EROON MUSTAPÄISTÄ KOTIKONSTEIN

*Yhteistyössä;MayBeautyMinifitness_mayBeauty_kasvonaamio

Ihoni on joutunut taas kokemaan jos jonkinlaisia haasteita niin ilmaston, kuin elämäntyylinkin osalta. Kisakauden ruokavalio, jatkuva hikoileminen ja stressi näkyvät väistämättä ihossani. Siksi sen huolenpito korostuu entisestään paitsi kisakauden aikana, myös sen jälkeen. Nyt eletäänkin pitkälti koko kropan uudelleen rakentamisen kautta ihan siitä ihosta lähtien.

Sanotaan että ruokavaliosi ja elintapasi näkyvät ihosi kautta. Tuo pitää täysin paikkansa, mutta hyvätkään elintavat ja valinnat eivät ihan kaikkea pelasta. Ihoa on kosteutettava ja puhdistettava säännöllisesti, jossa kotihoito on ensisijaisen tärkeää. Yksikään ammattilaisen tekemä hoitokerta ei nimittäin korvaa omia hoitorutiineitasi! Jos haluat ihosi pysyvän nuorena, älä laiminlyö sitä edes pikkujoulujen jälkeen – pese aina meikkisi ennen nukkumaanmenoa. Olen joskus kuullut, että meikit naamalla nukkuminen vanhentaa ihoasi ennätysvauhtia.img_9320

Kasvojenhoitoni noudattelee selvää ruutiinia, vaikka tuotteet vaihtelevatkin vuodenajan mukaan. Aamuisin huuhtelen kasvot vedellä ja lisään kosteusvoiteen, sekä silmänympärysvoiteen. Iltarutiineihini lisään pesun lisäksi yön ajaksi vaikuttavan seerumin. Teen myös kerran viikossa perusteellisemman kasvojenkuorinnan. Tämän viikonlopun teemana olikin hemmotella hieman itseään ja mikä olisikaan parempaa kuin sauna, hyvä ruoka ja kotihoidot! 

Tällä kertaa testiini päätyi MayBeauty-kasvonaamio, joka lupasi paljon – se puhdistaisi kasvojen ihon perusteellisesti vähän reilussa puolessa tunnissa mustapäistä lähtien. Ne ovat nimittäin ainakin itselläni paljon treenaavana ne kaikkein ärsyttävimmät epäpuhtaudet kasvojen iholla. Niiden hoitokaan ei ole koskaan sitä ihaninta puuhaa, mutta silti täysin välttämätöntä säännöllisin väliajoin.Minifitness_maybeauty_kasvonaamio_mustapaat

STEP 1. Levitä naamio kauttaaltaan iholle

STEP 2. Anna vaikuttaa 30-45 minuuttia

STEP 3. Kuori naamio pois

STEP 4. Kosteuta iho (silmänympärysvoide, seerumi ja kosteusvoide)

Kasvonaamio imee talia iholta ja tekee ihohuokosista huomattavasti pienemmät. Myös mustapäät ja kasvoille kertynyt ylimääräinen rasva ja tali lähtivät pois. Ihoni tuntui hoidon jälkeen puhdistetulta ja ihanan pehmeältä.  Todella loistava mustapäiden täsmäase!img_9261 img_9284Minifitness_mustapaat_kasvonaamioMinifitness_puhdistdettu_iho_kotona

Vinkki lomalaisille ja juhliin suuntaaville! Iho kannattaa kuoria kauttaaltaan hyvin ennen itseruskettavan lisäämistä, tai auringon alle suuntaamista. Saat purkista levitetystä väristä tasaisemman lopputuloksen, kun taas auringosta nautittu pigmentti on pitkäkestoisempi hyvin puhdistetulla ja kosteutetulla iholla! Näin talviaikaan kannattaa varmistaa että kosteusvoide on riittävän kosteuttava ja suojaava. Lomamatkoille kannattaa pakata kevyempää, geelimäistä voidetta ja suojakerrointa. 

Minifitneksen lukijat saaavat nyt halutessaan tilata MayBeauty:n verkkokaupasta tuotteita -30 % alennuksella. Lunasta alennuksesi käyttämällä koodia eevimask. Edun voit hyödyntää tämän linkin kautta.

Rentoa sunnuntaita <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “EROON MUSTAPÄISTÄ KOTIKONSTEIN”

  1. Siis kokeilkaa! Puhistaa ihon kyllä tosi hyvin ja plussaa tosi hyvästä asiakaspalvelusta!!

    • Siis niin kyllä on!! Tosi ystävällistä ja nopeeta 🙂 sillä oonki testannu niiden kaikkia tuotteita ja tää on kyllä sen kasvogeelin kanssa mun suosikki.

  2. Jotenkin on jääny ihonhoito tosi huonolle laidalle nyt syksyn mittaan. Täytyypä kokeilla tätä miten auttaa tähän näppynaamaan 🙂

  3. Niin monessa blogissa törmänny tähän että nyt oli pakko laittaa tilaukseen sekä itelle että kaverille joululahjaksi 😊

  4. tilasinpa kerralla isomman satsin 🙂 16 kpl. toivottavasti saapuisivat ennen torstaita.

  5. Mä tilasin Wishiltä parilla eurolla ihan samanlaisen tuotteen (tietysti merkki eri), mutta ajaa täysin saman asian. Oli todella hyvä, puhdisti ihohuokoset ja tuli tosi freesi ja pehmeä iho. Toimitus tosin kestää n. 3-4 viikkoa, mutta suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta