TERVEISIÄ VÄLIPALATAIVAASTA

*kaupallinen yhteistyö;NJIEminifitness_propud_resepti_terveellinen

Iltapäiviin tarvitaan usein puhtia, jotta jaksetaan vielä puuhastella asioita pitkän työpäivän jälkeenkin. Suuntaat sitten salitreeneihin tai uimahalliin, tarvitset terveellistä energiaa. Terveellinen välipala ei kuitenkaan tarkoita tylsää – ainakaan enään tätä maistettuasi! 

Tämä resepti on tippunut suoraan välipalataivaasta, sillä se paitsi maistuu taivaalliselta, löytyy siitä myös linjakkaat ravintoarvot. Tämä herkku on myös varsin täyttävä, joten nälän kurnimista ei tarvitse hetkeen miettiä! Runsaasti proteiinia, hyviä hiilihydraatteja ja hieman kookosöljyn helliviä rasvoja. Ihanan makea iltapäivään, tai miksi ei täydellinen välipala myös treenien jälkeenkin…minifitness_valipala_proteiinivanukas_laktoositon

ProPud Sandwich (2 kpl)

2 dl kaurahiutaleita

1 rkl kookosöljyä

1/2 dl kookosjauhoja

1 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

25-30 g proteiinijauhetta vanilija tms (käytin valkosuklaa hasselpähkinää)

Muutama tippa steviaa oman maun mukaan (käytin toffeenmakua)

2 valkuaista

1 kokonainen muna

Keksien väliin täytteeksi haluamaasi ProPud-makua

Laita uuni kuumenemaan 185 asteeseen. Erottele munanvalkuaiset ja vatkaa valkuaiset sekä kokonainen muna kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää mantelimaito. Kaada munavaahto taikinaan ja lisää sekaan vielä nestemäinen kookosöljy ja stevia. Sekoita ja lisää mausteita halutessasi! Muotoile pellille neljä keksiä ja paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia kunnes pinta on kauniin kullanruskea

Vinkki; makeuden määrittää käyttämäsi proteiinijauhe. Voit käyttää halutessasi mausteina esimerkiksi vanilijajauhetta tai kardemummaa

Anna keksien jäähtyä hetki ja lisää väliin ProPud-vanukasta. Voit myös siirtää valmiit ProPud Sandwichit jääkaappiin jähmettymään hetkeksi!

minifitness_propud_vanukas

minifitness_terveelliset-herkut_propud-tayte

ProPud-vanukkaat ovat löytyneet jo hetken aikaa Suomestakin ja olemme tästä enemmän kuin innoissamme! Koska ravintoarvot ovat täydelliset, voi tuota herkkua nauttia täysin huoletta kiireisen arjen keskellä tai herkkuhimojen iskiessä siellä sohvannurkassa. Minusta ProPud muistuttaa maultaan paljon lapsuuteni vanukasherkkuja ja meillä kotona tämä on noussut ihan välipalojen hitiksi niin suoraan purkista lusikoituna, kuin terveellisien herkkureseptienkin osana.

Tämä vanukas on sokeriton ja vielä laktoositonkin – oma vatsani kiittää tästä, sillä omaan hyvin laktoosiherkän suoliston. Tämä on myös erinomainen vaihtoehto perinteiselle rahkalle, sillä se sisältää 20 g proteiinia. Vaikka en itse maitotuotteita päivittäin nautikkaan, en niistä kokonaan kieltäydy kisakauden ulkopuolella. Nämä ihanat vanukasherkut ovat tulleet jäädäkseen arjen terveellisiin herkkuhetkiin!
minifitness_njie_propud_healthy_lifestyle

 

Maistuvaa torstaita -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

24 vastausta artikkeliin “TERVEISIÄ VÄLIPALATAIVAASTA”

 1. Hei Eevi, puhut paljon puhtaasta ruuasta ja luukutat tuotteiden alkuperän puolesta jne. jne. sekä kerrot kärsiväsi herkästä suolistosta. Mutta jotenkin tämä kyseinen kaupallinen yhteistyö särähti minulla korvaan. Tämä tuote näyttäisi kuitenkin olevan aika täynnä lisäaineita, jos katsoo aineisosaluetteloa. Ja toki, tätä on moni muukin kehunut, että on herkullinen. Lähinnä siis mietin, että syötkö näitä oikeasti vai teitkö tämän postauksen, koska sait siitä korvauksen?

 2. Mulla kans toi tuotteen sisältämä aspartaami, sekä suklaa version karamellisoitu sokerisiirappi särähtää korvaan. Et ei nyt ihan hirveen terveelliseltä myöskään mun silmiin näytä. Ja ihan kiitettävästi lisäaineita kyllä…

 3. Eevi, uskottavuutesi hyvinvointi/terveysbloggaajana kärsii kun suostut mainostamaan aspartaamihöttöä terveellisenä herkkuna 🙁 Alat helposti menettämään niitä oikeasti terveystietoisia lukijoita jos lähdet tuolle linjalle. Muuten blogisi on ihan ykkönen <3 mutta tällainen yhteistyö saa miettimään arvojasi.

 4. Samaa mieltä. Eihän tossa ole mitään terveellistä.
  Täynnä lisäaineita ja makeutusaineita…ei näin Eevi, nyt suostuit huonoon yhteistyöhön.

 5. Miten tällaisia aineita sisältävä tuote voi olla mielestäsi ravintoaineiltaan täydellinen??: Ainesosat Caramel: Korkeapastöroitu maito, maitoproteiini, stabilointiaineet (selluloosakumi, karrageeni, dekstroosi), hapettumisenestoaine (natriumfosfaatti), värit (sokerikulööri, beetakaroteeni), makeutusaineet (asesulfaami K, aspartaami), aromi, laktaasientsyymi. Sisältää fenyylialaniinin lähteen. Sisältää luontaisesti esiintyviä sokereita.

 6. Noi on niin hyviä!!!!! Edellämainitut ihmiset eivät sitten varmaan käytä myöskään sokeria eivätkä kovia rasvoja eivätkä valkoisia jauhoja 😉
  Tuskin näitä nyt kauhean moni kolmea purkkia päivässä syö. Ja minun mielestäni tällainen voi olla ”herkku” tai ”pahe” sitten….

  Nää on ihan munkin lemppareita ja minun mahani ei kestä rahkoja yms mutta näitä se sietää joka on ihan huippua!!!

  • Kyllä minä ainakin käytän paljon mieluummin sitten oikeata rehellistä sokeria ja voita kuin aspartaamia ja lisäaineita. Jos herkkua haluan 🙂 tässä kritisoitiin, että miten rahaa vastaan voi mainostaa/hehkuttaa lisäaine moskaa vaikka muuten ollaan ”puhdas” ruoka intoilijoita. Ei niinkään sitä saako herkkuja syödä vai ei.

  • Paheena menee, mutta kun mainostettiin terveellisenä välipalana. Mielestäni terveellistä välipalaa ei tarvitse ajatella paheena. 🙂

 7. Tuo suklaanmakuinen on hyvää! Tiedostan, että tuote ei ole ainesosiltaan lähelläkään täydellinen. Kuitenkin välillä tuollaisen pystyy syömään, ja elossa ollaan silti 😉 Jos pääosin syödään puhdasta ruokaa, en usko kyseisen vanukkaan myrkyttävän kehoa totaalisesti 🙂

 8. Oon kanssa samaa mieltä osan kommentoijista kanssa siinä ettei tuo ehkä kaikkein terveellisintä ole MUTTA oon tuota suklaan makuista noista syönyt ja voi että NAM se maistuu samalta kuin lapsena syöty vanukas ja on ihan kaikkien niiden lisäaineiden arvoista 😀 . Ja kyllä mä mielummin tuota syön kuin ns normaalia vanukasta. Itellä on kans vatsa tosi herkkä maitotuotteille enkä niitä oikeastaan käytä muuta kuin juuri tuon vanukkaan, jutta proteiinipatukan ja juuston yhteydessä.

 9. Ihana idea! Kirjoitit että pro vanukasta on löytynyt jo hetken aikaa Suomestakin, kun olit jenkeissä törmäsitkö johonkin vastaavaan!? Jos niin mikä? 🙂 entäs proteiinijauho?

 10. Mikä ihmeen Eevin kritisointi nyt on menossa? Joka postaukseen tulee aiheesta riippumatta paljon ikäviä kommentteja, jotka voisi aikuismaiseen tyyliin jättää lähettämättä. Ei kaikkea tarvitse sanoa mitä ajattelee. Eri mieltä saa olla, mutta se oma mielipide on toisinaan ihan fiksua pitää omana tietonaan. Miettikääpä jos itse olisitte bloggaajia; vaikka kuinka yrittäisitte tehdä hyvin hommanne, aina tulisi kuraa niskaan. Siirtykää hyvät ihmiset seuraamaan jotain muuta blogia, jos ei miellytä.

  • Mut nyt puhuttiinkin asiasta. Ei terveysintoilija saa mainostaa lisäainepommeja.

  • Ei tässä ole mikään mollaa Eeviä kampanja menossa. Ainakaan omalta osaltani. En vaan välitä siitä, että hehkutetaan puhtaiden ruoka-aineiden perään ja sitten kuitenkin kaupallisissa yhteistyössä (kun saadaan rahaa) hehkutetaan aspartaami ja lisäaine moskaa. Ei ole minun mielestäni kovin vakuuttavaa. Tämä vain minun mielipiteeni. Enkä sanonut että näitä ei saisi syödä, jokainen voi syödä mitä haluaa 🙂

 11. Hyviä ovat vanukkaat, mutta eikö sulla maha reagoi aspartaamiin tai muihin makeutusaineisiin, kun ilmeisesti omistat aika herkän vatsan? Haluisin käyttää tuotetta paljon enemmän, mutta makeutusaineiden aiheuttamat oireet rajoittavat käyttö.

 12. Mietin ihan samaa juttua kun moni muukin, koska itse omaan herkän vatsan ja makeutusaineet on yksiä pahimpia mun vatsalle.
  Lisäksi aspartaami-sanakin saa niskakarvat pystyyn eikä asesulfaami sen parempi oo. Harmittaa, kun niin monissa proteiinijauheissa ja muissakin käytetään aina vähintäänkin tuota asesulfaamia. :/
  Ja jos ei käytetä, nousee hintakin heti pilviin tai ainakin ylemmäs kuin muissa.

  Oon silti itsekin tuota caramel-makuista propudia maistanut ja olihan se aivan taivaallisen hyvää! Siksi harmittaakin, kun makeutus on hoidettu noin. :/

  Tarkoitus ei ollut kuitenkaan Eeviä kritisoida vaan lähinnä pohtia asiaa. 🙂

 13. Moikka, oon koittanut kaikilla maailman hakusanoilla etsiä tietoa miten syödä samana ja seuraavana päivänä alkoholin käytön kanssa. Syön tietyllä ruokavaliolla säännöllisesti kokoajan ja tiedossa on 3 päivän mökkireissu jolloin koko 3 päivää tulee tintattua alkoholia reilulla kädellä. Tämä on siis poikkeus juttuja ei todellakaan kuukausittain toistuva ilmiö. Haluaisin tietää miten minun kannattaisi syödä tuona aikana, että jollain tasolla voisin vähentää haittoja, juomattomuus ei kuitenkaan ole vaihtoehto, koska tätä niin harvoin tapahtuu. Kannattaisiko minun syödä ruokavalion mukaan jättäen hiilarit ja rasvat pois. Olisiko sulla mitään vinkkejä! 😁 Kiitos jo etukäteen, jos vinkkejä löytyy siitä olisi suuri apu ja saisi tällekkin asialle mielenrauhan !

 14. Mua kans ihmetyttää miks hyvinvointibloggarit ja puhtaasti syövät mainostaa urakalla näitä lisöainevanukkaita, rahkoja ja jugurtteja. Eevi ei ole ainut vaan moni muukin tekee tätä. Outoa, koska sotii muita periaatteita vastaan.

  Mäki oon maistanu tota suklaan makusta ja olihan se ihan jees mut esim niitö sisun tuotteita en maista koska aspartaami jne. Harmi kun pitää mainostaa sokerittomina ja terveellisinä vaikka sit niihin tungetaan muuta moskaa.

 15. En ylistä aspartaamia, mutta mielestäni valkoinen sokeri on ihan yhtä lailla myrkkyä keholle. Minua sokeri väsyttää (nostaa nopeasti verensokerin ylös ja laskee dramaattisesti), sekottaa aineenvaihduntaa, aiheuttaa suurta riippuvuutta (herkkupäivän jälkeen haluaisi jatkaa mässäämistä), ei tee mieli oikeaa ruokaa ja mitä tähän nyt vielä luettelisi… sokeri on pitkään maksettu tiedetutkimuksissa näyttämään vaarattomalta. Minä siis mielummin valitsen aspartaamin tai hedelmät.

  Ja ainiin, syön välillä propudin kun makeannälkä iskee. En ole huomannut samoja vaikutuksia kuin sokerin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta