt karkuun! <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “SPICE RICE & CHICKEN”

  1. Heippa! Onko väliä syödä, mitä tahansa riisiä vai onko silläkin jokin merkitys terveydelle? Super herkullisen kuuloinen resepti 👌🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta