UUDISTU JA VOIMISTU

fitfashion23_eeviMinä olen liimautunut tänne ja te olette siinä liimassa minun kanssani. Uskomatonta, että olen kirjoittanut täällä Fitfashionilla jo vuodesta 2013! Viime vuonna kirjoitin teille yhteensä 208 juttua treenaamisesta, terveellisestä ruoasta, hyvinvoinnista, kauneudesta ja siitä tärkeimmästä, minun elämästäni. Olen toisinaan raottanut oveani sinulle hieman ja kutsunut sisään. Joskus olen avannut sen täysin ja sinä olet istahtanut alas tarkkaavaisena. Olet ollut aina hyvä kuuntelija, sillä olet ollut aina läsnä. Olet kannustanut ja opastanut myös minua kirjoittajana kaikki nämä vuodet. Teen työtäni muita varten, mutta teen sitä myös itseäni varten. Uskon sen myös olevan avain tähän mahtavaan yhteishenkeen ja positiiviseen ilmapiiriin täällä! Mini Fitness on iso osa minua, mutta se tarvitsee ympärilleen teidät.

Elämme vahvasti uutta ja entistäkin innostavampaa vuotta – vanha ei häviä, vaikka uudistuksia tekisimmekin (pätee muuten kaikkeen elämässä). Kuten olettekin varmasti monet jo huomanneet, on täällä tapahtunut ihania uudistuksia myös teidän lukijoiden iloksi. Mini Fitness ja Fitfashion-blogiportaali on kokenut muutoksia niin ulkoisesti kuin myös sisällöllisesti, sillä haluamme kaikki että sinä viihtyisit entistäkin paremmin kanssamme. Pinkki Fitfashion on nyt raikas oranssi, josta ainakin itse pidän kovasti. Uutena toimintona löydätte nyt myös kätevän tykkäys-toiminnon, joka näkyy sydämenä jokaisessa postauksessa. Jos kommentointi joskus tuntuu haastavalta tai sanat riittämättömiltä, voit aina jakaa sydämiä. Me rakastetaan niitä!Miniifitness_fitfashion

Kerron sinulle nyt muutaman faktan omasta blogimatkastastani, sillä Mini Fitneksen juuret punoutuvat itseasiassa todella tiiviisti kaiken tämän nykyisen ympärille. En usko, että täällä elämässä on olemassa kovinkaan montaa sattumaa. Uskon tapahtumien voimaan, sillä myös tämä minun tarinani kätkee sisäänsä niin paljon sellaista, joka näin jälkeenpäin kuulostaa lähinnä hyvältä elokuvalta – paitsi että se on totta.

 • Olen työskennellyt aikoinaan samaisessa lehtitalossa, jonka alla Fitfashion nykyään on. Rakastin lehtitaloa, sen ihmisiä ja nautin työstäni vastaanotossa. Lehdet ja kirjoittaminen tuntuivat kuitenkin kaukaiselta haaveelta, joka kaipaisi kaivamista ja kypsyttelyä saadakseen liekkinsä syttymään. Enhän osannut kirjoittaa edes?
 • Muutaman vuoden päästä vaihdoin työpaikkaa ja toimin sen jälkeen tiimin assistenttina kolmisen vuotta – kirjoittaminen alkoi nostamaan päätään ja polte sen pariin kehittyi. Lopulta päätin uskaltaa ja hypätä täysipäiväiseksi yrittäjäksi 
 • Personal trainer-ammattini myötä päädyin aloittamaan tämän blogin kirjoittamisen. Olen ollut melkein blogiurani alusta lähtien rakentamassa Fitfashionia ja uudistamassa blogimaailmaa omalla tavallani. Tsemppaan muita ihmisiä helposti niin kentällä, kuin kentän laidaltakin. Siksi varmasti valmentaminen ja myös kirjoittaminen ovat niin luonnollinen osa minua. Se mitä tekee sydämestään, ei tarvitse pakottaa ja se tuottaa aina jotakin hyvää myös ympärille
 • Kun aloitin blogini, ei samantyyppisiä blogeja juurikaan ollut. Halusinkin perustaa blogin, jollaista ei vielä kukaan muu Suomessa kirjoittanut ja tuottanut. Suomen blogimaailma vaati tuolloin tämänkaltaisen aihepiirin kehittymistä ja kasvua. On mieletöntä nähdä missä se on tänä päivänä!
 • Fitfashionin yksi alkuperäisistä perustajista on ollut aikoinaan työnantajani, sekä valmentanut minua bikini fitneksessä. Jos joku on nähnyt potentiaalini asiassa kuin asiassa, on se tämä kyseinen herra. Yksikään ei pärjää täällä yksin, eikä yksikään näe omaa potentiaaliaan ilman niitä oikeita ihmisiä ympärillä

Olen aina pitänyt malttamattomuutta yhtenä heikkouksistani. Nuorempana en jaksanut juosta pitkiä matkoja, vaan tykkäsin sprinttailla. Olin  neiti Häsä silloin ja taidan olla sitä vieläkin. Mutta vaikka minusta ei tullutkaan pitkän matkan juoksijaa, koen silti olevani sellainen ainakin työrintamalla. Haluan sinunkin tekevän saman – uskalla jahdata unelmiasi ja rohkene kehittyä! Se voi viedä aikaa, mutta tuo matka etenee koko ajan. Kun aloitin, ei ollut olemassa mitään varmaa. En edes osannut, vaan opettelin. Tämä matka on ollut antoisampi kuin mikään muu. Malttinikin on saanut tilaa kasvaa ainakin sen muutaman sentin verran!Uudistu_voimistu_Fitfashion

On hyvä pysähtyä näin uuden vuoden alussa miettimään sitä mitä kaikkea on saavuttanut ja kokenut. Kuinka ylpeä itsestään pitäisi olla, sen sijaan että miettisimme ainoastaan mitä kaikkea pitäisi taas saavuttaa ja tehdä. Olemme kaikki kulkeneet omassa elämässämme ainutlaatuisen matkan ja parasta tässä on se, että se jatkuu edelleen. Viime vuosien onnistumiset ja saavutukset syöksevät meihin puhtia, sekä vahvistavat uskoamme siihen omaan juttuun myös tänä vuonna!

Jatkathan uudistumista ja elämästä nauttimista kanssani myös tänä vuonna. Kaikki tapahtuu täysin oikeaan aikaan jos vain annat mennä! Uskokaa pois, epäilyksiä tulee ja menee, eikä niiltä voi kukaan meistä välttyä. Usko itseesi, uskalla ja innostu! Siinä on kolme tärkeintä ohjettani sinulle <3

PS. Saitin uudistumisen myötä mukaan on tullut aikaisempaakin selvemmät kategoriat aihepiireittäin; treeni, ruoka, perhe ja suhteet, hyvinvointi sekä tyyli ja kauneus. Näiden alta löydätte ne teitä kiinnostavat aiheet entistäkin helpommin. Sivujen kehittäminen jatkuu edelleen ja kaikki palaute on todella tervetullutta! Voit käydä jättämässä ehdotuksia täällä

Innostavaa viikkoa! -E

 Kuvat – Pia Inberg / Stailaus – Anne Teräväinen / Meikki ja hiukset – Heidi Reponen

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “UUDISTU JA VOIMISTU”

 1. Tosi kivasti olet kirjoituksessa avannut historiaa ja siitä, että mikä oli sinun lähtökohtasi silloin aikoinaan 🙂 Itselläni on nyt vähän samat ajatukset, mitkä sinulla silloin joskus oli. Olen perustamassa omaa valmennusyritystä ja aloitin syksyllä myös blogin kirjoittamisen. Nyt mietin, että miksi en tehnyt sitä aiemmin. No, menneisyyttä on turha murehtia ja katse kannattaa olla eteenpäin. Niin ne unelmat toteutuu 🙂

  Essi
  http://www.lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i

  • Menneisyyttä ei voi muuttaa ja omia lähtökohtia ei voi valita. Ainut johon voit vaikuttaa on tulevaisuus, joten katse rohkeasti eteenpäin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 138
Tykkää jutusta