HELSINGIN PARAS TERVEYSBREKU

minifitness_citypie_freshjuiceDan kertoi löytäneensä muutamia viikkoja sitten täydellisen kahvilan. Sellaisen, jollaisten perässä juoksen aina ulkomailla reissatessani. Helsinkiin on kyllä rantautunut viimeisen vuoden aikana paljon uusia kahviloita, mutta siihen oikeaan en ole kuitenkaan törmännyt. Suhtauduinkin tähän Danin hehkutukseen hieman jännittynein fiiliksin – olisiko tämä nyt sellainen kaipailemani terveyskahvila keskellä stadia? Dan houkutteli minut sinne kuitenkin lopulta täydellisen kahvin perässä. Hyvä kofeiini kelpaa aina.

#Citypie-kahvila on keskustassa, mutta hieman piilossa sivukadulla. Sinne ei ehkä eksytä vahingossa, vaan on tiedettävä minkä perässä juoksee. Rakastuin kahvilan kansainväliseen miljööseen ensi silmäyksellä ja lähinnä vain tuijotin ruokalistaa epäuskoisena mairea hymy kasvoillani. Sieltä löytyy nimittäin kaikki omat henkilökohtaiset suosikkini. Banaanilettuja, gluteenitonta tuorepuuroa, erilaisia smoothieita, tuorepuristettuja mehuja, uunimunakasta…listaa voisi jatkaa loputtomiin! Helsingissä on siis vihdoin kahvila, johon voi viedä äidin syömään ruisleipää ja josta saan itselleni terveellisiä herkkujani gluteenittomana tai maidottomana.minifitness_terveellinen-aamiainen_helsinki_citypie minifitness_healthy-breakfast_helsinki

Yhden salaisuuden paljastan. Rakastan porkkanakakkuja ja onneksi pienen pohdinnan jälkeen päädyin sitä maistamaan. Tai oikeastaan päädyin lopulta ihan rohkeasti kahteen palaan koska se oli maailman parasta. Olen tottunut syömään Danin jälkiruokia, joten tämä meni jo täysin rutiinilla. Kakun tuoreet raaka-aineet saavat makunystyrät suorastaan itkemään ilosta! Laatu, panostaminen ja ajatus jokaisen tuotteen takana näkyy minulle asiakkaana ja koen sen todella tärkeänä. Sellaiseen paikkaan haluan mennä aina uudestaankin. Siinä varmasti myös syy sille miksi halusin tämän löytöni jakaa teidän kanssa.

Päädyin aamiaisen jälkeen hypähtelemään kassalle ja kertomaan kuinka innoissani heidän tulostaan olen. Sain siinä saman keskustelun lomassa tietää, että he tekevät itse lähes kaiken menun osalta. Selvisi myös että he ovat juuri vasta avanneet ovensa ja menuakin hiotaan koko ajan – saatoin antaa pienen puurovinkin sinne;) Ehkä ne gluteenittomat take away puurot tulevat vielä valikoimiin…

En ole vielä muuten koskaan matkustellessani törmännyt siihen, että hyllystä saa itse poimia pussiin oman mehunsa ainesosat. Kiikutat vain pussin kassalle ja he tekevät mehusi. Aika täydellistä hei, nyt sellainen on meillä täällä kotona!minifitness_terveellinen-aamiainen_kahvila_citypie minifitness_paras-porkkanakakku_citypie minifitness_citypie_terveyskahvila_helsinki

Tässä on vihdoin kahvila meille laatutietoisille, jotka rakastavat sitä hyvää terveellistä ruokaa <3 Iso peukku ja suositus viikonlopulle -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

7 vastausta artikkeliin “HELSINGIN PARAS TERVEYSBREKU”

 1. Jes, vihdoin tämmönen kahvila!! Kiitos vinkistä, tuonne mahdollisimman pian!👌

 2. Voi kun tänne käpykyläänkin joskus rantautuisi tuollainen! Olisin vakiasiakas. Valitettavasti taso täällä on mennyt huonompaan. Edes suht puhtaan ruuan paikat on kadonneet yksi kerrallaan ja tilalle tulee einesketjupaikkoja ja roskaruokamättömestoja. 🙁

 3. Oh wow! Kumpa tälläisiä olisi useampiakin. Jos olisi lähempänä niin ravaisin siellä jatkuvasti 😀 On niin hankala löytää ruokapaikkoja missä saisi puhdasta ruokaa. Hampurilaista ja kebabbia kyllä löytyy mistä vaan ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Täytyy käydä kyllä testaamassa tämä paikka pikimmiten.

 4. Kuulostaa ihan törkeän hyvältä! Turkuunkin vastaavaa 🙂 Pitää käydä testaamassa tämä joku kerta, kun sinne suunnalle eksyn.

 5. Ihana, kiitos vinkistä. Ei tuollaisista paikoista tiedäkää, ellei saa vinkkiä 😉

  Oliko minkä hintaisia puurot , munakkaat, porkkanakakut ?? Meille täällä yksi neiti 12 v porkkanakakkuhullu !! Testaa joka paikassa porkkanakakut 😀

 6. Olinkin nähnyt tästä paikasta kuvan instagramissa ja ihastunut oitis,mutten ollut tajunnut että se tosiaan on Helsingissä. Ihanaa! Meen heti testaamaan!
  Toinen hyvä paikka jota suosittelen on Cargo 🙂 se on kyllä kasvisruoka paikka mutta tosi laadukas sellainen!

  (jos kiinnostuit niin voit lukasta tuosta linkistä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta