NEW WEEK

img_9304Sanotaan että kun annat johonkin kaikkesi, saat juuri sen kaiken minkä eteen olet tehnyt töitä. Saat sen mitä pyydät! Tulos ei ole silti välttämättä sataprosenttisesti sitä mitä olit ehkä odottanut tai ajatellut, mutta et silti voi kokea mitään muuta kuin tyytyväisyyttä. Miksi? Koska olet antanut kaikkesi, keskittynyt päämäärääsi ja omiin toiveisiisi, sinun unelmaasi. 

Näin uuden viikon startatessa on hyvä pitää tämä seikka mielessä. Pyrkimällä aktiivisesti omaa tavoitetta ja päämäärää kohti saavutat sen mitä tarvitset ja haluat – mikäli todella vaadit ja toivot sitä elämältäsi. Et voi vaikuttaa kenenkään muun tuloksiin tai saavutuksiin paitsi omiisi. Metsä vastaa kuten sinne huutaa. Anna siis mennä. Kaasu pohjassa uuteen viikkoon ja otetaan ne haasteet avosylin vastaan! 

Jokapäiväiset valinnat ja teot ovat niitä tärkeitä paloja, jotka lopulta rakentavat ne tikapuut sinne vuoren huipulle. Nauti matkasta kaikkine haasteineen, nousuineen ja laskuineen. Pystyt mihin vain!

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “NEW WEEK”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta