MUN JOULU

Olo on hieman haikea. En ole ollut moneen vuoteen yksin jouluna.  Jouluhan on rakkauden  ja yhdessä olon aikaa, mutta tarkoittaako joulu meille sinkuille automaattisesti kurkun kakomista ja nieleskelyä jokaisen romanttisen joululeffan kohdalla? Eikä kannata miettiä sitä tulevaa Uutta Vuottakaan vielä sen enempää, ettei konvehtirasiat pääse loppumaan jo ennen joululomia viereisestä lähikaupasta.

Nyt kun jouluaatto on ihan nurkan takana, aloin jotenkin hieman panikoimaan tästä kaikesta ( ensimmäistä kertaa ikinä ). Niimpä ryhdyin tuumasta toimeen ja kehittelin itselleni selviytymistaktiikan! Käärin Minnan vilttiin koko jouluksi ja syötän sille niin paljon suklaata, ettei se pallura pääse liikkumaan mihinkään. No okei, tämän teen ehkä vasta aattoiltana, sillä ajattelimme olla sen kotona ja vetää kunnon suklaakonvehtiöverit punaviiniglögin kera. Olemme myös kutsuneet muita ystäviämme kyläilemään joulunpyhinä, joten Alias tulee raikumaan pitkin kyliä ja jääkaappi tyhjennetään varmasti ennätysvauhtia!

Jouluaattona ajattelin kuitenkin hukuttaa myös siskoni tytöt suukkoihin ja haleihin – Eve ja Emma ovat minun<3 Ajelen päiväksi Kotkaan sukuni luo, sillä perhe on aina paras.  Sinne tulee myös pukki, joka on aina oma viihdenumeronsa. Täytyy kuitenkin lähteä hyvissä ajoin ennen Monopolin esiin vetämistä, sillä veljeni ja isäni ovat hirveitä pelikavereita – jompikumpi voittaa aina.

Vaikka sitä kumppania ei löytyisikään jouluna viereltä, on lähellä aina ystäviä ja perhettä. Ainahan voi miettiä uusia perinteitä ja mennä yksi joulu kerrallaan. Lumiukko, joulusauna ja syöminen ovat asioita, joista pidän kuitenkin kiinni jokainen joulu. Minifitness_joulufiilis

Ps. Olen vinkunut joulukuusta joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja maanantaina saimme sen vihdoin Minnan kanssa haettua. Homma hallussa ja kuusi pystyssä koristeltuna. Olen todella fiiliksissä aidon kuusen luomasta tunnelmasta! Kotini joulutunnelmasta lisää blogissa vielä myöhemmin <3

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “MUN JOULU”

 1. Hei 😊
  Löysin sinun blogisi ja se vaikuttaa tosi kivalta ! Olen miettinyt oman Pt:n palkkaamista tai jotakin keneltä saisin apua syömiseen ja treenaamiseen. Teetkö itse valmennuksia tai olisiko sinulla suositella hyvää ja mukavaa Pt:tä tästä Pääkaupunkiseudulta ?
  Mukavaa Joulua 😊!

  T.Iina

 2. Meilläkin isä tai veli voitti AINA monopolin, nyt ei olla vuosiin pelattu kun meni hermot ja lopetin joskus kesken. Ehkä voisi piirräjarvaa pelin ottaa esille, se on kivempi. Mikä on suosikkikonvehtisi? Treenaatko jouluna? Ihanaa Joulua ja kiitos blogista.

 3. Siis tarkoittaako jouluna yksin sitä että ei ole miestä/parisuhdetta/seurustele eikä suinkaan sitä että viettäisi joulun yksin ilman ketään muuta ihmistä samassa tilassa?

  Itse kun on seurustellut ainoastaan kahtena jouluna elämässään tuntuu tosi erikoiselta että ”yksin jouluna” tarkoittaisikin sitä että on sinkku 🙂

 4. Hei, uudessa instakuvassa sinulla on pällä siniset treenivaatteet joissa näkyy H logo, mitähän merkkiä ne mahtaa olla ja mistä saattaisi löytää? 🙂 googlettelin Haglöfsin kun näytti niin samalle logo, mutten kyllä löytänyt kuin ulkovaatetta.

  Kiitos ja
  Mukavaa Joulua 🙂

 5. Ei oo tullut mieleenkään että jouluna sinkkuna oleminen olisi ongelma, sillä ainakin mulle joulu on perhejuhla, ei parisuhdejuhla (kuten esim ystävänpäivä). Päinvastoin, itse koen parisuhteen enemmänkin taakaksi jouluna, sillä molemmat halutaan olla omien perheiden kanssa, mutta olisihan se kiva olla myös yhdessä. Esim viime jouluna sitten olin miehen perheen luona aattoaamun ja ajoin oma perheeni luo illaksi. Tänä jouluna taas oltiin erillään, molemmat omien vanhempien luona aatto. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 31
Tykkää jutusta