BANAANI-KOOKOSKAHVI

Olen kahviaddikti. Mieluiten juon vahvaa kahvia. Parasta on kuitenkin yhdistää tämän nautinnon kylkeen jotain makeaa nautintoa…raakasuklaata. Tänään kehittelin kylmän kahvin, johon heitin sekaan banaanin, kookosöljyn ja muutaman kananmunan. Kuulostaako villiltä? Maku oli ainakin aivan uskomaton! Muna tuo kahvijuomaan kuohkeutta ja jäinen banaani viilentää juoman ihanasti. Proteiinia, hyviä rasvoja ja hiilareita yhden kulauksen päässä.

Tämä kahvijuoma herättää ja virkistää, mutta on samalla myös mieletön makuelämys näin viikonlopulle. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan mihin aikaan päivästä tahansa. Im in LOVE.minifitness-banaanikookoskahvi_proteiinipitoinen

KYLMÄ BANAANI-KOOKOSKAHVI

Jäinen banaani (1 tai 2 kpl makeuden mukaan)

1 kokonainen luomumuna

1 valkuainen

1 rkl Puhdistamon kookosöljyä

4 espressoa tai 1 dl vahvaa kahvia

Laita kaikki ainekset blenderiin ja anna pyöriä hetki. Nauti kylmänä!

Oletteko muuten jo maistaneet Puhdistamon uusia raakasuklaita? Oma lempparini on inkivääri-lakritsi, mutta silti tuo vanha tuttu minttu vie edelleen vaan voiton! Jos kookosöljyt tai suklaat uupuu kaapista, voi niitä käydä shoppailemassa maistuvalla 20 % alennuksella ensi viikon perjantaihin saakka! (23.9.2016) Hyödynnä ostoksilla etukoodia eevi20 ja aktivoi alennuksesi koko Puhdistamon verkkokaupan valikoiman osalta.minifitness-kahviresepti_banaanikookos_puhdistamominifitness_kahvismoothie_makeaminifitness_puhdistamo_raakasuklaa

Ihanaa viikonloppua tyypit <3 -E

*tuotteet saatu urheilija-yhteistyön kautta

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “BANAANI-KOOKOSKAHVI”

 1. Onko nuo raakasuklaat miten paljon esim. tummaa suklaata terveellisempiä? Niissäkin näyttää jonkin verran tota sokeria olevan.

  • Mun käsittääkseni ne on arvoiltaan samaa kamaa mut raakasuklaata ei kuumenneta (ainakaan tiettyyn pisteeseen asti), jolloin siinä säilyy tiettyjä ravinteita. Korjatkaa, jos olen väärässä😀

  • Mun muistaakseni noissa Puhdistamon raakasuklaissa käytetään makeutukseen hunajaa, joten mainittu sokeri tulee varmaan osin siitä..? Itse ainakin pidän noita ainakin terveellisempänä kuin tavallista tummaa suklaata, muunmuassa sen takia, että noh, ensinnäkin normi suklaassa ei ole käytetty raakakaakaota, usein makeutettu sokerilla ja/tai makeutusaineilla ja saattavat sisältää muutenkin ”epämääräisiä” ainesosia. Noissa patukoissa ainesosaluettelo on lyhyt ja ymmärrettävä 🙂

   Kuulostaa muuten herkulta nuo uutuuspatukat! Harmi kun valmiit raakasuklaat on yleensäkin niin kalliita, kun itse saa tehtyä kuitenkin helposti raakasuklaata…

   Ja tuo kahvi. Ai että! Siis kananmuna sopii todella hyvin kahviin ja tekee siitä ihanan täyteläistä ja kuohkeaa! Itse olen tehnyt ihan kuumaan kahviin niin, että sekoitan esimerkiksi kananmunaa, pätkän banaania, kookosöljyä, raakakaakaota, ehkä macaa tai vaniljaa. Tähän kannattaa vaan ennakoida, ottaa muna(t) valmiiksi huoneen lämpöön, ettei kahvista tule liian kylmää kun pistelee kylmiä aineita liikaa 😀 Ja tällä setillä muuten jaksaa tehdä esim. aamutreenin, jos joutuu lähtä treenaamaan heti herättyä, saa tällasesta kahvista (verrattuna tosiaan sen pelkän kahvikupillisen juomiseen) jo ihan ok energiaa, plus on helposti käsiteltävässä muodossa vs. söisi jotain kiinteää. 🙂 Kylmien kahvien tekoa olen harkinnut aina kesäisin, mutta en ole päässyt tuumasta pidemmälle, koska tykkään normikahvista (kookosmaidolla) niin paljon, ja tälleen kylmempään aikaan lämmittää kivasti 🙂

 2. Eevi, teet varmasti paljon smoothieita ja blendaat raakakakkupohjaa jne. Kysynkin mikä blenderi sulla on käytössä? Uusi tehoblendis hakusessa! 🙂

 3. moikka, sellaista olisin kysellyt kun haluaisin noita goji marjoja ostaa ja maistaa, ja noita ravintosisältöjä katselin ja useimmissa pusseissa on siis yli 50 g sokeria niin onko se siis vaan tuota marjojen omaa sokeria joten noita vois siis syödä iha hyvällä omalla tunnolla vai? anteeksi tyhmä kysymys mutta kun sä tunnut tietävän hyvin että mikä on terveellistä ja mikä ei..

 4. Kiitos alekoodista! Puhdistamolta lähti tilaukseen kookosöljyä (nyt testiin tämä merkki, tähän asti ollut Cocovi!), energiasmoothiepaketti ja sitruunalla maustettu OptiMSM 😛

  • Moikka Mira,

   Mun mielestä Puhdistamolla on paras maku 🙂 Toi OptiMSM on ihan parasta! Usein ne maistuu ihan kaameelle, mutta noi Puhdistamon maustetut on niin hyviä! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta