NEW CHAPTER #GIRLSHOUSE

minifitness_ystavat_perhe_kotiOn uuden aikajakson aika. Katse kohti tulevaisuutta ja liikenteeseen avoimin mielin. Elämä kuljettaa juuri sinne mihin kuuluukin, kuten aina. Olen tästä kyseisestä ilmoituksesta erityisen innoissani, sillä muutos on suuri ja poikkeuksellinenkin. Danin muutettua kuukausi sitten toiseen asuntoon, muutti sisään kaksi uutta ihmistä. Ne kaksi ovat parhaita ystäviäni, Eveliina ja Minna.

Vaikka olimme kaikki osapuolet tähän ratkaisuun todella tyytyväisiä, emme silti voineet kuvitellakaan mitä tämä kaikki oikeasti voisi tuoda tullessaan. Meillä on NIIN KIVAA! Olen aikaisemmin ajatellut kimppakämpässä asumisen lähinnä kauhutarinana, mutta tämä ainakin on kaikkea muuta. Se on nimittäin parempaa kuin yksin asuminen! Tähän vaikuttaa varmasti se että olemme kaikki aikuisia, itsenäisiä naisia ja omaamme hyvin samanlaisen energian. Teininä tästä tasapainosta olisi tuskin tullut yhtään mitään.

Samanlainen energia ja kemioiden kohtaaminen on kuitenkin tärkein voimamme. Nyt saan asua kahden itselleni hyvin tärkeän ihmisen kanssa ja jakaa elämääni heidän kanssaan vain aikaisempaakin enemmän. Niin Dan kuin me tytötkin olemme onnellisia ja tyytyväisiä tähän ratkaisuun – meininki on yhtä timanttista kuin nämä kaksi neitoakin!minifitness_ystavat_koti

Me emme halua ehkä luopua toisistamme koskaan. Olemme kaikki sinkkuja, joten tuleva vuosi tulee olemaan kohtalaisen mielenkiintoinen! Omista sinkkuvuosistani onkin kulunut jo pitkä aika.

Teemme paljon asioita yhdessä ja meille on ehtinyt muodostumaan jo yhteisiä rutiinejakin. Sunnuntaisin katsotaan yhdessä tyttöläjässä  ”Opas upeaan eroon”-sarjaa. Kyllä, todella osuvaa eikö! Tähän sunnuntaiseen traditioon huipentuu kuitenkin proteiinijäätelön ja iltapuuron (höystettynä kardemummalla) lusikoiminen kilpaa. Ihan parasta. Saa polttaa tuoksukynttilöitäkin ihan urakalla, eikä ketään särje päätä. Naurettu ei ole varmasti oskaan näin paljon. Volyymintasoakaan ei ole kukaan kommentoimassa!

Tällä hetkellä isoimpina puheenaiheina taitaa olla miehet, naisten jutut ja tietenkin #fitnesshelvetti, jota me Even kanssa vahvasti elämme ainakin vielä kaksi viikkoa. Minna on ollut supernaisena ja tukenut meitä ihan mielettömän hyvin. Tämä kopla selviää mistä vain, painoi se jalka ja ne jutut enemmän tai vähemmän. Ollaan nähty ja koettu niin paljon Minnan kanssa, että tunnemme toisemme läpikotaisin. Even kanssa ollaan oltu ensi tapaamisesta lähtien kuin siskoja! Yhdessä asuminen tuntuukin kaikista todella luonnolliselta asialta.minifitness_lola_doglife_uusielama

Elämäntilanteemme tyttöjen kanssa sopivat yhteen todella hyvin ja siksi myös arki rullaa helposti omalla painollaan. Meitä kaikkia yhdistää myös yrittäjyys ja Even kanssa teemme myös paljon yhteisiä töitä. Olemme me kyllä vahva tiimi, jonka energia riittää ihan mihin tahansa yhdessä <3 -E

Terkkuja tyttöjen talosta! -E, E, M ja L-

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “NEW CHAPTER #GIRLSHOUSE”

 1. Hei jee! Jotenkin oon tienny/aavistanut tän eevskun snäpistä, näytti hänen uus kämppä niin samalta kun teidän fitnesspäiväkirjoissa! Kuulostaa niin mahtavalta! 🙂

 2. Siistiä! Varmasti tosi kivaa asua parhaiden ystävien kanssa, kun elämäntilanne kaikilla teillä sen sallii. 🙂 Mihin Paldanius jäi? Eikö hänenkin pitänyt muuttaa teidän kanssa? 🙂

 3. Minullakin kävi mielessä mihin Paldanius jäi,kun sillon ymmärsin, että hänkin on muutamassa teidän kanssa. Vai onko teille tullut jotain riitaa ei nimittäin pitkään aikaan ole tullut teiltä hauskoja videoita :/

  • Ahahhaha 😀 Niin, olette jo kaikki sen ikäisiä, että miehen kanssa pitäisi asua ja mielellään olla lapsiakin. Huoh. Kuulostaa mahtavalta! Iso talo, joten mikäs sen parempaa kun täyttää se ystävyydellä, lämmöllä ja naurulla <3

  • Onneksi meillä ei ole mikään kiire 😀 Tämä tuntui tähän hetkeen parhaalta ratkaisulta ja antaa varmasti paljon. Kaikki aikanaan, omalla painollaan <3 -E

 4. No minäkin liityn joukkoon, että mihin Linda jäi kuvioista? Hän olisi myös sopinut joukkoon iloiseen koska #bikinifitnesshelvetti 😂

  Kuulostaa kyllä kivalta! Iloinen tiimi ootte.

  • haha Johanna 😀 Linda halusikin jäädä vanhaan osoitteeseensa -E

 5. No #bikinifitnesshelvetti-Paldaniushan elelee jo valmiiksi kimppakämpässä kaksossiskonsa kanssa, joten onkohan tuo nyt vaikee arvata että ehkäpä voi olla vähän hankalampi tosta vaan pistää kamat muuttoautoon ja uuteen osoitteeseen. Ja ei kai nyt aikuisten ihmisten välillä automaattisesti ole riitaa jos ei nyt ihan joka ainutta asiaa tee yhdessä just sen one-and-only-bff:n kanssa… (En oo aina ihan varma onko nää kommentoijat 10-vuotiaita.) Muutama kuukausi sitten kyseltiin Eevskun perään ja kyseltiin onko välit poikki, nyt Lindan. Oikeesti.

  Me ollaan mun ystävän kanssa puhuttu jo monta vuotta, että jos ei olisi miehiä tässä häiritsemässä elämää, hankittais kimppakämppä. Me elellään muutenkin jotain kommuunia kun ollaan naapureita, lapsetkin huutelee molempia äidiksi riippumatta siitä onko se nyt bio-äiti vai naapurin täti (kuulemma koska ei se naapurin täti kuitenkaan ees kuule tai tunnista omaa etunimeään). Mä hoidan lapset, naapuri siivouksen, kaupassa käydään vuorotellen ja pari kertaa viikossa syödään yhessä. Meillä pidetään leffaillat, naapurissa käydään pelaamassa, ja niin edelleen. Jako on muotoutunut aika itsestään ja toimisi paremmin jos ei olisi noita miehiä säätämässä siinä välissä 😂

  • Minttu WORD 😀 Tosiaan Linda asuu tyytyväisenä edelleen siellä missä aikaisemminkin. Kaikki hyvin ja rauha maassa.
   Ihana toi teidän tiimi Minttu <3 Niin symppis. Mutta mä niin ymmärrän hahaaha! Tässä on tosi paljon hyvää. -E

 6. En tiedä mistä mutta jostain aavistelin että olette eronneet Danin kanssa. Mut kuulostaa ihanalta mimmien kimppakämppä 🙂

  • Julkisesti kirjoitettu lehdissä ja Eevi kirjottanut blogiin oman postauksen erosta 😀 hyvä aavistus

  • Moi Kake,
   Blogista löytyy oma postaus aiheena ”ero” 🙂 -E

 7. Lepakkoluola. Tsemppiä vaan miesten luona vierailuihin. Ette uskalla kuitenkaan ja ostatte koiran orjaksi.

 8. tosi kivaa! jos kemiat oikeesti pelaa. nimittäin asuin kerran mun serkun kanssa yhdessä ja oltiin eka kuin paita ja peppu ja meillä meni niiiiin hyvin. mutta kuinkas ollakaan, aikaa kului ja välit kiristyi…. yhtenä päivänä kuulin serkkuni puhuvan ja itkevän puhelimessaan isälleen että ei halua enää asua kanssan. pakkasin kamat ja olin aika nopeesti kadonnu :D:D

  • Voi miten ikävää Karita :/ En usko että voisin asua itse sukulaisten kanssa. Onneksi tarinoita löytyy monia <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta