HERKKUPÄIVÄT – ROOTS HELSINKI & PURE HERO

minifitness_aamiainen_vege_helsinkiOudoin kysymys jota minulle esitetään tasaisen tappavaan tahtiin kuuluu näin; ”syötkö koskaan herkkuja ja jos syöt niin kuinka usein”? Syvä hiljaisuus. Minähän rakastan hyvää ruokaa! Kauniiden kattauksien taiteilu on yksi lempipuuhistani. Ehkä saatoin jo ostaa joulupöytään servettikoristeet…rakastan toki myös terveyttäni ja terveellisiä asioita, mutta kyllä täydellinen porkkanakakku tai suussa sulava jäätelö maistuvat minullekin aina välillä. Ehkä se mikä nousee esiin herkkupäivissäni on se että teen valintoja usein paitsi maun, myös fiiliksen pohjalta. Sokerista tulee aina huono olo, joten saatan valita mieluummin jotain muuta – ja mikäli en halua kärsiä vatsavaivoista, kannattaa pysytellä maidosta ja gluteenista kaukana. Suureksi herkukseni on noussut raakajäätelöt, joista en saa tarpeekseni – paitsi siinä vaiheessa kun vatsaan ei enää yksinkertaisesti mahdu. Herkkupäivän lopputulema ei ole siis aina se huono olo ja sokeripiikkien aiheuttamat energiatasojen heilahtelut…

Viime lauantaina aloitin aamuni Roots Helsingin maapähkinäjäätelöllä ja matchavohvelilla (paras yhdistelmä ikinä), josta jatkoin raakaherkkujen maailmassa I Love Me-messuilla Pure Hero:n raakaherkukontilla. Taisimme tilata suklaabrowniet ja lakritsijäätelöt päivän aikana kahteen kertaan…että sen verran hyvää se oli. Tämä kahvila on aikaisemmin löytynyt vain Turusta, mutta on nyt tuonut herkkujaan myös Helsinkiin – luojalle kiitos! Mestahan löytyy Aleksanterinkadulta Kluuvista.minifitness_helsinki_roots_aamiainen_vege minifitness_helsinki_roots_aamiainen minifitness_vegaaninen_kahvila_helsinki

Mutta sitten takaisin tuohon aamiaiseen. Se oli täydellinen. Siispä lauantain suositukseni on mennä kokeilemaan ensin klo 10 Helsinki Rootsin gluteenitonta ja maidotonta aamiaislautasta + jälkiruoaksi matchavohveleita maapähkinäjäätelöllä + kahvilla. Siitä pienen sulatteluhetken jälkeen kannattaakin tallustella kohti Pure Heron herkkuja. Tämä combo ei voi mennä pieleen! 

Ensi lauantaina aion kokeilla taas uutta aamiaismestaa. Jos teillä on hyviä vinkkejä, otan ne enemmän kuin mielelläni vastaan! <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “HERKKUPÄIVÄT – ROOTS HELSINKI & PURE HERO”

 1. Laitoit instagramissa, että blogissa aamiais- ja herkkuvinkit, olisin todella toivonut että luvassa olisi ollut ITSETEHDYN aamiaisen ja herkkujen vinkit. Nyt joudun pettymään, koska en asu Helsingissä, en voi koikeilla paikkoja jne.
  Mutta mainontaa mainontaa…

  • Mulla käy niin päin että saan näistä inspiraatiota tehdä itse 😀

  • Musta on tosi hyvä juttu, että näistä paikoista kerrotaan täällä. Ei niistä muuten kaikista tiedä ja varsinkin ne, jotka ei Helsingissä asu (kuten vaikkapa minä) on varmasti onnellisia saadessaan hyviä vinkkejä minne mennä. Kiitos Eevi 🙂

 2. Roots on pakko mennä testaamaan! Suosittelen aamupalapaikaksi KUUMAa Albertinkadulla. Toisena suosituksena Healthinki, mutta se ei valitettavasti ole lauantaisin auki 🙁

  • Healthinki mainosti juuri muutama päivä sitten, että ovat jatkossa auki myös lauantaisin 🙂

 3. Tosi kiva postaus !
  Mitä sä syöt normaalisti aamupalaksi, jos ei kannata syödä maitoa tai gluteenia sisältäviä ruoka-aineita?

 4. Mä tulin vaan kysyyn ihan aiheen vierestä.. Miten sä hoidat sun hiuksia!??! I h a n a t

 5. Kannattaa testata Cargo (Ruoholahdessa) -sieltä saa ihanat mehut ja mesta on aivan mieletön aamuauringossa! Suosittelen!!
  Luin siitä myös täältä mangossmile.blogspot.com

  • Vitsi oot Instassa kuolannut niitä kuvia! Täytyy siis testata 🙂 Onko lauantaisinkin hyvä tiedätkö? Ettei ole ihan täysi? Kiitos vinkistä <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta