RISTEYKSESSÄ

Minifitness_travelling_bikiniOlemme täynnä unelmia. Jokainen unelma tai haave ei koskaan edes toteudu, sillä niiden tehtävänä on joskus inspiroida meitä valinnoissamme, tai ohjata meitä tekemään ehkä lopulta jotain aivan muuta. Oikeastaan hyvin moni haaveilemistamme asioista on täysin mahdollisia. Mutta entä jos päätyy tilanteeseen, jossa pitää valita. Silloin seisot risteyksessä. Suuntia saattaa olla kaksi tai enemmänkin. Ne ovat kaikki unelmiasi ja haaveitasi jostakin. Miksi et ottaisi niitä kaikkia? Minäpä kerron miksi, olen nimittäin kokeillut sitäkin…

Valitseminen asioiden välillä on joskus välttämätöntä, jos päämääräsi on selkeä. Jos se ei taas ole sitä, saattaa jokaiseen suuntaan sotkeminen ollakin ihan hyvä vaihtoehto hetkellisesti, sillä se todennäköisesti auttaa sinua lopulta löytämään polkusi. Silloin kun haluat tavoitella jotakin elämässäsi ja olla siinä kyseisessä asiassa mahdollisimman hyvä, on pakko valita. Olit sitten kuinka tehokas, älykäs tai multitalenttinen tahansa, et voi olla paras kaikessa. Sen takia on myös hyvä valita, mihin oman energiansa ja voimansa keskittää. Kyse ei ole siitä, ettetkö sinä tai minä pystyisi siihen kaikkeen. Kyse on siitä, mitä se vaatisi ja olisiko se mitenkään päin lopulta edes järkevää. Siinä valuu niin paljon hukkaan, vaikka järki sanoisikin hetkellisesti toista.

Tiedostan sen nyt myös itse. En voi olla paras mahdollinen urheilija, jos olen paras mahdollinen omassa työssäni. Molempia en yksinkertaisesti voi saada, koska silloin aina toinen näistä osa-alueista saa enemmän ja toinen vähemmän. Sitten taas jos päätät antaa molemmille tasavertaisesti itsestäsi, et todennäköisesti saavuta yhtään mitään mitä olit alunperin halunnut. Sitten harmittaa. Siksi on hyvä valita, mihin haluaa juuri tällä hetkellä antaa itsestään 100 prosenttia – mikä on se asia, josta tulee onnelliseksi nyt ja minkä kokee kantavan hedelmää pidemmällekin? 

Kapasiteettimme on rajallinen, joten lopeta yrittämästä asioita omien rajojesi yli. Valitse siis yksi asia, jonka koet antavan sinulle ja elämällesi eniten. Siinä on sinun suuntasi nyt! Täyden läsnäolon voima on oikeasti aika mieletön. Se saa muutoksen  sinussa ja se muuttaa myös ympäristöäsi haluamaasi suuntaan. Ihan omalla voimallaan, ilman pakottamista.Minifitness_poolday_travelling_blog

Ihanaa viikonloppua tyypit <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “RISTEYKSESSÄ”

  1. Helkatti oli hyvä teksti otin ton vähän sillain matrixmaisesti mitä jos se on tosi iso juttu ja se vähän pelottaa kun tiiän et oon enempi kuin turvallinen varastomies duunari. Mut toinen tie on se saakelin suuri vastuu mut olisin onnelinen ja se on mun syfäntä mut sit sydän tuntee suutesti ja sitä mun sydäntä pakahtuu niin mut toislla tapaa kuitenkin kuolee se sydän jos ei elä täydesti kai mun pitää hyväksyä kohtaloni näyttämä tie joka on suurta rakkautta kai se niin on vaikka kuolemaksi olisi on elettävä täydesti se aika mitä on tai ei elä.. mut paljon apua tartteen siinä olin tottunut yksin mut monta niin se jakaantuu mut niinkuin sanoit pitää eläää. Vitun hieno ja voimaa tuova teksti. t

  2. Uskomattoman hieno teksti! Niin totta joka sana 🙂 se juuri ettei kaikessa voi olla hyvä tai paras mutta kun on siinä paras jossa haluaa olla niin pääsee pitkälle. Unelmien on tarkotus tuottaa energiaa jotta voi päästä haluamaansa lopputulokseen. Unelmat auttavat ymmärtämään mitä kohti elämässään haluaa mennä.
    Kiitos näistä sanoista! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta