KEHO TOIMII MIELEN KAUTTA

_mg_9996Havahduin tänään siihen tosiasiaan, että meillä on enää kaksi päivää ennen TUI:n koneen nokan suuntaamista kohti Helsinki-Vantaata. Täällä on päivät menneet todella nopeaa vauhtia! Reissumme on keskittynyt pitkälti treenaamiseen, palautumiseen ja siinä sivussa toki myös sopivasti rentoutumiseen. Palautumista on edesauttanut tämä lihaksistoa hellivä lämpö, sekä törkeän edulliset hieronnat joihin voi kävellä sisään sitten kun itse ehtii.

Vaikka tältä reissulta ei tullakaan kotiin totaalisesti rentoutuneina lomalaisina nenät palaneina, on täältä paljon kotiin vietävää. Mieli ja keho ovat saaneet paljon ammennettavaa tulevaa varten. Mieli on latautunut ja keho entistäkin motivoituneempi! Treenimäärät ovat olleet samat kuin kotonakin, mutta treenit ovat olleet monipuolisempia ja kiireettömyyden kautta myös säilyneet laadukkaampina. Olemme tehneet erilaisia treenejä, syöneet ravinnerikkaasti ja terveellisesti, nauttineet herkuista tankkauspäivinä ja palautuneet mahdollisimman optimaalisesti. Olemme kaiken tekemisen ja yhdessä vietettyjen tuntien aikana myös jutelleet keskenämme paljon – sekin aika tuntuu olevan kotona usein kiven alla._mg_9977 _mg_0010

Tätä kaikkea varten on joskus lähdettävä pois kotoa, jos haluaa oikeasti irroittautua arjesta ja jatkuvasta suorittamisesta. Ilman arjen aikatauluja, ilman puhelimen kanssa päivystämistä, ilman kotiaskareita ja erityisesti ilman herätyksiä. Treenilomalla on siis ehdottomasti oma funktionsa! Silloin pääsee täysin keskittymään urheiluun, ravintoon ja kaikkeen sen ympärillä. Kun arjen ulkoiset häiriötekijät on rauhoitettu, on silloin usein parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kasvattaa omaa motivaatiota. Arjen alitajuntamme käy nimittäin usein kuumana vaikka me emme kävisikään. Se ei kysy lupaa.

Jokaiselta matkalta ei lähdetä hakemaan samoja asioita, ei ainakaan meidän tapauksessa. Tämän loman aikana ei nautittu yhden yhtä alkoholipitoista juomaa, eikä valvottu yömyöhään. Ei istuskeltu ravintoloissa iltaisin tai makoiltu rannoilla tuntitolkulla. Tämä reissu oli tavallaan kaiken menneen nollaamista ja tulevaan keskittymistä. Phuket on paikkana kyllä todella monipuolinen, jossa voi jokainen helposti toteuttaa omanlaisensa loman!

Löysin tältäkin matkalta uusia treeni-inspiraatioita ja treenitekniikoita. Hikoilu sai tämän loman aikana aivan uudenlaisen käsitteen elämässäni – ai että tuota infernaalista hikoilua tulen kyllä kaipaamaan! Tältä matkalta jäi kuitenkin myös käteen paljon oppeja ja asioita, joita tulen pohtimaan vielä pitkään kotiinkin palattuani.

Kehittyminen ei ole koskaan pelkästään ulkoista, vaan väittäisin, että sisäiset muutokset ja oivallukset ovat niitä suurimpia jalokiviä. Treenilomalta on mahdollisuus palata kotiin reppu täynnä uusia eväitä elämää varten!
_mg_0027
Onneksi on vielä pari päivää <3 -E
Ps. tulen tekemään oman postauksen Phuketin ihanista treeni- ja ruokapaikoistaeevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

3 vastausta artikkeliin “KEHO TOIMII MIELEN KAUTTA”

  1. voisitko seuraavassa matkapostauksessasi kertoa, miten keliaakikko mahtaa pärjätä matkalla? Minkälaiset eväät löytyisi mahdollisesti matkalta ja itse lomakohteesta? 🙂

  2. Olen kokenut saman tuskan Intiasta kotiin matkatessani. 20 kertaa vessassa lentokonematkalla kotiin. Lentoemännät ovat tottuneet palvelemaan tietyistä kohteista tulevia ”vaativampia asiakkaita”. Rutiinilla minullekin varattiin WC käyttöön, jotta pääsen tarvittaessa nopeamminkin paikalle.

    Nuo kypsentämättömät vihannekset ja hedelmät ovat voineet hyvinkin aiheuttaa vatsataudin. Vain kansainvälisten brändien pullotetut nesteet ovat turvallisia. Joskus eivät nekään, jos pullotettu paikallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta