LOMALAISEN PEPPUTREENI

_mg_0197
*Yhteistyössä TUI

Thaimaa on varsin monipuolinen lomakohde, jonka vuoksi se varmasti vetääkin puoleensa meistä monia. Näin ensikertalaisen silmin voisin sanoa, että tuossa maassa on vielä paljon koettavaa. Kuten aikaisemmin kerroinkin, jokainen loma on erilainen ja tämä reissu keskittyi treenaamiseen. Phuket tarjosi myös meille sporttaajille aivan ihania terveyskahviloita ja loistavia treenipaikkoja! Hotellimme Centara Kata Beachin lähimmälle Kata Beach-rannalle oli matkaa kävellen kymmenisen minuuttia ja suuntasin sinne usein aamutreeneille. Hiit-treenit rantahiekassa ovat kokeilemisen arvoisia, sillä siinä jos jossain saa pinkoa menemään. Hiekka on vastuksena ja alustana yllättävän haastava kaveri! 

Kuntosali löytyi suoraan hotelliltamme, jossa sai hyvin tehtyä tarvittaessa treenin kuin treenin. Onneksemme varusteluista löytyi myös Smith-laite, joka sai minut taas hyppimään ilosta. Siinä pystyy tekemään nimittäin tarvittaessa jalkapäivän treenit todella tehokkaasti. Parasta oli laittaa ilmastointi pois päältä ja hikoilla oikein kunnolla!minifitness_centarakatabeach_hotel_gym

LOMALAISEN NOPEA PEPPUTREENI SMITHISSÄ

10-15 x 3 Prässi maaten – asetu makaamaan lattialle tangon alle ja liikuta lantio tangon alle. Aseta jalkapohjat vasten tankoa ja pidä kädet tukevasti maassa. Varmista myös että alaselkä pysyy koko liikkeen ajan lattiassa. Aktivoi keskivartalo! Polvien tulisi koskettaa alhaalla rintakehää, jolloin saat aktivoitua myös pakaran kunnolla. Asennon tulisi vastata ala-asennossa tavallisen prässin asentoa. Tähän saa laittaa painoa!

10-15 x 3 Sumo maastaveto Aseta jalat leveään haara-asentoon, varpaiden osoittaessa sivuille. Tuo tanko lähelle sääriä ja tartu tankoon reisien sisäpuolelta myötäotteella. Jännitä keskivartalo ja liu’uta tankoa lähellä sääriäsi. Koukista polvia ja taita samalla lantiosta kumartuen liikkeen mukana. Purista ylhäällä pakaroita yhteen!

10-15 x 3 Askelkyykky polvennostolla – aseta tanko yläselkään ja ota reilu askellus taakse. Aktivoi keskivartalo ja säilytä hyvä ryhti! Lantion tulisi olla suorassa koko liikkeen ajan, osoittaen eteenpäin. Katso että alhaalla polvikulma olisi vähintään 90 astetta. Tuo takana oleva, koukistettu jalka eteen polvikulmalla ja toista liikerataa yksi jalka kerrallaan 10-15 kertaa._mg_0206

Luovuus valloilleen, mahdollisuuksia kunnon treenille on aina <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “LOMALAISEN PEPPUTREENI”

  1. Kiitos lemppariliikkeitäni pakaroille. prässin tehnyt usein 1jalka kerralla, toimii mulla ainaki paremmin ja voi tehdä putkeen vuorotellen, säästyy vähän aikaa. Sumon kokenut hankalaksi tangolla, käykö kahvakuula? entä pitääkö mennä lattiaan asti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta