INSPIRED BY OTHERS

*kaupallinen yhteistyö;BookBeatminifitness_bookbeat_aanikirja_lenkkeily

Arkeni on kiireistä ja kalenterissa vilisee eri väreillä merkattuja tapahtumia, palavereja, yhteistyökumppaneiden aamiaistilaisuuksia, treenejä…Hengähtämistä kaipaakin aina kuin siihen on vain mahdollisuus. Myös ihan pienetkin hetket voivat olla tärkeitä päivän aikana ja omaa aikaa tulisi vaalia tärkeänä voimavarana. Jos saan valita päivästä kaksi ylivoimaisesti parasta hetkeä, on valinta kohtalaisen helppo. Oman listani kärkeen hiipii kiireetön aamiainen ja treenit. Aamu, joka alkaa rauhallisesti puurolautasen ja kahvikupin ääreltä. Aamu, johon kuuluu hyvää lukemista. Aamut ovat itselleni usein aktiivista aikaa ja tykkään lukea silloin jotakin opettavaa tai inspiroivaa. Siitä hetkestä voi saada ammennettua paljon energiaa päivän askareisiin. 

Sitten rakastan iltalenkkejä. Silloin on aika tyhjentää pää kaikesta turhasta ja unohtaa kiire ja stressi. BookBeat-palvelun äänikirjat ovat aivan loistava tapa rentoutua iltaisin lenkkitossut jalassa, tai vaikka jalat katossa untuvapeiton alla silmät kiinni, Ihan fiiliksestä riippuen! Kuunteleminen on jotenkin rauhoittavaa. Erityisen käteviä äänikirjat ovat myös ruuhkaisessa liikenteessä tai pidemmillä automatkoilla. Siinä pääse uppoamaan täysin omaan maailmaansa. Siihen omaan aikaan kädet vapaana ja ajatus lentäen.minifitness_running_sony_headphones minifitness_reading_books_inspiredminifitness_activelife_samsung_adidassuomi minifitness_lukeminen_elektroninenkirja

Lukeminen opettaa, luo elämyksiä, tunteita ja inspiroi. Myös kuunteleminen luo meissä näitä samoja asioita. Parasta on valita kirja sen hetken fiiliksen ja tunteen mukaan – tänään haluan jotain tosi kevyttä! Joskus taas eniten inspiroi vahvojakin tunteita ja ajatuksia herättävä lukukokemus. 

Luen e-kirjoja puhelimelta tai tabletilta aina erityisesti silloin kun matkustan tai olen menossa. Ratikassa, kynsihuollossa, lentokoneessa. Elektronisissa kirjoissa on paljon hyviä puolia. Se ei vaadi tilaa. Se on aina mukana. Se on edullista ja lukemista löytää jotenkin tosi helposti. BookBeat-sovellus on myös selkeä ja helppokäyttöinen, jolloin niiden omien lemppareiden ja kiinnostavien aihepiirien löytäminen on tosi vaivatonta. Viime viikolla kyhnöttäessäni kynsihuollossa tajusin, kuinka tavallisen kirjan lukeminen olisi siinä tilanteessa mahdotonta, mutta puhelimelta se oli varsin helppoa. Sen kun välillä huitaisee vapaana olevalla sormella – onko fiksumpaa ajanvietettä kuin lukeminen? Kynsihuollosta voi lähteä myös astetta sivistyneempänä – tai pää inspiroituneena!

BookBeat-lukulistallani juuri nyt

Pekka Hyysalo – FIGHT BACK Toinen Mahdollisuus

Aki Hintsa – VOITTAMISEN ANATOMIA

Maaret Kallio – LUJASTI LEMPEÄ

Leena Lehtolainen – TIIKERINSILMÄ

Huomaatteko, että jopa minun reidessä komeileva mustelmani muistuttaa A-kirjainta! Olen todellakin ahminut itseeni aakkosia tällä viikolla…

Haluatko ahmia kanssani? Lukijani saavat nyt koodilla MINIFITNESS 30 vrk ilmaista lukuaikaa BookBeatin lukemattomiin kirjaelämyksiin. Nouda omasi täältä. Koodi on voimassa 1.9.2016-31.1.2017.  Ps. Seuratessasi linkkiä rekisteröitymissivuille, näkyy aluksi kokeilujakson olevan vain 14 päivää, mutta kun täyttää tiedot ja menee eteenpäin saat tiedon kuukauden ilmaisesta kokeilujaksosta. minifitness_adidassuomi minifitness_lukeminen_bookbeat_fightbackminifitness_aktiivinen_arki_lukeminen_aanikirjat

Nautinnollisia lukuhetkiä ja rentoa viikonloppua <3 -E

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo= bookbeat-minifitness-1;EASTpostID=16439]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

7 vastausta artikkeliin “INSPIRED BY OTHERS”

  1. Just palasin aamuaerobiselta ja harmittelin, kun ei ole mitään kuunneltavaa… Musiikkiakaan ei aina jaksa ja tunti on kuitenkin pitkä aika, siinä ajassa ehtisi kuunnella vaikka mitä inspiroivaa. Sitten tulin blogiisi ja täällähän oli suora vastaus toiveeseeni 😀 Kiitos myös lukuvinkeistä, tykkään samantyyppisistä kirjoista ja nuo menevät varmasti kuunteluun.

    Aurinkoista viikkoa 🙂

  2. Ihan loistavaa, kiitos tästä. Tykkään lukemisesta ja olen harmitellut etten ole jaksanut lähteä kirjastoon. Kirjojen kuuntelua olis tosi hauskaa kokeilla, kun viimeksi varmaan lapsena kuunnellut kirjoja. Kivaa viikonloppua!

  3. MAHTAVAA!! Miksi kukaan ei ole tehnyt tätä aikaisemmin? Rakastin jo lapsena äänikirjoja vaikka osasinkin lukea ja just pari päivää sitten mietin että oispa aikuisten äänikirjoja just esim lenkille kuunneltavaksi. Kiitos kiitos kiitos!

  4. Kiinnostaisi kuulla kokemuksia tuosta puhelimesta. Itse arvon tällä hetkellä kyseisen puhelimen ja iphonen välillä kumpi kannattaisi. Oletko ollut tyytyväinen ja onko kamera niin hyvä kuin on on mainostettu? Kiitos jo etukäteen:)

  5. Millaiset kuulokkeet sinulla on? Etsinnässä päässä pysyvät kuulokkeet, joita ei tarvitseisi korjailla kesken juoksulenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta