HYVÄN OLON PÄIVÄ

Minifitness_rentoutuminen_hyva oloListatessani asioita Timmin Tammikuuni tavoitteisiin, lähdin liikkeelle hyvästä olosta. Olen onnistunut siinä ilmeisen hyvin ja myös nopeasti, sillä tänään tapahtui jotain sellaista, josta olen vain haaveillut. Nukuin päiväunet! Tämä saattaa kuulostaa ihan tavalliselta tapahtumalta jollekin teistä, mutta minä pidän sitä luksuksena. Se on myös hyvän oloni ja palautumiseni kannalta todella hyvä merkki. Viimeiset päiväuneni olen nimittäin nukkunut joskus puolisen vuotta sitten, ennen kilpailukautta. Olen siis todella innoissani tästä loppiaisen rauhallisesta energiasta. Luulen että aamupäiväisellä hot joogalla ja happirikkaalla säällä on myös näppinsä pelissä. Suosittelen kokeilemaan joogan puhdistavaa ja rauhoittavaa voimaa, mikäli et ole sitä vielä ottanut osaksi harjoitteluasi. 

Tämän päivän odotetuin osuus on kuitenkin vielä edessä. Tänään on nimittäin se päivä, kun suuntaan avantouinnille! Viimeisin hyppyni hyiseen veteen tapahtui varmaankin 17-vuotta sitten. Silloin tein kaiken mitä pojatkin, eli avantouinti oli minulle tuolloin lähinnä vain kilpailu – sillä ei valitettavasti ollut mitään tekemistä hyvän olon kanssa vielä tuolloin. Kuka saunoi pisimpään ja uskalsi avantoon ensimmäisenä. Tätä kyseistä leikkiä en aio kuitenkaan tänään leikkiä, vaan näin aikuisena saan vähän jo jännittää ilman kilpailemistakin.

Silloin joskus oli tapana mennä avantoon villasukissa ja pipo päässä – toivottavasti avanto-muoti on edelleen sama, sillä tällä mennään myös tänään. Mukaan on pakattu myös vähiten seksikkäin musta kokouikkarini ja släbärit.

Rentoa loppiaista! <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “HYVÄN OLON PÄIVÄ”

  1. Mullakin on ollu tässä loma päivinä jotenkin tosi rentoutunu olo, yllättävää kyllä sillä oon usein tosi kova stressaaja ja mun on välillä kyllä tosi vaikee vaan pysähtyä ja levätä.

    Ihanaa viikonloppua sulle eevi! <3

    Mun blogissa videota terveellisistä mustikka kookos muffinseista ja nyt äsken julkasin just uuden postauksen otsikolla "Lupa muuttua"

    http://woundedlaughh.blogspot.fi/

  2. Hei Eevi! En löytänyt netistä mitään tietoa, joten osaatko sanoa, että onko mahdollisesti fitnesspäiväkirjat jääneet vain kahteen tuotantokauteen? En ainakaan mistään löytänyt tietoa, että 3. kausi olisi tulossa. Tykkäsin sarjasta aivan super super ja vielä kerran super paljon. Harmittaa todenteolla, mikäli sarja on kokonaan päättynyt. No, onneksi on vanhat kaudet katsottavissa taas Katsomon puolella <3

  3. Hei mäkin haluisin avantouinnille, mutta lähimmällä avannolla ei ole saunaa joka on must! Missä on tuollainen ihana paikka savusaunalla? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 26
Tykkää jutusta