VÄHÄKALORINEN JUUSTOKAKKU

Minifitness_juustokakku_proteiiniLauantaina juhlitaan jälleen vuoden vaihtumista. Koska joulu oli kohtalaisen tuhti, ajattelin viettää tämän Uudenvuoden hieman kevyemmin. Onko siellä muita saman päätöksen tehneitä? Nyt olisi nimittäin tarjolla kevyttä, mutta maistuvaa juustokakkua! Tämä gluteeniton, laktoositon, vähärasvainen ja runsaasti proteiinia sisältävä ihanuus vie kielen mennessään. Tämä juustokakku kypsyy noin tunnissa uunin keskitasolla ja vaatii itse valmistukseen vain pienen hetken. Sopii siis meille kiireisille herkkusuille!

VÄHÄKALORINEN JUUSTOKAKKU 

1 purkki 3 % maustamatonta tuorejuustoa (laktoositon)

2 purkkia ProPud-vanukasta (vanilija)

2 kokonaista munaa

n 0,5 dl Erytritolia (makeutukseen oman maun mukaan)

Ripaus suolaa

Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen. Vatkaa munat vaahdoksi ja lisää tämän jälkeen muut ainekset. Lisää tarvittaessa makeutta stevialla tai erytritolilla ja mausta makusi mukaan. Siirrä seos vuokaan ja anna kakun kypsyä uunin keskitasolla noin tunnin verran hieman uunista riippuen. Jos kakun pinta tummenee liikaa, laita folio kakun päälle. Kokeile tikulla kakun kypsyyttä.

Nauti marjojen tai itsetehdyn sokerittoman hillon kera!

Voit halutessasi maustaa kakkua makusi mukaan esimerkiksi raakakaakaojauheella, kardemummalla, kanelilla yms. Itse pidän perinteisestä juustokakusta niin paljon, että en lisännyt tähän lainkaan mausteita.Juustokakku_kevyt_helppo Juustokakku

 

Loistavaa viikonloppua -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “VÄHÄKALORINEN JUUSTOKAKKU”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 16
Tykkää jutusta