CHRISTMAS SMOOTHIE BOWL

_mg_0256Joulukuu on tosiaan vihdoin täällä! Olemme puhuneet tyttöjen kanssa joulusta jo syyskuusta lähtien – me kaikki olemme aivan toivottomia joulufiilistelijöitä. Laitoin ensimmäiset joulukoristeet asuntoomme marraskuun puolessa välissä ja joululahjatkin olin hankkinut jo ennen joulukuuta. En stressaannu joulusta, vaan lähinnä rakastan valmistella kaikenlaista pientä. Tunnelmoida. Joululehtien selaileminen, asunnon sisustelu, joulukorttien askartelu ja piparkakkujen leipominen ovat omia lemppareitani. Piparkakuista en oikeastaan itse välitä kuin raakana;) Menee samaan kastiin pullataikinahimojen kanssa…

Parasta joulunajassa on kiireettömyys, yhdessä olo ja hyvä ruoka. Ruoan pariin hypätäänkin ihan ensimmäiseksi. Olen sattuneesta syystä nauttinut aamiaiseksi vain hyvin sulavaa, nestemäistä ravintoa viimeiset neljä päivää, joten uusia smoothie-reseptejä on tulossa enemmän kuin tarpeeksi! Ainakin saa tämä ruoansulatusjärjestelmä hieman hengähtää ennen joulun pirskeitä. Saanko siis esitellä jouluisen smoothie bowlin!

CHRISTMAS SMOOTHIE BOWL (1 annos)

1 dl Puhdistamon vanilija herajauhetta

0,5 dl sokeroimatonta glögiä

Kourallinen kivettömiä luumuja

2 dl jäisiä puolukoita tai karpaloita

Piparkakkumaustetta, kardemummaa, kanelia ja suolaa

1 tl luomu hunajaa (makeutukseen)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja anna seoksen tekeytyä pienellä teholla hetken aikaa. Seos on valmista kun koostumus on silkkisen pehmeää ja jäätelömäistä. Koostumukseen vaikuttaa hieman käyttämäsi blenderi, joten myös valmistusaika vaihtelee koneen mukaan.

Kaada smoothieseos syvään astiaan ja lisää päälle haluamasi jouluherkut! Hyviä ovat esimerkiksi rusinat, mantelirouhe, mantelit, luumut, omenalohkot, kookoshiutaleet, chiasiemenet, gojimarjat tai tuoreet marjat

Ps. voit testata reseptiä myös lämpimänä smoothiena!_mg_0295

Ihanaa jouluista lauantaita <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “CHRISTMAS SMOOTHIE BOWL”

  1. Ehdottomasti testiin! juuri kaipasin proteiinijoulureseptiä. mutta perinteiseen glögiin kyllä luotan, sokeriton on mielestäni tosi pahaa

  2. Ihana Eevi! Mä oon ihan samanlainen joulutonttu, ja meidän taloudessa onkin fiilistelty joulumusaa jo lokakuusta. Asun ulkomailla joten Suomalaisen joulun merkitys korostuu täällä vielä entisestään, ja nyt olenkin ihan fiilareissa tulossa Suomeen 10 päivän päästä!
    Kiitos tästä reseptistä, pitää kokeilla tässä ennen Suomeen tuloa vielä joulufiiliksen nostattamiseksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta