SUOMEN PARAS SPORT-BLOGI!!

blogawards2016_145-900x600Huh millaisissa tunnekuohuissa täällä ollaan edelleen, vaikka tässä välissä on yritetty nukkua yöunien verran. Tuosta nukkumisesta ei tosin saa muovailtua mitään menestystarinaa, sillä päässäni pyöri aivan liikaa ajatuksia ja jalat olisivat halunneet lepäämisen sijaan tanssia ripaskaa! Eilinen ilta oli itselleni hyvin merkityksellinen urani kannalta. Blogini on iso osa minua ja työtäni. Kirjoittamisen löytäminen on ollut yksi parhaista asioista, joka on avannut minusta ihmisenä täysin uusia kykyjä ja vahvuuksia. Blogini on myös sosiaalisen median vaikutuskanava, jossa on voimaa. Mutta se kanava on kaksisuuntainen, sillä myös te lukijat vaikutatte minuun omalla energiallanne!

Koen että meillä on vuosien aikana muodostunut hyvin ainutlaatuinen yhteisö, josta me kaikki voimme ammentaa positiivisuutta ja energiaa päiviimme. Olemme luoneet siteen mahdollisesti vähitellen, varovaisin askelin. Tai sitten olemme kulkeneet yhteistä matkaa jo vuosia. Saatat olla myös satunnainen seurailija, joka liittyy seuraan aina välillä. Kuka tahansa heistä oletkin, olette kaikki yhtä tärkeä osa tätä matkaa.

Eilisiltana järjestettiin tämän vuoden The Blog Awards Finland 2016 gaalailta, jossa palkittiin koko Suomen vetovoimaisimmat blogi- ja vlogimaailman vaikuttajat. Oli jo suuri kunnia päästä ehdolle toista kertaa peräkkäin, mutta kyllä se voitto tuntuu vaan niin mielettömän hyvältä! Me ollaan Suomen paras Sport-blogi!!! Tästä kaikesta haluan kiittää sinua, sillä ilman teitä uskollisia lukijoitani en olisi nyt tässä.blogawards2016_144-900x600blogawards2016_10-900x600 blogawards2016_22-900x600

Olen kehittynyt vuosien aikana niin kirjoittajana kuin kuvaajanakin teidän ansiostanne. Olette vaatineet minulta kehittymistä ja monipuolisuutta. Olen vaatinut sitä myös itse itseltäni. Haluan luoda värikästä, minun näköistäni inspiroivaa sisältöä, jonka parissa voitte viihtyä. Takana on tuhansia tunteja työtä, monen kovalevyn verran kuvia ja vaikka työtäni teenkin intohimolla suoraan sydämestäni, on tämän tunnustuksen saaminen jotain todella arvokasta. Harrastus muuttui vuosien saatossa työkseni.

The Blog Awards Finland on toimialan yhteinen kilpailu, joka palkitsee vetovoimaisinta sisältöä ja sen parhaita tekijöitä alustasta ja mediasta riippumatta. Kilpailun tuomaristo koostuu blogi- ja tubemaailmaan asiantuntijoista, jotka valitsevat voittajan jokaisesta kategoriasta. Voittoni kolahti siis asiantuntijaraadin toimesta, joka luo itseeni uskoa omasta osaamisestani ja luovuudesta työssäni. Kuljen omia polkujani ja haluan kannustaa myös muita tekemään samoin! Omaan juttuun pitää aina luottaa ja uskoa. 

Aivan huikea ilta ja onnitteluni vielä jokaiselle voittajalle ja ehdolla olleelle! <3 Tänään juhlitaan ystävät -Eblogawards2016_143-600x900

Kuvat – A-lehdet Oy / kuvaajat Paula Virta ja Petri Mulari

Asu – Puma / Korut Glitter

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

21 vastausta artikkeliin “SUOMEN PARAS SPORT-BLOGI!!”

 1. Huikea juttu, onnittelut! Olet ehdottomasti palkintosi ansainnut, sillä blogistasi saa todella paljon inspiraatiota ja muutenkin, ajattelemisen arvoisia pohdintoja. Kiitos, että olet jaksanut panostaa blogiisi, ja vielä kerran, onnea <3

 2. Aika epäkunnioittavaa GAALAA kohtaan tulla paikalle tuollaisessa asussa. Käytöstavat hei haloo… Etikettiluento vois olla paikallaan 🙂

  • Pukukoodi oli tumma puku. Ei ehkä ihan putoa etikettiin nuo jumppa-vaatteet.

 3. Onnea ihan superisti, oot kyllä voittos ansainnut ehdottomasti! <3 Sun blogi erottuu muista just laadukkailla kuvilla ja voimakkailla teksteillä, joista saa aina inspistä 🙂

 4. Vitsit miten freessi ja kaunis tyyli sulla oli! Musta sua edustaa hyvin tollanen puku, todella tyylikäs valinta ja onnittelut voitosta <3

 5. Mielettömän paljon onnea Eevi!
  Sun blogi on todella inspiroiva,monipuolinen ja ehdottomasti olet voittosi ansainnut 🙂
  Itse intohimoisena sali harrastajana toivoisin jatkossa lisää juttuja / kuvia / vinkkejä juuri sali harjoittelusta.
  Onnea vielä <3

 6. Öö jos pukukoodi on tumma puku, (=naisella vähintään cocktailmekko) kuka tulee paikalle sporttivaatteissa..

  • Voi hyvät ihmiset, tämä ei ole sporttivaate. Tämä on pukuhaalari, joss sporttiset yksityiskohdat, hyvin trendikästä muuten tällä hetkellä ja Eevin tyyliin sopivaa! Mikä teitä vaivaa, keskittykää omiin asioihin.
   Eeville onnittelut, mahtava blogi!

  • Se on aivan sama, onko joku vaate trendikäs tai kantajalleen sopiva, jos se ei ole pukukoodin mukainen. On vaan junttia ja huonoa käytöstä olla noudattamatta pukukoodia.

 7. Onnea kovasti!olet ihanan pirtsakka ja sporttinen tietysti.!☺ kiitos kivasta blogista!

 8. Aivan ihana tuo puman asu, mistä olet sen ostanut? 🙂 Super Paljon Onnea pystistä!!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta