TROPICAL GREEN SMOOTHIE BOWL

Minifitness_vihersmoothie_viherjauheThaimaassa ollessamme rakastuin kahvilaan, joka sijaitsi Chalongin treenikadulla Phuketissa. Shackista saatoit hakea koko päivän eväät, sillä vaihtoehtoja oli niin paljon! Meille tuttuun tapaan halusimme ehtiä maistamaan kaikkea, joten söimme aikaa vastaan. Smoothie bowleja ja smoothieita oli varmasti jokaista väriä ja liitutaulumaisella seinällä luki jokaisen tuotteen makrot. Tällaista kaipailisin niin kovasti Suomeen!

Ihastuin tuolla reissulla päästä varpaisiin vihreään. Nyt olen tuunaillut näitä lusikoitavia kippoja useampana aamuna ja onnistuin taikomaan yhden parhaista maistamistani vihersmoothieista! Resepti on simppeli ja ihanan nopea.

TROPICAL GREEN SMOOTHIE BOWL

1 tl Puhdistamon viherjauhetta

150-200 g pakastettua mangoa

30 g  vanilijaheraa

1 mitallinen rasvaliukoista/jauhemaista C-vitamiinia

1-1,5 dl Puhdistamon kookosvettä

1 pipetillinen Puhdistamon nokkosuutetta

Puolikkaan limen mehu

Ripaus suolaa

Lisää kaikki ainekset blenderiin ja anna seoksen kuohkeutua hetki. Kaada seos syvään kulhoon ja lisää päälle esimerkiksi kookoshiutaleita, passionhedelmää, keltaista ja vihreää kiiviä, sekä limen siivuja.

Vinkki; Puhdistamon viherjauheessa on jo mukana ripaus steviaa, mutta jos haluat kokeilla makeampaa versiota lisää seokseen vielä banaaniaMinifitness_greenbowl_puhdostamo

Minifitness_puhdostamo_greensmoothiebowl

minifitness_smoothie_bowl_tropicalVihreässä kulhossani on super annos terveyttä, kuitenkaan unohtamatta sitä täydellistä makua ja pehmeää koostumusta. Tämä vihreä kulho puhdistaa ja uudelleen rakentaa kahoasi! Puhdistamon viherjauheella saat helposti koko päivän viherannoksen täyteen yhdellä teelusikallisella. Reseptin Suomalainen nokkosuute sisältää seitsemän kertaa enemmän rautaa kuin pinaatti ja tuo mukaan oman panostuksensa yleiskunnon ja munuaisten toiminnan vahvistajana. 

Smoothie bowliin saat kokonaisen ravitsevan aterian aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi. Näissä kannattaa ehdottomasti hyödyntää superfoodeja, sillä niillä taiotaan supervoimat esiin mihin aikaan päivästä tahansa, missä tahansa tilanteessa. Omaa suorituskykyä pystyy ehdottomasti tehostamaan oikeanlaisella, koko kehoa energisoivalla ruoalla!

<3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “TROPICAL GREEN SMOOTHIE BOWL”

  1. Wau! Näyttää niin hyvältä! Eka resepti blogeissa, josta tulee fiilis että pakko saada!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta