ONNI ON MIELENTILA

*Kaupallinen yhteistyö;BookBeatMinifitness_Bookbeat_aanikirjat

Rakastan arkea, mutta pidän myös viikonloppujen ihanista mausteista! Aina en ole tuntenut näin, joten tämä kokemani ilo arkeani kohtaan ei ole mikään päivä itsestäänselvyys. Minäkin olen elänyt arkea, joka ahdisti jo lauantaina. Sunnuntaina olin jo valmis saikuttamaan maanantain. Jos voisin jonkun ohjeen antaa tuossa oravanpyörässä vielä juokseville, olisi se seuraavanlainen; miksi et sinäkin alkaisi nauttimaan ihan jokaisesta päivästäsi? Meillä kaikilla on nimittäin ihan samanlaiset mahdollisuudet siihen. Tämän oivaltaminen vei minulta monta hyvää vuotta, mutta nuo vähän vaikeammat ajat tekivät minusta myös tällaisen fiilistelijän – tyypin, joka arvostaa arkea. Ihmisen, joka nauttii pienistä asioista ihan joka päivä.

Sen oman arkisen unelman eteen täytyy joskus hetken aikaa ponnistella – on tehtävä valintoja ja joskus myös isojakin harppauksia. On ennen kaikkea uskallettava ja luotettava parempaan. On tehtävä pieniä valintoja itseään varten ihan joka päivä. Sillä jos elää vain viikonloppuisin, kuinka vähän elämästään lopulta oikeasti elää?

Esitin itselleni joskus kysymyksen, mitä haluaisin elämääni jos voisin pyytää mitä vain? Mietin millaisen arjen itsellesi haluaisin? Halusin tasapainoa ja iloisia asioita jokaiseen päivääni. Halusin, ettei maanantait olisi suorittamista ja sunnuntait viikon ahdistavimpia päiviä. Kaikki tämä oli mahdollista silloin ja kaikki tämä on mahdollista nyt. Ihan meille kaikille. Minifitness_arki_aanikirjat_bookbeat

Kukaan muu ei elämääsi paranna. Vaikka arkeeni kuuluu ajoittainen kiire ja stressiltä on mahdotonta välttyä, tasapainottavat ne pienet arjen nautinnot tuota kaikkea. Ne ovat ehkä juuri se ratkaisu siihen tasapainon ja ilon löytämiseen, sillä niiden avulla pystyn hyppäämään hetkeksi omaan maailmaani. Sitä ei kykene yksikään huonolla tuulella oleva ihminen pilaamaan, koska mielentila on valinta. Minä hallitsen sitä. Minä haluan hyvää! Nämä hetket ovat itselleni niitä, kun salilla annan itselleni tilaisuuden liikuttaa kehoani voidakseni hyvin henkisesti ja fyysisesti. Tai se hetki, kun laitan kuulokkeet korville kävellessäni seuraavaan palaveriin. Kuuntelen äänikirjaa, jolloin minulla on mahdollisuus vain nauttia ja kuunnella. Hetki, kun syön iltapuuroa sängylläni ja katson turhaa saippuasarjaa tyytyväisenä siihen, että siinä ei ole mitään järkeä. Tuo ihana arki.

Ota hypähdys kohti parempaa arkea pienillä hetkillä ja asioilla, joista sinä nautit. Ehkä löydät hetken, jolloin saatat kuulla vastauksen myös oman elämäsi isompiinkin kysymyksiin. Et voi nimittäin kuulla sisintäsi, jos et anna sille hetkeä hengittää jokainen päivä…Minifitness_ihanaarki_Bookbeat

Minifitness_ekirjat_BookbeatJos kaipaat pientä pakoa arjesta, kannattaa kokeilla BookBeat-kirjasovelluksen äänikirjoja esimerkiksi lounastauon lomassa, lenkkipoluilla tai työmatkalla! Aikaisemmin jo mainitsinkin Calendar Girl-kirjasarjasta, joka on loistava hypähdys irti arjesta – se vie sinut helposti mukanaan maailmaan, joka ei ainakaan ole harmaan tasaista!

Vielä on mahdollisuus käydä lunastamassa 30 päivän ilmainen kokeilujakso, joka tarjoaa sinulle rajattomasti ääni- ja e-kirjoja monesta eri kategoriasta! (tarjous koskee uusia asiakkaita) Aktivoi oma lukukokemuksesi täällä ja lunasta etusi koodilla minifitness (voimassa 28.2.2017 asti.

ps. Seuratessasi linkkiä rekisteröitymissivuille, näkyy aluksi kokeilujakson olevan vain 14 päivää, mutta kun täyttää tiedot ja menee eteenpäin saat tiedon kuukauden ilmaisesta kokeilujaksosta

Minifitness_adidassuomi_jacket

Ps. Vaikka sää olisikin harmaan tasainen, ei arkisen elämän tarvitse olla sellaista. Sinä päätät – käännätkö sivua vai suljetko kirjan? <3 -E

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=bookbeatcc-minifitness-2;EASTpostID=17326]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “ONNI ON MIELENTILA”

  1. Ihana teksti! Olen ollut blogisi lukija jo pitkään,mutta en ole koskaan vielä kokenut tarvetta kommentoida.. paitsi nyt. KIITOS sinä pieni ja pippurinen tästä tekstistä. On niin totta että elämä on juuri sellaista kuin sen itse tekee, ja iloitsemalla saa iloa itselleenkin. Oravanpyörä ei ole se joka saisi elämää pyörittää, vaan elämää pyörittää juuri sinä itse. Aivan ihanan, ihana teksti, kiitos! <3

  2. Hyvä kirjoitus ! Olen itse opetellut juuri tätä arjesta nauttimista. Pienistä elämän hetkistä, juuri siitä hetkestä missä nyt just tällä hetkellä elän. Ei ole helppoa se, mutta pienin askelin ja pohdiskeluin se kyllä onnistuu. Hyvää joulun odotusta sinulle !

  3. hmm.. samaa mieltä monesta asiasta, ja elän itse myös aika etuoikeutettua arkea, jos näin asian voisi sanoa 🙂 Myös terveysalalla yrittäjänä toimiessa, saan usein nauttia arkisin pitkistä aamupaloista kynttilän valossa ja nauttia tyhjistä kuntosaleista aamupäivisin. Nämä yrittäjyyden parhaita puolia. Silti pakko todeta, ettei tämä yhteiskunta pyörisi mitenkään, jos ei olisi ihmisiä juoksemassa tässä ovaranpyörässä. Ei tulisi mitään, jos kaikki eläisi samanlaista arkea kuin itse 🙂 Hatunnosto siis oravanpyörässä juoksijoille, pitää vain hakea se oma 10min pikkuhetki jokapäivä, jotta jaksaa! Ihanaa joulun odotusta Eevi sekä lukijat! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta