THAIMAAN PARHAAT

_mg_0458
Kun puhun parhaista, en tällä kertaa puhu siitä kuinka olemme johtavina naisina onnistuneet, vaikka meidän E-tiimillä onkin kova onnistumisprosentti! Kerron tällä kertaa siitä, kuinka tämäkin kovan luokan kone menee aivan tillintallin ihan vain niin perusasiasta kuin väsymyksestä. Olen puhunut paljon unenlaadusta ja unen tärkeydestä, enkä koe tehneeni sitä turhaan. Jos oman koneeni kovalevy menee näin sekaisin vain toiselle aikavyöhykkeelle siirtymisestä ja pienestä univajeesta, miten ihmeessä oravanpyörässä juoksevat voivat olla edes tolpillaan? Olisin itse kävelevä zombie, jolla ei kovin rapsakasti leikkaisi yhtään missään. Nyt siihen sekoiluuni ja ensimmäiseen puolikkaaseen päivääni Thaimaan Phuketissa! 

Lensimme ensin Krabille, josta matkustimme Phukettiin discobussilla. Discobussia se muistutti vähintäänkin skitsofreniaa aiheuttavan sisustuksen osalta, sillä me nukuimme tyytyväisinä kolme tuntia tasaisesti heilahtelevassa bussissa unilaput silmillä ja tupot korvissa. Vaikka olimmekin nukkuneet 10 tuntisesta lennosta puolet, vaatii näiden koneiden sataprosenttinen toimiminen vähintään 8 tuntia unta. Helpotusta toi kuitenkin se että kyseessä oli TUI:n pakettimatka, joten saatoimme vain liikkua hattivatteina paikasta toiseen ilman aivotoiminnan ylikuumentumista. Oma kovalevyni ilmaisi heti Centara Kata Resorttiin päästyämme pieniä hidastumisia, jotka ilmenivät paitsi lumpsuvina luomina myös hitaalla toiminnalla._mg_0495

En ole hetkeen tuntenut oloani näin blondiksi! (koska tavallisestihan vain loistan älylläni). En kyennyt saamaan päivän aikana yhtäkään kunnon lausetta aikaiseksi vieraalla kielellä. Eve taisi joutua tilaamaan päivän jokaisen muonituksen minunkin osaltani. Kommentoin lähinnä ”otan samaa”. Hymyilin outoa hymyä jokaiselle joka yritti puhua, koska en saanut mitään selvää mistään. Jatkoin vahvasti myös salille lähdössä, sillä ihan yksinkertaisen repun narut tuntuivat minusta käsittämättömän vaikeilta ymmärtää. Vedellessäni naruja suuntaan ja toiseen viitisen minuuttia, Eve korjasi asian yhdellä vetäisyllä. Pissat housussa numero yksi.

Vaikka sali on yksi vahvimmista kotikentistäni, aiheutti sekin kovalevyn ylikuumentumista. Ehkä kuitenkin oleellista on mainita lisähaasteesta, jonka aiheutti sähkökatko. Koko kylä oli kohtalaisen pimeä ja niin oli meidän hotellin kuntosalikin – sieltä ei löytynyt edes romanttista kynttilänvaloa kuten kaikkialta muualta. Ei kuitenkaan tarvinnut näiltä apinoilta paljoakaan kysellä voisiko pimeässä treenata, sillä sen kummempia neuvotteluja käymättä molemmat ponkaisivat treenin käyntiin klo 19.39 – tulta perseen alla vauhditti myös se että huomasimme salin sulkeutuvan klo 20.00.

Sotkin siinä crossarilla HIIT-treeniä, jonka olin päättänyt supistaa 1min maksimi työtä x 1min lepoa jaksotteluun aikataulun vuoksi. Hyvinhän tuossa ehtisi vetäistä kunnon hien ja sykkeet maksimiin! Ensimmäisellä rykäisylläni kuitenkin huomasin kuinka kummallisesti koko crossarin valonäyttö heilui ihan jokaiseen suuntaan ja alkoi aiheuttamaan pienelle pääkopalleni aikamoisia haasteita. Päätin olla pyörtymättä ja tuijottaa tapittaen yhteen pisteeseen, jotta näköaistini kykenisi lähettämään edes yhden fiksun viestin aivoilleni; nyt treenataan tyyppi!_mg_0415

_mg_0421 _mg_0438Hikeä ei tarvinnut kauaa odotella, sillä olin kaatanut ilmeisesti päälleni saavillisen. Heittämällä koko vuoden paras ja nopein hiki. Treenikin oli kohtalaisen kova, sillä saimme lisäaikaa vielä 15 minuuttia, jonka hyödynsin tabatalla. Liikkeiden järjestyksestä minulla ei toisella kierroksella ollut enää mitään muistikuvaa, kunhan jatkoin tutuksi tullutta sotkemista ajatuksella; kunhan pysyt liikkeessä! Pimeä sali ja hikiset muijat, pissat housussa numero kaksi.

Myöhemmin yritin aukaista lasista liukuovea, joka oli jo valmiiksi auki. En kuitenkaan päässyt siitä sisään, koska aivoni ymmärsivät virheellisesti oven olevan kiinni. Onneksi Even aivot osasivat ratkoa pulman – pissat housussa numero kolme. Pankkiautomaatilla en kyennyt saamaan rahaa ulos. Viidennellä kerralla otin Even viereeni ihmettelemään ja tosiaan, kun kone kysyy onko ok laskuttaa nostosta ja vastaat joka kerralla EI, et varmasti ole saamassa rahojasi koskaan. Pissat housussa numero neljä. Tämähän on aivan perus juttu ulkomailla blondi!

Huomaan listani olevan tämän päivän osalta kohtalaisen pitkä, joten ehkä tämä jätetään nyt vaan tähän. Selvennettäköön, että näin skarpit ja usein varsin fiksut naiset eivät ole tottuneet kohtaamaan tällaisia perustavanlaatuisia ongelmia ikinä. Tämä kävi hieman itsetunnolle, mutta onneksi tämän kaiken voi laittaa univajeen piikkiin! Tänään päivän toiminta on vähintäänkin pelkästään johtavaa, koska takana on 9 tuntia unta ja kaurapuurot. Mukana on myös toinen puoliskoni Eve, joten matkaseura ei voisi enää mitenkään johtavampi olla <3 

Kuullaan taas pian -E 

Kuvat – Eve

Shortsit / ZARA Kengät / SUPERGA Paita /  CHARLOTTE RUSSE / Hattu / H&M Lasit / FENDI

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “THAIMAAN PARHAAT”

 1. Haha, kuulostaa lupaavalta!
  Meillä on Thaikkuihin tulossa reissu tammikuussa ”blondiparina” ja sali kuulostaa mielenkiintoiselta 😀
  Pitää sulta kattoa vinkkejä muutenkin Thaikkua varten.
  Hauskaa reissua, täällä jo odotellaan uutta postausta!

  • Hei ihan mahtavaa Nina 🙂 Täältä nimittäin pesee vinkkejä varmasti hyvin teidänkin reissulle!
   -E

 2. Hyvä että olet päässyt lomalle!!! Ja että et ole siellä yksin…;)
  Ihanaa lomaa teille molemmille. Tällä tarvotaan pilkkopimeässä ja loskassa…

  • On kyllä oltu loman tarpeessa, ainakin näiden 11 tunnin yöunien perusteella 😀 Jännittää ihan tasoittuuko loman aikana
   vai painellaanko me täällä joka ilta kympiltä nukkumaan – toisaalta ei se kyllä haittaa 😉
   Kiitos, me otamme täällä kaiken irti ja ladataan akkuja sitä pimeyttä varten <3 Aurinkoa sinne -E

 3. Kuulostaa ihan meikäläisen peruspäivältä 😂 tänään on menty koko päivä sillä oletuksella että eletään keskiviikkoa, kunnes 18.13 yhtäkkiä tajusin että sehän onkin torstai, perskule… Niin tota, äitipäs lähtee tästä kokoukseen, joka alkaa toisella puolella kaupunkia 17 minuutin päästä! (Kerkesin, mutta pohdin koko kokouksen että mitä sille keskiviikolle oikein tapahtui?)

  • Minttu 😀 Sä oot kyllä aina ihan kujalla näiden päivien kanssa, mutta me mennään siinä kyllä ihan samaan sakkiin! Perjantait tulee
   aina yllätyksenä ja niin tulee lomatkin 😀 Sä olet kyllä sellainen veturi teidän perheessä että oksat pois <3 -E

  • Jonkun on oltava veturi että muut pääsee eteenpäin😉 no joo, joskus mä kuvittelin että tää mun sekoilu on väliaikaista, mutta alan pikkuhiljaa tajuta ettei se taida olla 😂

  • hahahah 😀 Voi Minttu, ei ei, pidä toi! Elämä on sulle ja mullekin paljon kivempaa! -E

 4. Moikka! Minkälaisia ilmoja phuketissa on nyt ollut? Iphonen sääsovellus näyttää ukkosmyrskyjä joka päivälle 😨 Ollaan tulossa kahden viikon päästä samoille mestoille. Kivaa lomaa teille 😊

  • Moikka Tiina,
   Sää on tosiaan hyvin vaihtelevaa, mutta aika pilvistä täällä on ollut. Ollaan yhden kerran päästy nauttimaan auringosta 🙂
   Satanut on muutaman kerran. Toivotaan että säät paranee pian <3 Ihanaa että pääset tänne lomailemaan, ihan parasta -E

 5. Moikka! Ihanaa, kun oot päässyt lomalle 🙂 Thaimaa on kyllä ihan paras paikka nollata aivot, varsinkin kun kaikki on teillä nyt valmiina. Nauttikaa!
  Tuli mieleen, kun puhuit joskus sulla olleen vatsaongelmia. Mä tykkään ihan hirveesti puurosta ja kaurapuuroa oonkin vedellyt joka aamu ties kuinka kauan. Nyt kuitenkin oon huomannut, että ilman suomalaisia viljoja mun vatsa voi niin paljon paremmin, joten puuro on jäänyt hetkeksi.. Mutta mun kuitenkin tekee sitä ihan hirveesti mieli eikä aamut vaan starttaa yhtä hyvin ilman mun puutoa! 😀 Haluaisinkin kysyä, että millasen reseptin sä oot kehitellyt sun aamupuurolle? Haluaisin testata, sopisko se mullekin. Ainakin muistelisin, että säkin oot ollut puuron ystävä, mutta syönyt gluteenittomasti? Kiitos ihan älyttömästi jos jaksat vastasta, ja muista nyt vielä nauttia sielä lämmössä! 🙂

  • Moikka Hanna 🙂
   Mä niin tunnen sun tuskan 😀 Puuro on pop! Kokeile gluteenittomia kaurahiutaleita, tai sitten tattarihiutale tai amaranttihiutale!
   Vaihtoehtoja löytyy onneksi. Sekaan suosittelen kokeilemaan raakakaakaojauhetta, tulee ihan sairaan hyvää suklaapuuroa 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta