3 MINUUTIN MUKIKEITTO

minifitness_nopea_keitto_terveellinenTänään olen saavuttanut jotain yllättävää. Keksin flunssapäissäni nimittäin varmasti koko blogihistoriani laiskimman reseptin! En ole useinkaan se laiskimuksena tunnettu tyyppi, mutta flunssaisena on minunkin pakko jarruttaa. Hetken päästä kuitenkin tajusin, kuinka tämä on itseasiassa aivan täydellinen mukikeittoresepti juuri sellaisiin hetkiin, kun ei jaksa edes sitä tomaattia pilkkoa. Mukikeiton tekoon ei vaadita edes sen ihmeempiä raaka-aineita ja sen valmistaminen vie vain hassut 3 minuuttia.

Sisällytin reseptiin tottakai kaikkea kehoa parantavaa, boostaavaa ja suojaavaa tavaraa, kuten valkosipuliuutetta, kurkumaa, mustapippuria ja kasvisten omia suojaravintoaineita. Nyt hörppimään pöpöt pois!minifitness_resepti_3minuuttia_mukikeitto

MULLISTAVA MUKIKEITTO

3 MINUUTIN RESEPTI 

kiehuvaa vettä (vapaasti)

pakastekasviksia (vapaasti)

80 g valmista jauhelihaa tai nyhtökauraa

1 tl kurkumaa

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl Kyolic valkosipuliuutetta

1/2 kasvisliemikuutio

1/2 tl Tabasco Chipotle pepper sauce-kastiketta

1 tl Ginger People inkiväärisosetta tai inkiväärimehua

Kaada kiehuva vesi kuppiin tai muuhun syvään astiaan. Laita hieman sulaneet pakastekasvikset ja haluamasi proteiininlähde nesteeseen pehmentymään (nyhtökaura, jauheliha tms). Lisää liemeen kasvisliemikuutio ja muut mausteet. Lisää mausteita ja potkua halutessasi! Nauti kuumanaminifitness_mukikeitto_resepti_3minuuttia

Ensin ajattelin että onpahan taas mun tuuria. Lunta tulee, Eevi saa flunssan ja Minissä on kesärenkaat. Tällä yhtälöllä en siis ole liikkumassa mihinkään. Tavallaan tämä kaikki oli hyvääkin tuuria, sillä ilman flunssaa olisi minulla enemmän ongelmia ratkaistavana – millä liikkuisin kaikki päivät? Nyt minulla on tämän sijaan vain yksi ongelma joka on ja pysyy; kuinka päästä kauppaan? Kun kaapit tyhjenevät, alkaa Wolt laulamaan. Ehkä myös Even ja Minnan WhatsApit täyttyvät siinä vaiheessa kauppalistoista…

Flunssa kertoo minulle nyt siitä, että keho tarvitsee lepoa. Eikä siinä muu auta kuin antautua ja asettua X-asentoon! Kotimme paras piilopaikka on möykky, eli siis kolo. Se on syvennykseen upotettu sohva, johon mahtuu parhaimmillaan viisi henkeä. Nyt tosin saan maata siinä Lolan kanssa ihan miten päin tahansa. Flunssapäivä numero kaksi menossa, toivottavasti tässä mennään jo loppulaskennassan parissa…viikonlopuksi olisi oikein kiva tervehtyä ja päästä nauttimaan tuosta mielettömästä säästä!

Ps. tunnen kuinka energiatankit täyttyvät tässä maatessa <3 minifitness_home

 

Terkkuja kolosta -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “3 MINUUTIN MUKIKEITTO”

  1. Täytyypä kokeilla joskus tätä, vaikuttaa niin hyvältä reseptiltä! Ja kysymys: Muistan että joskus olet kirjoittanut chlorellasta ja spirulinasta. Suositko itse niitä tablettien vai jauheen muodossa? Onko sinulla tietoa/kokemusta että imeytyykö jauheen muodossa oleva paremmin elimistöön kuin tabletit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta