STRESSITÖN LOMA

*Yhteistyössä TUIMinifitness_life_malibu

En tiedä mihin tämä aika oikein katosi, mutta lomalle lähtö olisi huomenna. Tiedättekö sen fiiliksen kun on niin paljon kaikkea ettei ehdi edes miettimään koko lomalle lähtöä? Tajusin tuossa juuri että en ole ehtinyt edes teille mitään tästä matkastani mainitsemaan, mutta luvassa on siis lämpöä myös blogin puolella! 

Olen oikeastaan koko aikuisikäni harrastanut omatoimimatkailua, joka vaatii usein paljon suunnittelua ja erinäisiä varauksia. Siihen tarvitaan ideoita ja aikaa, joka luo ainakin itselleni usein paniikkia ja hikikarpaloita ennen kuin pääsee lopulta itse lomasta nauttimaan. Koska olen kohtalaisen kiireinen nainen, päätin tällä kertaa antaa jonkun muun suunnitella matkani mahdollisimman helpoksi ja stressittömäksi.

Aloin sulattelemaan ajatusta valmiiksi paketoidusta matkasta ja sain myös Even innostumaan ideasta. Pian päädyimmekin selailemaan TUI:n matkoja netistä ja haaveilemaan kunnon irtiotosta. Evellä oli kokemusta pakettimatkoista ja entisenä kohdeoppaana oli hänellä selkeä näkemys loman varaamisesta. Siinä ei varmaan kymmentä minuuttia kauempaa mennyt kun suunnitelma oli jo kasassa!

Varasimme kalentereistamme ensimmäiset yhteiset vapaat viikot. Kerrankin en olisi vastuussa mistään muusta kuin siitä että ehdin koneeseen. Koko loman varaaminen tuntui itselleni jopa liiankin helpolta. Ymmärrän nyt todella hyvin miksi pakettimatkat ovat nimensä mukaisia ja miksi ihmiset sellaisen mielellään valitsevat. Odotan mielenkiinnolla millaisia fiiliksiä tämä reissu tulee itsessäni herättämään. Minifitness_kookos Minifitness_New Nordic_aurinkotabletti Minifitness_tasapainossa

Olen ollut valmiiksi paketoidulla matkalla viimeksi 10-vuotiaana. Lomatarjonta on kuitenkin tuosta ajasta selvästi laajentunut ja kaikki mahdollinen on nyt valmiiksi mietitty. Vaihtoehdoista löytyy niin menopään aktiviteettilomia, kuin nautiskelijankin rauhallisia paratiiseja. TUI:n Blue Star-hotellikonseptiin sisältyi itselleni kaikki tärkeät elementit; aurinko, rentoutuminen, helppous, terveellinen ruoka ja tietenkin ne treenimahdollisuudet. Stressittömyyttä alusta loppuun ja ihan omannäköinen loma. Miten ihanaa on päästä vetämään vähän happea kaikesta ja latautumaan kovan syksyn jälkeen. Tämä jos joku on totaalinen hyppy aurinkoon!

Omana tehtäväni on nyt ainoastaan pakata laukut ja raahautua huomenna lentokoneeseen. Hauskaahan tästä tekee muuten se että Eve palaa tänään MM-kisoista Puolasta ja saan pakkailla täällä kahden naisen laukut ja valmistella eväitä tulevaa lentoa varten – alan jo haaveilemaan jalkahieronnasta…

Huomenna matkaamme kahdeksi viikoksi lämpöön treenaamaan, rentoutumaan ja viettämään sitä yhteistä kaivattua aikaa <3 Luvassa on treenivideoita, upeita kuvia ja tottakai loistavia lomatarinoita! Kuullaan siis pian lisää ja katsotaan mihin maahan me päädymme -E
Minifitness_dieetilta paluu Minifitness_dieetista palautuminen Minifitness_travelling_fitness Minifitness_Dubaieevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “STRESSITÖN LOMA”

  1. I h a n a a lomamatkaa!!!<3 olette takuulla sen ansainneet. Tulee itsellekin lomakuume! P.s sulla on ihana uus tukka! Niin söpö, jääkuningatar:-)

  2. Kiitos kovasti <3 Mä tykkään tukasta myös ihan tosi paljon, etutukka tuo ihan uudenlaista ilmettä.
    Tää väri tosin varmasti kellastuu täällä auringossa, mutta onneksi silver-hoidoilla saa ihmeitä aikaan 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta