KISAVIIKKO

minifitness_eeviteittinen_nfe2016Se on täällä! Kisaviikko. Aivan mieletön olo. Aika meni uskomattoman nopeasti, mutta silti juuri oikeaa vauhtia. Olen valmis. Tästä viikosta on nautittava, sillä tähän pisteeseen pääseminen ei ole itsestäänselvyys. Kova työ on taas palkittu ja viikonloppuna sitä juhlitaan kisalavalla. Tässä vaiheessa ei voi oikeastaan enää pettyä, sillä tiedän tehneeni kovan vuoden mittaisen työn. Olen paikkani ansainnut ja tulen astumaan lavalle ylpeänä. Mutta tottakai minulla on tavoitteena voittaa. 

Molemmat kisapäivät ovat tärkeitä. Lauantaina pääsen taas esiintymään kansainvälisille tuomareille Ben Weider Legacy Cupissa, joka on aina mieletön mahdollisuus. Bikini fitnesin kaikkien pituusluokkien voittaja tulee saamaan kilpailusta PRO-kortin. Se on varmasti jokaisen kisaajan tavoite. Se on menolippu isoille lavoille! 

Sunnuntaina lähden pitämään kiinni tittelistäni, SM-kullasta. Tärkeintä tässä mittelössä on itselleni se, että olen kovempi kuin viime vuonna. Ei tässä lajissa muuta voi itseltään vaatia, sillä mihinkään muuhun et voi itse vaikuttaa. Jos olet antanut kaikkesi, se on siinä. Tuomareiden käsiin jää pisteyttäminen ja päätös siitä mikä kokonaisuus miellyttää tänä vuonna eniten. minifitness_bikinifitness_ifbb

Viime vuonna taisin olla hieman kauhuissani tässä vaiheessa. Nyt olen innoissani. Valmistautuminen on ollut helpompaa ensimmäisen kisavuoden jälkeen mentaalisesti – tiesin tällä kertaa tasan tarkkaan mihin tähtään matkallani. Tiesin millaisen työn se tavoite vaatisi. Työ ei silti ollut lainkaan helppoa tälläkään kertaa. Lavalle astelee pelkästään kovia mimmejä.

Tällä viikolla tykitetään edelleen läpi aikatauluja. Treenejä, hieman töitä, asioiden hoitoa ja kisavalmisteluja. Kisalook tulee olemaan entistäkin parempi ja visio päässäni saa omankin pääni sekaisin innostuksesta! Tällä viikolla laitetaan perinteisesti hiukset, kynnet, varpaat, ripset ja sokeroidaan koko neito. Hyvin tuttua hommaa siis viime vuodelta. Jossakin vaiheessa pitäisi ehtiä pakata tavaratkin perjantaista Lahteen lähtöä varten. Onneksi tärkeimmät on jo pakattuna, nimittäin ne kisaeväät! minifitness_bikinifitness_kisaviikko

Kiitos kaikille tuestanne jo tässä vaiheessa <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “KISAVIIKKO”

  1. Toivon sulle ihan kauheesti tsemppiä! En malta odottaa miltä näytät lavalla 🙂

  2. Meinasin toivottaa tsemppiä mutta ajattelin että et sitä tarvitse sillä olethan huippumimmi huippukunnossa! Sen sijaan toivotan mahtavaa kisapäivää!❤️ ps. Toivottavasti pääsisin vielä paikan päälle kannustamaan!

  3. Ihanaa kisapäivää, muista nauttia! Lahdessa ollaan kannustamassa sunnuntaina!! 🙂

  4. Tsemppiä kisoihin ! Oot kyllä aivan upean näköinen ja kiva kuulla että pystyt ehkä nauttimaan tästä viimeisestä viikosta vielä enemmän kuin viime kisoissa, vaikka siis niissäkään ei tänne ruudun toiselle puolen näkynyt ulospäin stressiä vaan upea kroppa !!:)

  5. Upealta ihanainen Eevi näytät! Mielettömän Ihanaa kisa-päivää, täällä sinua kannustetaan 🙂 💪Tietyllä tasolla oletkin jo voittanut, kaiken kovan työn ja puristuksen jälkeen. Olen niin mahdottoman ylpeä sinusta, sinä kovan luokan taistelija-sielu 💗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta